Прахосмукачка робот - 3

• 77 457
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Има ли някакви отзиви за този помощник? Мразя да мия прозорци и с удоволствие бих отстъпила му отстъпила всички стъкълца в къщи. gold__ не беше ли купувала подобна машинка или се бъркам?

Тъкмо за това влизам, отговорили са ми в първата тема  Simple Smile

Ще кажа само класическите думи "защо по дяволите чаках толкова време?"  Laughing
Много съм доволна от придобивката, сега ако някой знае да има робот за миене на прозорци да казва - отивам и го вземам веднага  Mr. Green
Благодаря на всички за съветите   bouquet

Здрасти,
е, вече има и роботи за миене на прозорци Simple Smile
http://vivitar.bg/winbot730.html

Simple Smileнайс Simple Smile

И аз чакам някой да каже отзиви. Голям мерак ми е  Party

# 376
  • Пловдив
Някой има ли отзиви за тази оферта  http://www.dalavera.bg/index/offer/new/1/slug_id/robot-za-chiste … data1=&data2=

# 377
Аз не бих си го купила ,това последното то работи с 4 батерии.Ако ще слагам по 4 батерии всеки път или през ден -абсурд!

# 378
доколкото разбирам, това нещо НЯМА резервоар за боклук, а една кърпа отдолу, по която се очаква да полепне боклука. Все едно ма`аш с метла и разнаясш от ляво в дясно.
Като знам какво количество събира Румбата на едно чистене в хола, просто не си представям как би се `побрало`  на микрофибърна подложка.

# 379
http://www.honda-equipement.fr/video/tondeuse-robot-miimo?aod_728x90 какво ли ще намеря още докато се ровя?????????????? Hug и да питам някъде прочетох че румбата имала всмукване докато самсунга нямал -дали е вярно и откъде това инфо?че не намерих никъде да го пише в спецификациите? newsm78

# 380
dobra с каква румба чистиш и от колко време я ползваш?дай малко лични впечатления  bouquet

# 381
dobra с каква румба чистиш и от колко време я ползваш?дай малко лични впечатления  bouquet
Румба 581, този ноември ще направи 2г.
Чуден помощник! Откакто я имам обикновената прахосмукачка я ползваме само с помпа за носле Baby Vac. Събира огромно количество прах, да се ненадява човек колко му е мръсна къщата ... а на пръв поглед изглежда чисто и преди да я пусна.
Не е безшумна, това просто го забравете. Няма как да гледаш телевизия докато работи в същата стая. Но не е и много шумна, средна работа.
Когато я поисках, ММ ми каза, че съм луда и той щял да чисти щом аз не искам. После я взехме колкото да млъкна. Още първия месец беше толкова пристрастен, че реши да заделяме пари, ако тази се счупи веднага да купим нова  Joy  Влиза под спалнята, която при нас е така разположена, че с ръчната прахосмукачка не мога да бръкна, а прахоляка ако се натрупа си го дишаме. Същото и с канапето на крака, широко е и не става без робота. Радвам се на дистанционното и си го ползвам, но при намален бюджет може и без него да се мине. Може и без таймер, но да го имаш е удобстово ..
Купувай, не се чуди. Скъпо е, но една пералня да не е евтина??? Пък надали сте без пералня  Wink
Аз примерно нямам миална машина, но робот си взех Simple Smile
ПП: Моята е от немски амазон с директна доставка до БГ. Още кара с резервния комплект четки и старата батерия (2г. без малко).

# 382
Ена мен мъжът ми мрънкаше и за миялната и за сушилната....сега е вдигнал ръце и каза да правя каквото зная .Гледах последно разликите в батериите при различните модели румба.Освен това се чудя нали при 6 серията са по защитени лагерчетата на четките отколкото при 5 серията?бях се спряла на румба 650 ,ама ако 6 серията има предимства то 581 е по-скъпа няма логика!!!Чудех се дали да не почакам ноември почват разни коледни промоции?от амазон с доставката ми идва неголяма разликата с бг и ще ми е по лесно със сервиза ако взема от айробот бг..........

# 383
Искам да попитам някой от гордите собственици на Румба дали е забелязал да се отразява на сметките за ток?

Ние днес си взехме 650 и сега нетърпеливо ще я чакам да се зареди 16 часа Sad

# 384
  • Русе
някой имал ли е следния проблем - четките на въртят - разглобих я цялата - изчистих навсякъде - пак не въртят. дайте идеи от какво може да е. може ли да е изгорял мотора - но пък върви и малката страничната четка си върти само долните не щат. а да Румбата е 520.

ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 21:05 от elan

# 385
  • София
Здравейте мили домакини.   Hug

Чета ви от два дни и поръчах Агама 330А. Знам, че има и по добри, но тази ми е по джоба. Днес, ще я докарат и ще пиша как се държи. Нямам търпение!!! Embarassed

Ще ви попитам нещо и се надявам да не ми се смеете... hahaha  Mr. Green  Не видях мойто питане в темите. Така...това роботче има ф-я да избягва стълби и....чудя се ако я позиционирам в/у гардероба да обере прашоляка, ще се пребие ли или ще се опази?!   Някой да е пробвал такова нещо?  Whistling

# 386
Много интересна идея, ще следя и аз за отзиви.
Може да пробваш да я позиционираш върху шкаф и да видиш как ще се държи, че даможеш да я спасиш ако тръгне да се мята.

# 387
Канапето ми е широко. Махнах възглавниците и пуснах робота да го почисти.. Не падна, но и брах голям страх, бях наредила възглавниците наоколо, ако се метне да е на меко.

# 388
  • София
Много интересна идея, ще следя и аз за отзиви.
Може да пробваш да я позиционираш върху шкаф и да видиш как ще се държи, че даможеш да я спасиш ако тръгне да се мята.

Ами, да си призная почистването на прах по високите мебели ми е меко казано "смърт".Ние сме с високи тавани, мебели правени по поръчка и пак високи. Като тръгна да почиствам се катеря на стълба и бърша с кърпа до където стигна ( а там е като в пустинята Сахара )! Това се случва веднъж годишно.. Embarassed На скоро ме оперираха и трябва повече да се щадя, но домакинската работа мен ме чака. Та това роботче ако може да го прави и това, ще бъда много доволна.
Може и аз да съм една от първите пробвала такова неща. Задължително, ще пиша.

Добра Имам една малка детска масичка и мисля там да пробвам. Ще пазя "робинята" да не се осакати. Само че масичката е черна и ще видя дали няма да я отчете , като опасност.

# 389
  • Пловдив
Аз имам Агама 530А и съм я пробвала върху мебели. Не пада  Peace

Общи условия

Активация на акаунт