!Е, дойде ред и да се похваля
приети сме в ОМГ ! Ох, далече ви е още, но след цяла година подготовка, напрежение, изпити, резултати, очакване... и вчера като отворих класирането (бях на работа) и видях, че сме класирани и щастливи сълзи започнаха да се стичат сами...
Това да имаш седмокласник си е направо цяло приключение Та, наесен малките в нова градинка, каката в ново училище

jos, ние с пилето бяхме поизостанали. Джипито го беше забелила още по време на бебешките консултации, но само едната половина. И аз като се къпем все си заголвам, докъдето позволява, за да се измием, като прилагам уж и някакъв натиск, евентуално да продължа да забеля до край. Алекс си играе в коритото и почти не забелязва процедурата. И преди около месец, явно съм била по-смела или несъзнателно съм дръпнала повече и в резултат, аз забелих и другата половина. Алекс дори ми каза тогава:"Мамо, защо ми щипеш пилето!?" Явно го е усетил, като пощипване
Остава съвсем малко още и съм обнадеждена, че ще се справя самичка, без да опираме до доктори и хирурзи. Не ми се щеше да оставям времето да решава проблема и да рискувам. Чела съм за сраствания и проблеми, ако не се контролира процеса. Поздрави и усмивки на всички! Много здраве и приятни летни почивки!!!

Тъй като ние си живеем на море ще почиваме на балкан, дано да е приятно и не мнооого горещо.
не помня. какво го правиш тогава?

И една колежка каза, че ще си вземе отпуска, та ща се качим и с нея с децата за седмица-две... Абе лятото предимно се очертава да сме на вилата