Детски клубове в София - 4

• 211 790
  • 1 146
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Защо не ходиш с нея на прегледи? Аз така правех с моето голямо момче, той беше мъничък и нищо не разбираше, гушкаше се до мен докато гледаха бебето на УЗ.

Извинявам се, не е точно по темата  Rolling Eyes

# 46
  • София
Защо не ходиш с нея на прегледи? Аз така правех с моето голямо момче, той беше мъничък и нищо не разбираше, гушкаше се до мен докато гледаха бебето на УЗ.

Извинявам се, не е точно по темата  Rolling Eyes
И аз се извинявам за отклонението, аз сега си ходя с нея ама като дойде време за запис на тонове няма да стане работата, моята мома хич не обича да седи мирна Simple Smile Та затова обмислям варианти за около 1час оставяне

# 47
Krisita, не знам къде точно живееш в южната част, но имам 2 предложения в южните квартали.

Първото е детски парти клуб "Бамби" в кв. Манастирски ливади, ул. "Казбек" № 51: http://detski-parti-klubove.com/Party_club_BAMBY_1572.html
Представлява детски център + клуб (помещение с бар) за възрастни. Предлагат почасово гледане на деца. Била съм там на първи рожден ден. Мястото е доста просторно и комфортно, хубаво обзаведено, чисто, сравнително ново, има неголямо съоръжение за игра с катерушка и пързалка, персоналът се справя отлично с бебета.

Второто ми предложение е парти клуб "Слон Балон" в кв. Гоце Делчев: http://slonbalon.com/?page_id=254. Предлагат почасово гледане на деца. По-скромно като простор и удобства спрямо "Бамби", но съвсем достатъчно. Също има малко съоръжение с пързалка и катерушка за по-малки деца. Разгледай галерията със снимки в сайта им.

# 48
  • София
little wingels, много благодаря, и двата клуба са удобни за мен, ще ида на място да разгледам

# 49
  • Sofia
Здравейте, след две седмици сина ми има РД - става на 7 години, търся детски клуб подходящ за тази възраст в районите на Надежда или Люлин. Някой може ли да помогне?

# 50
  • София
За Люлин мога да препоръчам детски клуб Бебо-там сме празнували рожден ден на синът ми.Доволни сме от всичко.Имат си сайт.Успех!

# 51
  • Sofia
За Люлин мога да препоръчам детски клуб Бебо-там сме празнували рожден ден на синът ми.Доволни сме от всичко.Имат си сайт.Успех!

savina123, благодаря. Сега ще погледна.  bouquet

# 52
  • София
Четох, четох и накрая се оплетох.

Търся си клубче в района на Суха река, Хаджи Димитър, близкия център, може би Гео Милев също или Слатина. Иска ми се да има дворче и да не ни оберат до шушка  Joy И ако може да няма проблем партито да продължи повече от 2 часа (т.е. ще й направя рожденния ден от 16 часа - едва ли ще има други след това)...

Идеи?  newsm78

# 53
menyanthe,
според мен е подходящо да празнувате в Тройката. В района е, който те устройва, има градинка с много  играчки и ще стоите колкото си искате..., а и няма да плащате наем.

# 54
  • софия
Здравейте

Може ли някой да сподели мнение за клуб "Цветна градина" в Лозенец
Нашият рожден ден е през август и искам да се ориентирам към клуб с възможност за празнуване на открито-приемам и други предложения.Нямам изисквания към квартала

# 55
  • София
В тази или в предишната тема няколко души писаха подробно за този клуб. Потърси с търсачката.  Peace

# 56
  • София
Май засега се насочвам към Приказка без край или Моето гардже. Само не знам колко ще ми излезе всичко, но май ще трябва утре в по-нормално време да звъня по телефон (нещо, което не харесвам особено много, ама какво да се прави...)

# 57
Не знам дали е споменаване преди, но Морско Конче имат и втори клуб в Бели Брези. В неделя бяхме на рд там. Много ни хареса, чисто, подредено, изцяло с дървени играчки, персонала беше мил и любезен. Много съм доволна. Малкия не искаше да си тръгва. Ето линк към фб страницата им: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.534674036566791.126741 … 990994&type=3

# 58
Споменавано е.
И аз чух, че новия им клуб е много хубав, но няма градина, което мен не ме устройва. Заради това предпочитам първата къща на "Морско конче".

# 59
Да, май наистина няма градина, защото е в един блок, но пък вътре е много симпатично.

Общи условия

Активация на акаунт