SUPERNATURAL: Earth, Hell, Heaven & Purgatory

• 24 621
  • 707
  •   1
Отговори
# 30
  • Buffyworld
Гледай го по- бързо. Много готин епизод беше  Mr. Green

# 31
  • В две мънички очи...
Довечера ще го търся Simple Smile

# 32
# 33
 newsm44 newsm44 Изгледах, доволна  Mr. Green

# 34
само запис:) не гледам в момента.ще из4акам да се насъберат пове4ко:)

# 35
Не съм го казвала досега, но пак да повторя: мнооого харесвам Бени Heart Eyes , въпреки че съм с нагласата, че може да поднесе някоя неприятна изненада. Хареса ми, че прояви достатъчна интелигентност като не се намесваше в междубратските отношения. Мисля, че искрено желае да се впише обратно и да бъде добър. Сигурна съм, че до края на сезона ще има някоя драматична сцена с него и братята: притреперващи устни и брадички, вежди, извити на колибка, ‘Съжалявам, нямам/нямах избор’, *храс!* Mr. Green .
Колкото до Амелия, тя не успя да ми стане неприятна и да ме подразни. (Сега, репликата на Сам: “Ти ме спаси.” + #Puppy dog ми дойде в повече и отгоре, ама претръпнах вече Tired .) Смятам, че и нейното участие в историята не е приключило, но дори и така да е, благодарна съм ѝ за това, че беше до Сам в годината му нормален живот, както Лиса за Дийн, само че тя знаеше за професията му, за жертвите и загубите, била му е подкрепа през периодите на депресия и пиянство (ако помня добре едно изказване на Дийн Rolling Eyes ). Спечели още по-голямата ми симпатия с поведението си, когато Сам се върна. Каза: ‘В момента, в който Сам се появи, знаех, че между нас е свършено’ - умно момиче Wink . Не се намеси, не поставяше условия, не изискваше избор. Амелия не знае, че Дийн се е върнал, не знае и с какво се занимават Уинчестър. Когато разбрах, че ще кара Сам да избира дали да остане с нея или да си тръгне и да не ѝ се обажда никога повече, бях се приготвила да я сдъвча, но сцената беше написана и най-вече изиграна по начин, който приех кротко Sunglasses . Допускам, разбира се, че достатъчно са ме разсейвали мускулестите хълмчета на самските гърди, шията, раменете му, трите божествени вдлъбнатинки: две при ключиците и една в основата на шията, които с удоволствие бих облиз... Aaaaхх! Hндаа... Друга ми беше мислата, ама замина ехеей, право на юг Whistling .
Искате ли да обобщя всичко в едно изречение? Ето го:
“Supernatural will always be about the two brothers, everyone else will come and go” (Eric Kripke)
В моята интерпретация: Ние, тримата Уинчестър Sunglasses сме си самодостатъчни. Всички и всякакви други персонажи са за разнообразие, допълнителна драма, горещи сцени, облекчен график на снимките, не напълно плосък сюжет и работа за цял екип сценаристи Mr. Green .

PS. Пфю! ИзтОщих се! Поздравете ме с няколко поразсъблечени снимки Mr. Green .

Добавям гифчета:

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 13:19 от Impala

# 36
Импалка за теб  Hug и за всички нас  Blush

чакай ме идвам   animal037 Mr. Green

# 37
След тези снимки забравих всичко от задълбочения коментар на Импалка. Rolling Eyes

# 38
 Mr. Green специално за Импалка за страхотния коментар Wink

я кажи сега какво е чувството  Blush

# 39
Ммм, благодаря, Мистик Hug .
Чувството Дийн да е върху или вътре в теб е сравнимо само с това Сам да е върху или вътре в теб. Или и двамата едновременно bowuu Joy .

# 40
Нямам какво да добавя освен това  smile3504 smile3504 smile3504

# 41
Палавница Wink .

# 42
# 43
А,защо без мен палувате  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 44
Дръж Лисе  Hug

мрррррррр  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт