Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 398
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Момичета искам да ви питам нещо,като рисувам ноктите с черен лак например и отгоре върху черния ,ако искам да нарисувам  бели цветенца ,не става  Twisted Evilбялото става сиво ,не стои хубаво бяло ,незнам какъв вид лакове да използвам ,за да не се получава така.От продавалника си купих 12 лака с тънка четка и отгоре с игличка ,ако се сещате и когато рисувам с черния лак ,винаги отдолу се отпечатва върху гела ,пробвах преди да рисувам  да слагам топ лак отдолу и пак се отпечатва ,направо е ужасен.

# 301
Изчакваш ли да изсъхне хубаво черния лак преди да рисуваш с белия? И при мен се получава така с черния лак, веднъж си лакирах ноктите с черен лак и гела ми се оцвети в черно. С другите лакове не става така, а и винаги слагам основа преди да се лакирам.

# 302
уж,изчаквам newsm78,ще пробвам и с друг вид лак

# 303
Основата е много важна, няма значение, че не се слага върху естествени нокти. А и качественият гел никога не би се оцветил.  Peace

# 304
Да споделя първият си опит с гела на IBD. Реших да не слагам основа и ето ,че на третият ден краищата са се отцепили и трябва наново да правя всичко.Може ли другите ,които ползват този гел да изкажат мнение,мерси!

# 305
Да споделя първият си опит с гела на IBD. Реших да не слагам основа и ето ,че на третият ден краищата са се отцепили и трябва наново да правя всичко.Може ли другите ,които ползват този гел да изкажат мнение,мерси!
без база и на мен ми се отлепя доста бързо

# 306

Аз ползвам IBD без база/само спирт и обезмаслител/.Нищо не ми се отлепя.Толкова бяха израстнали последно/4 седмици и отгоре/,че от срам ги оправях,иначе нямаха поражения.Но понеже бързах ужасно много на палеца бях омазала доволно кожичките,беше тънък,забравих обезмаслител за него и се отлепи след една седмица  Laughing ,но дъщеря ми го ритна докато и сменях памперса,та предполагам затова и се отлепи толкова бързо.Другите са абсолютно ок,а са подложени на големи натоварвания  Laughing

Днес ще го поправям и мисля да му сложа база.Ще видим какво ще стане  Crazy

# 307
Здравейте ,купих си база някава немска като ходих да си купувам и исках да си купя на лина базата ,но момичето ми препоръча тази и каза ,че била хубава.Снощи правих ноктите на майка ми и и сложих от тази база ,та ще видим какво ще стане.Иначе сестра ми ми е купила от ибей база плюс топ за 3 паунда и в събота ми ги е изпратила ,та ще чакам тази седмица да дойдат.А искам да ви питам колко струва този гел на IBD?

# 308
А искам да ви питам колко струва този гел на IBD?
Около 20 лв.

# 309
http://prikachi.com/images.php?images/431/5979431q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/432/5979432i.jpg
Ето и четките от Office 1 Superstore, едната е 10/0, а другата е 000 и двете са за по 2,99лв. Не зная защо на снимката излязоха толкова дебели Simple Smile

# 310
Благодаря Биби Hug Hug
Днес правих една приятелка,последната снимка http://dianastml.snimka.bg/hobby/moi-proizvedeniq.734462.29887080

# 311
dianastml, много хубаво рисуваш Hug Само с лакове ли рисуваш? защо не пробваш с акрилни боички и тънка четка? На мен ми е много по-лесно с тях Wink
Гери, благодаря за снимките, днес вече сигурно ще отида до Office 1 Superstore. Тъкмо ще си направим разходка с малкия.

# 312
Значи аз съм каръкът.С първата китайска Лина нямах проблеми и отлепяния,с втората китайска се разлива и става ужас,а сега и с IBD пак се отлепя.Пробвах и с база,но май пак е същото.Аман вече,не знам какво да правя,дайте съвет?

# 313
Каква база ползваш?

# 314

Общи условия

Активация на акаунт