ако нашата педи откаже, отиваме при него, така съм намислила.клеева тинктура - в едно флаконче 10мл от пластмасовите капвам 4-5 капки клеева тинктура, разклащам и капвам по една-две капки. ти да не си си капала направо клеева

за работата ходя, гледам да не отсъствам, но срещам толерантност, че повечето в отдела са с 2-3, и шефът ми отскоро е с бебо

иначе е кофти, приятелка беше казвала по интервютата - ако се разболее детето майка ми ще излиза болнични и ще го гледа, и така я взеха, щото и нея като й видеха св-то ааа, с малко дете и й викаха ще ти се обадим.........
та, така.
хремичката не е добре да я влачите така, Гери, по планините уикенда!!!
а, Гала, вярно ли че Субев взимал на всеки преглед по 20лв нищо, че е по ЗК, дори и при ваксинациите задължителни? тенкю

Ох, не съм се разписвала скоро, но имам чувството, че да гледаш двегодишно, е като да работиш на няколко места едновременно. В края на деня все си казвам, че ще седна да се разпиша във форума, да ви попрочета малко, но от умора заспивам, преди да стигна до компютъра 

много път заради нея не са спали и други деца. Та това си ни е голям проблем, който не знам как да реша, просто не заспива, обикновено за цялата седмица има един ден, в който да е спала. За съжаление в нашата градина няма вариант да не я слагат да спи, който бих предпочела, вместо да стои в някакво легло 3 часа и да се изнервя. Друг е въпросът и че нищо не яде, но това беше повече от очаквано, предвид сложното и хранене по принцип. 
МоЙто чудо яде, уууфф силно казано, но се мъчим да се храним - злояд, злояд и инат 3в1 Страхотна комбинация. Преди време научи от неговата приятелка какво е това бонбон и сега само това иска