SUPERNATURAL: Earth, Hell, Heaven & Purgatory

• 24 641
  • 707
  •   1
Отговори
# 645
Хоп,троп аз изгледах :
Скрит текст:
Предчувствам,че нещо лошо се вихри около Сам пак,и Дийн се чувства виновен , последната сцена с него беше великолепна.
Не знам какво друго да кажа , очаквах май повече раздвижване за този епизод  Whistling , но пак си беше интересен  Peace

# 646
  • # супернатурална #
Добър вечер.
Гледах само веднъж и то с разсейващи елементи край мен  Crossing Arms и не мога да коментирам. Като повторя ще пиша.
Мистик, честитито! Това е много бебезаразна тема, така провлачи крак Злата, че даже и J2 ги хвана  Laughing

Лесна е твоята, Импалко, ти свърши, а аз сега започвам  Shocked

# 647
Честит рожден ден на любимият ни Дженсън!

Пожелавам му да е все така готин, да има късмета да го гледаме и в някой по-касов филм след време (като си изиграе поне още 2 сезона в СПН и после в игрален филм по сериала) и да получава много радост и любов от страна на феновете, както и досега!

И да не забравяме, лятото да му пожелаем една малка сладка дъщеричка, която да му създаде още малко безсънни нощи! ;Р

# 648
Честит рожден ден на сладура ни - Дженс ! Живичък и здравичък и една красива дъщеря да си има !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 649
 newsm59  ЧРД на Дженсън нека бъде жив и здрав и безкрайно щастлив със съпругата си и очакваната малка принцеса  Hug bigdance2  Gift

# 650
# 651
  • Buffyworld
Миситк, ЧЕСТИТО   bouquet! Нямам верме всеки ден да влизам във форума - чак сега прочетох новината. Това е най-хубавото нещо !!! Много щастие и късмет ти желая Hug. Аз да не се каня много, но довечера се надявам да ми остане време да гледам новата серия.

# 652
Бъфи благодаря ти   bouquet Hug И аз мисля сериозно довечера да си седна на д...то и да гледам, насъбраха ми се, а ме човърка все пак липсват ми момчетата  Crossing Arms

# 653
  • Buffyworld
Бъфи благодаря ти   bouquet Hug И аз мисля сериозно довечера да си седна на д...то и да гледам, насъбраха ми се, а ме човърка все пак липсват ми момчетата  Crossing Arms

Гледай сега, че после живи и здрави още повече няма да имаш верме.  Mr. Green Моето като беше малко бебе, все бях гладна и недоспала  Joy Сега спи поне до 10 сутринта, и аз с него  Joy

# 654
 hahaha hahaha hahaha да така, че сега се хващам и гледам всички възможни сериали и филми  Hug

# 655
Честита Баба Марта!

И честит празник на Дженсън.

# 656
  • гр. София

Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи!

# 657
Честита Баба Марта и честит рожден ден на Дженсън!

Епизодът беше пълнежен, но не беше лош.Имаше добри моменти.Аз харесвам гръцката митология.Очаквах нещо да стане на края, което да ни направи нетърпеливи за следващия епизод, ама не стана.

Относно промото на следващия епизод нещо ме гложди.
Скрит текст:
Защо Мег беше с руса коса?Нали беше чернокоса.Кога е имала време да се боядиса като Краули я е измъчвал през това време?

Мистик, честито!Много хубава новина.

# 658
Аз се надявам да не стане нещо лошо със Сам

# 659
  • # супернатурална #
Честита Баба Мaрта и честит Дженсънден на патерици! От здраве да не се отървете - ни вие, ни той. И той  Laughing

Може би на фона на предишните серии тази беше по-слабичка. Или просто не успях да си я изгледам на спокойствие  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт