Прахосмукачка робот - 3

• 77 406
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Кое   е по-добре - Минт +   или Скуба?

# 91
Не може да се каже еднозначно!Писали сме по-напред!

Ако скубата е по-безшумна, по-евтина, по-лесна за почистване и поддръжка и суши добре - бих предпочела нея.

# 92
  • До хладилника, който обичам
http://mintcleaner.com/
първото клипче  ( watch mint in action) най-ясно показва възможностите и поддръжката
Веднага ми се прииска да имам такъв Crazy и да мие вместо мен.

# 93
  • София
Ох, изгледах го и се надъхах. Искам и аз. Mr. Green Днес говорих с Половинчо, навит е, само трябва да видя как да организирам доставка. Пфуу, що не го продават в Европа!

# 94
За мен скубата е по-добрата машина. Харесва ми, че чисти само с чиста вода.
Поддръжката и е един малък ужас. Даже сега разни дупки са се запълнили с малка гадна калчица-отврат. Румбата е песен в сравнение с това.
Мокри. Ама не много. Странното е, че на паркет по-малко, отколкото на теракот. Но е незаменим помощник де....и чисти наистина добре.
Само не знам дали не трябва да я водя на почистване или каквото там предлагат в сервиза.

# 95
  • До хладилника, който обичам
Поддръжката и е един малък ужас. Даже сега разни дупки са се запълнили с малка гадна калчица-отврат. Румбата е песен в сравнение с това.
Още ей тук ме отказа завинаги от Скуба...

# 96
За първи път чувам и виждам нещо за Mint. Изгледах едно клипче, но то фактически не прибира боклука в контейнер, нали така? На моята проста Агама има мопинг функция, която не ползвам. Струва ми се подобна- закача се отдолу на една приставка кърпа и тя докато прахосмучи и позабърсва.

По напред сте обсъждали мокренето на Скубата- моята си суши по моите критерии нормално. Аз я пускам винаги когато ме няма, защото много бучи наистина.

# 97
За мен скубата е по-добрата машина. Харесва ми, че чисти само с чиста вода.
Мокри. Ама не много. Странното е, че на паркет по-малко, отколкото на теракот. Но е незаменим помощник де....и чисти наистина добре.
Само не знам дали не трябва да я водя на почистване или каквото там предлагат в сервиза.

Хеликанза, аз водих моята на почистване. Върнаха ми я в абсолютно същия вид, в който я занесох. Аз си представях, че някак си по-детайлно щяха да я почистят- на места, където аз не мога, варовика да и махнат, това-онова. Нищо! Само дадох 20лв и още 7-8 май за доставка....

# 98
Имам проблем с Румба 555, някъде в предишните теми четох за нещо подобно, но сега не мога да го намеря. Не събира по-големи боклуци, в контейнера филтъра се пълни само с фин прах, но самото контейнерче, където се събират едрите боклуци, стои празно. На какво може да се дължи?

# 99
  • сф
здравейте отново,
купих си агама от по-ниския модал и съм много доволна засега.

имам въпрос за четките: мойте дойдоха с леко деформирана форма на ресните - снопчетата са някакси извити и кръстосани навътре. аз смятам, че трябва да ги изкривим навън и да заемат условно формата на вендузи, а мъжа ми смята, че просто трябва да я слагаме на земята, без да коригираме формата на четките. това има ли значение според вас?

# 100
Имам проблем с Румба 555, някъде в предишните теми четох за нещо подобно, но сега не мога да го намеря. Не събира по-големи боклуци, в контейнера филтъра се пълни само с фин прах, но самото контейнерче, където се събират едрите боклуци, стои празно. На какво може да се дължи?

Имам същия проблем, с Румба 760. Сменихме хепа-филтрите, обаче нямаше ефект.
Сега се обадих в сервиза и казаха да я занеса. Най-вероятно не въртят четките. Аз си мисля, че я почиствам добре, но да видим...

Лошо е работното им време - само делнични дни от 9 до 18 ч. newsm78

# 101
здравейте отново,
купих си агама от по-ниския модал и съм много доволна засега.

имам въпрос за четките: мойте дойдоха с леко деформирана форма на ресните - снопчетата са някакси извити и кръстосани навътре. аз смятам, че трябва да ги изкривим навън и да заемат условно формата на вендузи, а мъжа ми смята, че просто трябва да я слагаме на земята, без да коригираме формата на четките. това има ли значение според вас?
Сложете я на земята и я пуснете да си работи, те ще се нагласят, няма страшно Simple Smile

# 102

Сега се обадих в сервиза и казаха да я занеса. Най-вероятно не въртят четките. Аз си мисля, че я почиствам добре, но да видим...

Благодаря. Явно ще трябва да я занеса в сервиза, и без друго вече е на половин година и исках да я занеса да я почистят по-сериозно, защото ако аз я разглобя, после най-много да сглобя някой самовар от нея.  Mr. Green

# 103

Благодаря. Явно ще трябва да я занеса в сервиза, и без друго вече е на половин година и исках да я занеса да я почистят по-сериозно, защото ако аз я разглобя, после най-много да сглобя някой самовар от нея.  Mr. Green
Моята е 760 или 770 не помня вече Simple Smile, преди  правеше така да не събира големи боклуци ако често съм я пускала"за по малко" колкото да изчисти само една стая, без да си довърши цикъла. Оставих я 2-3 пъти да работи докато сама си завърши цикъла и се оправи, оттогава, пак си я пускам набързо, но изключвам да угасне и пак включвам и пускам и няма проблем. За разглобяването хич не е трудно, само трябва да се внимава при по основно разглобяване отпред има едни тънки кабелчета и пластинка за наместванена. Скоро четох тук за колелцата в кутията с четките, та разглобих я основно, обрах прахоляка с обикн. прахосмукачка, но това е за година и нещо едно основно разглобяване, филтри не съм сменяла още, само ги обирам редовно с обикн. прахосмукачка. Дано се оправи и при вас Peace

# 104
Някой може ли да ми каже на колко време се сменят филтърните подложки на Агамата? Ето за тези става въпрос:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт