Що е то домашна ноктопластика? тема 4

• 54 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
dudananails, зависи какви продукти ще си вземе. На мен всички материали+лампа и доставка ми излязоха около 65лв., при положение че обезмаслителя+базата ми струват 25лв.
radoslava123, моята лампа е от продавалника и струва 27лв., с доставката 30лв.

# 406
  • София
     Бебирана,мерси.Траен ли е? АЗ СЛЕД МАЛко отивам да  го търся Simple Smile

# 407
  • rousse
Аз си поръчах брокатения бариант и го чакам да престигне,после ще дам отзиви!

# 408
Bibi85 колко вата е лампата и колко мин печеш

# 409
Здравейте момичета, моля за съвет! Днес си получих комплекта и реших да пробвам, за съжаление нищо не се получи защото гела въобще не се втвърди. Какъв според вас може да е проблема, случвало ли ви си е такова нещо. Гела е лина, лампата която взех е лед тъй като пишеше че са по- надеждни и по-бързо се пече гела. Аз пекох 10 мин, абсолютно нищо не стана, гела си стоеше така и една капка падна в лампата и я оставих там поне още 10 мин, но и тя въобще не се втвърди  newsm78

# 410
kakaв е гела ако е китаиски забрави само определени гела се изпицат в led lampa Shellac, Gelish

# 411
Здравейте момичета, моля за съвет! Днес си получих комплекта и реших да пробвам, за съжаление нищо не се получи защото гела въобще не се втвърди. Какъв според вас може да е проблема, случвало ли ви си е такова нещо. Гела е лина, лампата която взех е лед тъй като пишеше че са по- надеждни и по-бързо се пече гела. Аз пекох 10 мин, абсолютно нищо не стана, гела си стоеше така и една капка падна в лампата и я оставих там поне още 10 мин, но и тя въобще не се втвърди  newsm78
Лина не се изпича в лед лампа.Рових се из сайта, от който поръчвам материали и не намерих да предлагат гел за лед - лампа. Само гел- лакове.  Cry

# 412
Димяни, за съжаление не са много трайни.

# 413
Всичко купих от meryB от продавалника. Ще и пиша днес да върна лампата и да ми изпрати друга, която не е лед. И аз останах с впечатление, че ламтата е проблема. Гела е Лина ето този заедно със същата база и топ. http://prodavalnik.com/startov-komplekt-s-36w-uv-lampa-120-180-i21306683
Само лампата е друга, попитах я дали става тя каза да, понеже прочетох, че се печало по-бързо и били с по-дълъг живот. Направо ми се доплака до 1ч стоях и нищо не направих  Cry

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 10:03 от Do4ka

# 414
Момичето каза че ще ми смени лампата, утре вечер ще пробвам пак и ще пиша. Дано да се получи този път  Wink

# 415
radoslava123, лампата ми е тази http://gbg.prodavalnik.com/9w-uv-lampa-220v--furna-byala-i-rozova-i21195375. Пека гела (китайската Лина) 4 минути.
Do4ka, много често търговците от които пазаруваме изобщо не са наясно какво предлагат. Жената от която си купих първия комплект така ме подведе със съвети, а дори няма никакъв маникюр Laughing Ще стане, не се притеснявай Wink

# 416
  • България <3
здравейте, искам да попитам нещо, но не знам дали е подходящата тема.. може ли в София да ми препоръчате салон, в който да си направя ноктопластика с акрил, да е добър салон, но и да не е много скъпо - примерно да не е над 60 лв... без кварталите Надежда, Люлин, и юго-запад (Овча купел и т.н.), че са ми много далеч.

# 417
Момичето каза че ще ми смени лампата, утре вечер ще пробвам пак и ще пиша. Дано да се получи този път  Wink
Ще чакаме да кажеш какво е станало  Hug

# 418

Ще се получи с УВ лампа  Peace 3 мин са достатъчни  Peace

# 419

Ще се получи с УВ лампа  Peace 3 мин са достатъчни  Peace

Благодаря, дано се получи  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт