Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с космите от кучето си, когато използвам прахосмукачка за килими?
-
Как мога ефективно да се справя с космите в дома си, ако имам куче?
-
Как да избера подходящ модел Румба, ако имам куче?
-
Как мога непрофесионално да почистя и извърша основно почистване на прахосмукачка iRobot Roomba 555?
-
Как да почистя прахосмукачка Roomba, ако имам куче, което се скубе или в къщата?
, по принцип не го поемали по гаранция , но можело и да го поемат в зависимост от това в какво състояние е уреда,а сега дори нямали наличен такъв модул. Направо ми се развали настроението, понеже ще трябва да вадя старата прахосмукачка
Общо взето стигнахме до извода, че освен редовното хвърляне на контейнера, на всеки няколко чистения - 4-5 - трябва да почистваме не само четките, но и краищата им, където се усукват косми от три дългокосмести у дома, а на всеки няколко седмици - да се отваря за вътрешно цялостно почистване. Например открихме, че на триръката четка отдолу също се усукват много косми и на 4-5 чистения трябва да се развие болта, да се извади четката и да се махне масурът косми, за да чисти по-добре.
, ще я отворя пак и ако не се оправи трайно ще я пратя в сервиза. Казаха, че по принцип не поемали ремонта ... какво значи "по принцип" и как решават незнам, но ако решат , че моята смяна на частите не се поема ще се обърна към КЗП . Лошото , е че в момента я няма точно тази част и трябвало да изчакам 1 месец.