Прахосмукачка робот - 3

• 77 440
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
*Inspiration*, аз имам втория модел, вече месец и половина може би, безкрайно доволна съм от него. Нямам база за сравнение, защото не съм ползвала първата. Обаче ако разликата е само в това, че втория модел има база, а първият - няма, можеш спокойно да си вземеш по-евтината. Аз поне базата изобщо не я ползвам, стои си прибрана в гардероба.

О база хич не ми трябва. А дали и на първия модел може да се задава определен час, в който да започва да чисти?

# 121
Момичета, 8 март е!

Аз гледам вече към това:
http://www.ecovacs.com/bot/Winbot-Winbot%207%20Series.html

някой с мнение?

Не ми вкарвай мухи във главата....

Отдавна се чудя защо няма такова нещо, струваше ми се лесно за измисляне Grinning
Остана да чакам само гладещия Роби.

# 122
Ох, това за прозорците е много идейно. Дали може да се използва и за пода? Нещо като 2 в 1.  Mr. Green Аз продължавам да се чудя как да си организирам доставката на Минт-а.
gold__ , удобно ли е да помоля за линк към френския сайт, от който си поръчала Минт-а?
http://www.robotshop35.com
намирам тук, а сега ще потърся и другия

# 123
А минт какшо представлява. По така, като за блондинки обяснете.

# 124
бърсалка, като скубата, но не точно - виж на сайта

аз съм поръчвала от този: www.robotboutique.fr

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 18:29 от gold__

# 125
  • София
Много благодаря!   bouquet

# 126
Фукла, щях да ти пиша, че се оплаках от същия проблем с нашата 560 втора ръка преди няколко страници, която се оправи след щателно цялостно почистване, ама забравих Blush Общо взето стигнахме до извода, че освен редовното хвърляне на контейнера, на всеки няколко чистения - 4-5 - трябва да почистваме не само четките, но и краищата им, където се усукват косми от три дългокосмести у дома...

Да, наистина трябва сериозно почистване, аз за около шест месеца не бях махала долния капак и беше ужасТ.

# 127
При моята Румба 760 се оказа, че четките не се въртят заради по-сериозен проблем - електромотора зад четките. Тази част я няма в момента в наличност и най-вероятно ще трябва да почакам месец докато ми я върнат годна за употреба.
Яд ме е, защото е само на 4 месеца и е доста добре обгрижвана, макар и сериозно експлоатирана.

Обслужването в сервиза ми направи добро впечатление. Дано да е качествен и ремонта!

# 128
  • Пловдив
И нашата е от тогава горе-долу, започвам да се съмнявам да не би да има някакъв фабричен дефект в определена партида.  Peace Тези дни ще я нося в Технополис понеже сме я купили от там - те да си я пращат за ремонт към София, техника по телефона беше доста любезен и интелигентен човек, дано до месец наистина получат частите.

# 129
Inspiration, нямам представа дали може да се задава час на първия модел, но аз и на моя не го ползвам. Първо, защото вкъщи някй преди да излезе просто я пуска и второ,   тя не е като румбите, не се сканира апартамента, просто върви насам натам, поради което предпочитам да съм вкъщи, да я затворя в една стая и да я пусна, когато преценя, че е изчистила, иначе се залутва по стаите и някоя може да пропусне.

# 130
Inspiration, нямам представа дали може да се задава час на първия модел, но аз и на моя не го ползвам. Първо, защото вкъщи някй преди да излезе просто я пуска и второ,   тя не е като румбите, не се сканира апартамента, просто върви насам натам, поради което предпочитам да съм вкъщи, да я затворя в една стая и да я пусна, когато преценя, че е изчистила, иначе се залутва по стаите и някоя може да пропусне.

На "малката" Агама не може да се задава час - той се задава именно от базата. Удобна функция е за хора, които ходят на работа и като се приберат искат да си намерят къщата чиста - използвам я непрекъснато - всеки ден тръгва в 4 без десет и в 5 и половина като се прибера вече си търси базата да се зарежда. Другата съществена разлика м/у530 и 330 е в площа, която чистят  Peace

# 131
  • гр.Добрич
Моето Румби спря да върти страничката четка.Мъжът ми я разглоби и се оказа, че колелата вътре са се начупили. Поръчах ново моторче от Щатите и сега върти като луда. Доволна съм.

# 132
  • Русе
Взех моята Румба 770 от сервиза. Продухаха я срещу 10 лв.. Пуснах я веднъж и в някакъв момент пак са спрели да се въртят четките, направо не знам. Не можаха също да ми обяснят какво точно покрива 2 годишната гаранция.

# 133
А тези от вас, които имате Агама от по-дълго време, доволни ли сте след по-дългата експлоатация?

Появиха ли се някакви проблеми или забележки към работата на Агамата?

# 134
Имам навсякъде ламинаиран паркет, а банята и коридора са гранитогрес, общо около70 кв. м. без мебели. Скуба ще ми върши ли работа за почистване сухо и миене след това?
Благодаря на отговорилите.

Общи условия

Активация на акаунт