SUPERNATURAL: Earth, Hell, Heaven & Purgatory

• 25 044
  • 707
  •   1
Отговори
# 360
Хаха , да , Мистик и аз като ги видях :   rotfImbo
Добро утро  Hug

# 361
Oще снимки от сета от вторник, т.е. още костюмирани J2 за Лиса Wink :

# 362
  • Buffyworld
 На мен този епизод ми беше супер скучен и безинтересен. Едвам го издържах, честно. Но няма значение . Все още сме в средата на сезона и имам надежда, че следавщият ще е по- свестен. Чакам си с нетърпение Кастиел и Краули. Искам битчица между демоните и ангелите. Омръзнаха ми все такива "Monster -of-the-week"  епизоди. Няма да е зле да се върнат малко и към Бени.

# 363
# 364

Impala  Hug Heart Eyes  bouquet
Благодаря ,толкова са красиви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, като ги гледам така си мисля само за мятане на сака ,и разкопчаване на ризи  Blush
Нямам търпение за следващ епизод  Crazy

Heart Eyes hahaha
Ох ...  bishop smile3544

# 365
  • Buffyworld
Да и аз нямам търпение за следващия епизод. Време е вече за нещо по- сериозно.

# 366
Мен си ми допадна епизода ,споделих си всичко Simple Smile
Импала ,и всички други,които
Скрит текст:
имат тази безусловна любов към Дженсън може да пишете в темата която направих  Blush
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=702118.0

# 367
Moята любов е към Дийн и Сам, но ще следя темата ти Hug .

# 368
Impala   bouquet
Имам си  моменти,които  са ми  запечатани в сърцето ,като този-

# 369
  • Buffyworld
Лисе и аз се записах само да следя. Нямам какво да пиша там, но пускаш готини снимки ! Браво  Hug

Жалко че няма и на Кас  Cry

# 370
Доста голям корем има Данийл.

Не гледах много внимателно епизода и довечера ще коментирам.Но не беше нещо особено.

Лисе, хубава тема си направила.  bouquet Аз обичам всичко да ми е събрано на едно място и да коментирам общо за сериала, актьорите и други свързани неща с тях неща.Но ще хвърлям око и на темата.Ти споделяй за Дженсън и тук. Grinning

# 371
Jennifer.  Hug разбира се,

оле , какво сладко коремче  Heart Eyes

# 372
Наистина темата на Лисето е хубава  Hug Признавам, че физически съм привлечена от Дженсън Mr. Green, но във връзка със сериала не мога да не отбележа колко харесвам и се наслаждавам на играта и на останалите актьори - Джаред и Миша. Страшно много ги харесвам, героите им са интересни, мислите, чувствата им......Много бих се радвала Миша да участва постоянно, а не през 3-4 епизода, предполагам, че може би има и други ангажименти. Също така искам повече развитие относно героят на Тай  Mr. Green

# 373
Карина Макензи от zap2it.com пак е гостувала на сета. Още няма статия на сайта Crossing Arms , излизат ми само няколко снимки:

# 374

Общи условия

Активация на акаунт