Не че ще отпуши напълно, но определено ще облекчи за няколко часа дишането.
Предлагам знаеш - леко повдигнато матраче при сън, за да не пречат чак толкова много секретите.

Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден! 
, но не знам там дали се отпуска малко пове4е, поне на моменти. А тя нали е най-малка, и има там 3-4 моми4енца, които направо като майки се грижат за нея, а нея я имат за кукла направо, искат да я галят, целуват
... това като го разбрах и бях на седмото небе - 4е някой об6тува с детето ми, 4е по-бързо 6те се адаптира, и така. Но тя пък, интересно, взе да отказва да ги хва6та за ръ4и4ка, когато те дойдат при нея, а после пък се оказва, 4е била ходила след едно от мом4енцата, и с него се държали за ръка един ден
. Абе дето ми казва у4ителката й онзи ден като я питах о6те ли ходи по това мом4енце, и тя се смее и казва: "Ами тя си раз6ирява хоризонта"
- бе6е ходила при друго мом4енце да правят не6то с пластелин. Та такива работи при нас.

. Може момченцето ти да се отпусне именно в такива общи игри! Във всеки случай според мен е добре непрекъснато да контактуваш с учителката им. Уф, голяма съветница се извъдих, не го правя с лоша умисъл 
,пее и казва стихчета

Възхищавам се на волята и упоритостта, с която преследваш мечтите си. Със сигурност не ти е лесно, но усилията си заслужават и вярвам, че въпреки умората, се чувстваш удовлетворена от това, което правиш. Непременно ще ти се обадим за един урок по езда при първа възможност.
Наистина са вълшебни. Радвам се, че на пазара вече се предлагат все повече натурални продукти.

Препоръчани теми