Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Кате къде го този магазин? Аз в четвъртък съм в Русе, може да му направя проверка  Mr. Green
На мен ми свърши течноста за почистване на лепкавото. Става и с медицински спирт, ама като правя на хора не върви да вадя спирта.
Иначе днес правих ноктопластика на 1 мацка (на 1-та ръка преправях ноктопластика от "професионален маникюрист"  ooooh! а на другата директно реших да я махна и да правя нова).
За пръв път правя форма бадем на ноктите, но мисля че се получи добре  Rolling Eyes
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=598145583536224&set=a … ype=3&theater
(нямаше време за декорация, а и тя не искаше  Whistling )

# 211
Здравейте момичета, искам да ви попитам след като лампата ми е 9W по колко минути пека гела и по колко базата?

# 212
Момичета,здравейте!Имам въпросче-Сложих си подръжката от гел/Лина/ ,но ми станаха дебели и се разля гел около плочката.Пилих предварително разбира се .Та въпросат ми е дали мога сега след като съм приключила с поправката на ноктите да ги изпиля и моля кажете ми колко трябва да е дебелината на нокътя?

# 213
katqmnt, ще ти кажа аз как действам.  Ако има неравности след това пак пиля и после нанасям един много тънък слой гел, защото нямам топ гел. Ти ако имаш накрая сложи топ гел Wink
Колко да е дебелината на нокътя не мога да ти кажа, сама ще прецениш, но не трябва да е прекалено тънка, защото може да се счупи лесно.

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 08:03 от Bibi85

# 214
Момичета,здравейте!Имам въпросче-Сложих си подръжката от гел/Лина/ ,но ми станаха дебели и се разля гел около плочката.Пилих предварително разбира се .Та въпросат ми е дали мога сега след като съм приключила с поправката на ноктите да ги изпиля и моля кажете ми колко трябва да е дебелината на нокътя?
Ако те разбирам правилно, питаш дали може да пилиш ноктите след като са изпечени? Разбира се, все пак ти трябва да ги оформиш, преди да лакираш.

# 215
  • rousse
Здравейте,искам да попитам дали някои е ползвал тези гелове?
http://prodavalnik.com/komplekt-uv-gel-t3-prozrachen-i-rozov-pod … rk-byal-i12430023
 или пък тези : http://www.uvlampi.com/index.php?page=products&pid=3573 ,
искам да си звема някакъв гел за нокти който да е на малко по-високо ниво от Лина,ако може да ми препоръчате... Embarassed Благодаря!

# 216
bebinson, не съм ги ползвала, но погледнах и двата линка и видях, че геловете са еднакви Wink
 Защо не пробваш с по-скъпата Лина? Wink Аз в момента съм с евтината и съм доволна, но като поотраснат малко моите нокти ще мина на скъпата.
http://www.nails.bg/?o=6bmhc81
Някой пробал ли е този гел? Прилича на скъпата Лина Laughing
http://prodavalnik.com/profesionalen-izgrazhdasch-uv-gel-i17694151

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 09:50 от Bibi85

# 217
  • rousse
А може ли да ми кажете каква е разликата между прозрачната бялата и розовата Лина???бялата за перманентен фреснки ли е?Благодаря

# 218
Да, белият гел е за перманентен френски, но не е толкова здрав колкото розовия и прозрачния, затова е добре да се запечата между 2 слоя. Аз лично предпочитам да си сложа един цвят гел и после да си направя френски с лакове, тъй като бързо ми омръзва LaughingРазликата между прозрачния и розов гел е единствено цветът, но от другите момичета в темата научих, че и розовия е като прозрачния с лек розов цвят.

# 219
Здравейте момичета пиша във връзка с многото въпроси за детайлни четки, преди няколко дена открих, че продават много хубави в Office 1 Superstore и на са много добра цена Simple Smile

# 220
  • not found
Какви пари са и кой размер ?

# 221
Какви пари са и кой размер ?
За размер не зная, ама цените са от 1,99 лв до 3,99лв Simple Smile

# 222
Много добре се е получило, Ивичка!  Peace Ще се опитам да отговоря на всички!
Това седефеното не успях да го вградя, защото ми дойде много едро. . Купих си бледолилави люпички смесени с брокат- не съм очарована как стана, много ми е блестящо и на втория ден го махнах
Разликата между прозрачния и розовия гел на лина е че при мен ( тук четох и други подобни мнения) прозрачния гел става на балончета, а розовия- гладък. Аз работя само с втория.
Магазина за професионанални материали е в Евас- има гелове на Т3 и други по- скъпи марки- не съм ги пробвала.
С 9В лампа гела го пека по 3мин, база и топ - по 1-2мин.
 Peace

# 223
Много добре се е получило, Ивичка!  Peace Ще се опитам да отговоря на всички!
Това седефеното не успях да го вградя, защото ми дойде много едро. . Купих си бледолилави люпички смесени с брокат- не съм очарована как стана, много ми е блестящо и на втория ден го махнах
Разликата между прозрачния и розовия гел на лина е че при мен ( тук четох и други подобни мнения) прозрачния гел става на балончета, а розовия- гладък. Аз работя само с втория.
Магазина за професионанални материали е в Евас- има гелове на Т3 и други по- скъпи марки- не съм ги пробвала.
С 9В лампа гела го пека по 3мин, база и топ - по 1-2мин.
 Peace

Благодаря за отговора(имам предвид 9Влампа, така ми каза и едно момиче от темата, само че по 4мин. , а аз пека всичко по 8мин., защото от сайта от който си взех стартовия комплект така ми казаха....и губя много време.... ) Hug

# 224
Аз да ви питам- мислите ли, че ако крушката ми е стара гела може да не се изпича добре и да се отлепва ooooh! Предната ми крушка изгоря, тая е на 5-6м ( то толкова й е й капацитета).Снощи я смених и пак си направих ноктите, защото гела ми на 2 дни се беше налющил  Tired

Общи условия

Активация на акаунт