Прахосмукачка робот - 3

• 77 452
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Имам навсякъде ламинаиран паркет, а банята и коридора са гранитогрес, общо около70 кв. м. без мебели. Скуба ще ми върши ли работа за почистване сухо и миене след това?
Благодаря на отговорилите.
за миенето нямаш проблем, но за подчертаното - контейнерът й е колкото кибритена кутийка..така че преди това някой трябва да ''измете''

# 136
А тези от вас, които имате Агама от по-дълго време, доволни ли сте след по-дългата експлоатация?

Появиха ли се някакви проблеми или забележки към работата на Агамата?

Аз използвам от около 4 месеца "голямата". Всеки ден чисти около 60 кв. м. косми и прах (имам котка). Досега не е имало никакъв проблем. Рядко и се случва да не си намери докинг станцията или да се затвори в банята, но не ми е драма.

Наскоро питах и пак ще се повторя - някой има ли идея на коко време се сменят филтърните подложки. Досега едната два пъти я прах и всекидневно си я изтупвам, но все пак няма да е зле още някой да сподели.

# 137
Добре, почти се отказах от Скуба.
От Румбите кой модел е най-добър?

# 138
  • София
В София ползваме 560 (от 2008г., водеше се refurbished, купувана от САЩ, с адаптор). Преди месец взехме 630. Първата е обикновен модел, втората я водят идеална за животни и с подобрения по ъглите. Имам 2 бр. кучета, среднокосмести. Честно казано, не намирам разлика, освен това, че май втората е с една идея по-безшумна и май наистина по-добре замита в ъглите.
Според мен, която и да вземеш, няма да сбъркаш. Води се според бюджета.

# 139
Добре, почти се отказах от Скуба.
От Румбите кой модел е най-добър?
не се отказвай за модел 390 има много малко писано - може да е по-добър и лесен за поддръжка, а Субата си мие перфектно! Изтърква всичко!

В сервиза не дават ли и скуби за проба?

# 140
  • Русе
Да, но казвате, че самата Скуба е трудна за обслужване, мен това ме притеснява повече.
Не, че още съм тръгнала да купувам, но се оглеждам сериозно.

# 141
  • София
Да попитам за отзиви за Румба 620. Площ за почистване около 60 м2 , имам и куче и късокосмест килим. Всички други модели са доста по-скъпи, а много ми се иска да ме отмени в чистенето. Ако може да препоръчате и др. модел за такава цена. В нета видях, че се предлага и Solac ECOGENIC AA3400 - която много ми харесва като цена, за нея отзиви да ли има?

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 19:22 от rozibozi

# 142
http://www.youtube.com/watch?v=ZCKJIydv8WQ

в този клип, към края показва, че без проблем се качва върху мебели - самсунга често запецва когато едната плоскост е по-тясна от тялото му напр. ако имам пътека и мястото от стената до пътеката, където е само ламинат, е по-тясно не може да се завърти и да се 'наеме' да стъпи на пътеката понякога - зависи как подхожда към пътеката - моите са по-дебели, но не са губери!
Иначе, май е само с една четка - не знам колко ще чисти само с нея.

*Дезинфекция на повърхностите
* Отложен старт
* Програмиране: ден,начален час, продължителност и програма на почистване.
* Радиус на действие до 7 метра * Работа 90 мин. с едно зареждане на батерията
* Време за зареждане : 4 часа

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 20:31 от gold__

# 143
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=ZCKJIydv8WQ
*Дезинфекция на повърхностите
* Отложен старт
* Програмиране: ден,начален час, продължителност и програма на почистване.
* Радиус на действие до 7 метра * Работа 90 мин. с едно зареждане на батерията
* Време за зареждане : 4 часа
Не съм блондинка, но не разбрах червените надписи е нещо хубаво или лошо? Гледах още едно клипче за Солак, но там не се справи много добре. Много ми харесва цената му, но не съм убедена, че ще върши същата работа като Румбата.

# 144
Червеното означава, че трябва тези характеристика да си ги изясниш какво точно представляват. Не ми е ясно как точно ще дезинфекцира и тези 'до 7 м' какво означават? Предполагам, че ще работи само в една стая newsm78

# 145
  • София
Ще се поровя още и няма да бързам. За сега освен с цената няма друго предимство пред Румбата. Гледах тестове за ефективност http://www.robotsaldetalle.es/ и Румбите са на първите места.

# 146
Не мога да се стърпя и да не се похваля!
Днес получих това:
http://www.youtube.com/watch?v=F5ANksAskG0
до сега се зарежда, а аз четох упътването - малко трудно разбрах италианския, но има много клипчета в нета.
Изми 1 прозорец и го турнах да се зарежда, за да пробвам утре колко ще издържи след пълно зареждане!

# 147
  • Пловдив
Ауу , че то си е са хвалба! Честита да ти е и да ти служи безпроблемно дълги години ти пожелавам!
Чакаме отзиви! Също така можеш да споделиш от къде и колко Simple Smile

# 148
Ауу, това чудо за прозорци е страхотно. Искам и аз!

# 149
  • Русе
Еее, голд, честито, за хвалба си е, дълго и безаварийно ползване.
Ще чакаме повече и подробни отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт