Прахосмукачка робот - 3

• 77 440
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Моля ви дайте мнение за тази прахосмукачка
http://www.tehnomix.bg/solac-aa-3400

Това ми привлече вниманието - http://prodavalnik.com/prahosmukachka-robot--nova-i31439667 , но няма техн. характеристики и в нета не можах да намеря. Ако имате информация или опит?

# 391
  • на Мелмак
Мисля, че тези ги гледах в Технополис newsm78

# 392
В Технополис гледах до 3 октомври има промоция на румба 650 ,ама с тия ученици румбата ще почака до коледа Laughing

# 393
  • София
Много интересна идея, ще следя и аз за отзиви.
Може да пробваш да я позиционираш върху шкаф и да видиш как ще се държи, че даможеш да я спасиш ако тръгне да се мята.

Ами, да си призная почистването на прах по високите мебели ми е меко казано "смърт".Ние сме с високи тавани, мебели правени по поръчка и пак високи. Като тръгна да почиствам се катеря на стълба и бърша с кърпа до където стигна ( а там е като в пустинята Сахара )! Това се случва веднъж годишно.. Embarassed На скоро ме оперираха и трябва повече да се щадя, но домакинската работа мен ме чака. Та това роботче ако може да го прави и това, ще бъда много доволна.
Може и аз да съм една от първите пробвала такова неща. Задължително, ще пиша.

Добра Имам една малка детска масичка и мисля там да пробвам. Ще пазя "робинята" да не Ке осакати. Само че масичката е черна и ще видя дали няма да я отчете , като опасност.

Кики, здравей! Би ли казала какво е впечатлението ти от Агама 330А? Благодаря!

# 394
Здравейте, и аз започвам да се заглеждам по такива роботчета.
Вече разгледах моделчетата, които се предлагат в големите вериги, но тези, които ми харесват са ми над бюджета.
Мои роднини си взеха тези дни някакъв нов модел китайска от продавалника. На първо четене са много доволни. Ще ида да я погледна през почивните дни и ще споделя повече информация.

# 395
Момичета, здравейте! И аз искам да мина в отбора с роботите, но имам няколко въпроса. Когато пускате прахосмукачката премествате ли част от мебелите? Притеснението ми е най-вече от трапезарната маса със столовете - тя е кръгла и креслата влизат доста плътно, та питането ми е как ще успява прахосмукачката да чисти там? Ако трябва да правя разместване на мебели, честно казано ще изчистя и сама. Другият ми въпрос е с мокрото почистване. Вкъщи сме на гранитогрес без килими и с куче. След като е минал робота, трябва да се мине и с моп, нали?

# 396
Момичета, здравейте! И аз искам да мина в отбора с роботите, но имам няколко въпроса. Когато пускате прахосмукачката премествате ли част от мебелите? Притеснението ми е най-вече от трапезарната маса със столовете - тя е кръгла и креслата влизат доста плътно, та питането ми е как ще успява прахосмукачката да чисти там? Ако трябва да правя разместване на мебели, честно казано ще изчистя и сама. Другият ми въпрос е с мокрото почистване. Вкъщи сме на гранитогрес без килими и с куче. След като е минал робота, трябва да се мине и с моп, нали?
Ако разстоянието между краката на стола е голямо, робота може да влезе. Вземаш една линийка и избираш машинка с подходящ диаметър.  Моята румба минава само отстрани на столовете. Друг вариант е да издърпваш един стол назад и тя ще си влезе отдолу да шета.
Дали ще миеш с моп след робота е лично твой избор. Аз не мия, поне не често. Струва ми се, че робота излъсква добре. Ние в къщи ходим по чорапи, с обувки отвън не се влиза. Чорапите ми остават чисти, значи е ок.

# 397
Ако разстоянието между краката на стола е голямо, робота може да влезе. Вземаш една линийка и избираш машинка с подходящ диаметър.  Моята румба минава само отстрани на столовете. Друг вариант е да издърпваш един стол назад и тя ще си влезе отдолу да шета.
Дали ще миеш с моп след робота е лично твой избор. Аз не мия, поне не често. Струва ми се, че робота излъсква добре. Ние в къщи ходим по чорапи, с обувки отвън не се влиза. Чорапите ми остават чисти, значи е ок.

Много, много ти благодаря за мнението   bouquet
Аз днес направо си взех роботче, Руумба 650. Нямаха много голям избор в Технополис  Tired
Сега се зарежда и ще видим. Само ме притеснява, че няма дисплей и идея си нямам как да й пускам различните 3-4 програми  Thinking

# 398
Има 2 програми + docking, т.е. прибиране на станция.
Програма start значи просто "чисти". Сама си прави маршрут, макар да изглежда хаотично, бъди уверена, че не пропуска място. Не мести нищо докато чисти, защото и объркваш маршрута и тогава няма да се справи качествено. Ако ще дърпаш столове, да е преди старта. Като приключи се прибира сама на станцията.
Ако искаш да я пратиш по-рано да се прибира, натискаш docking. Започва едно лутане, но си хваща сигнал и намира станцията. Самото устройство за зареждане трябва да е на достъпно място и да не слагаш "стените" от комплекта наблизо.
Втората програма  е spot. Нищо особено, върти си в кръг в радиус от 90см. Веднъж отваря и веднъж затваря кръга, после спира.

# 399
Има 2 програми + docking, т.е. прибиране на станция.
Програма start значи просто "чисти". Сама си прави маршрут, макар да изглежда хаотично, бъди уверена, че не пропуска място. Не мести нищо докато чисти, защото и объркваш маршрута и тогава няма да се справи качествено. Ако ще дърпаш столове, да е преди старта. Като приключи се прибира сама на станцията.
Ако искаш да я пратиш по-рано да се прибира, натискаш docking. Започва едно лутане, но си хваща сигнал и намира станцията. Самото устройство за зареждане трябва да е на достъпно място и да не слагаш "стените" от комплекта наблизо.
Втората програма  е spot. Нищо особено, върти си в кръг в радиус от 90см. Веднъж отваря и веднъж затваря кръга, после спира.

Много благодаря за полезната информация! А как се сменят въпросните програми  newsm78

# 400
Има копчета, огледай я, в центъра отгоре са.

# 401
Ние пък си взехме Агама 530 през март и бях мноого доволна. Доскоро!

В първите месеци чистеше по час и половина, но през последната седмица започна да се изтощава на 40-та минута, а днес спря на 25-тата минута. МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА!  #Cussing out Една стая не може да изчисти за това време, а сме я ползвали 6 месеца. Сега какво? Нова батерия ли трябва да купуваме за 80 лева???

Тези, които се колебаят на какво да се спрат - НЕ ИЗБИРАЙТЕ AGAMA!

# 402
Здравейте!
Включвам се в темата с надежда някой да ме ориентира какво роботче ще е е най -подходящо за моя 40 - ет квадратен дом. Стая - кухня/хол/трапезария около 17 кв. Под - ламинат, килим. Детска стая около 8 кв., под  теракот, килим. Коридорът е теракот. Ами това е. Ако някой ми даде конкретни съвети ще съм благодарна. Започнах да се "ровя " за информация, но в главата ми е каша. За това имам нужда от насока.

# 403
Здравейте,
в събота видях китайската машинка на мои роднини. Моделът е някакъв нов А325
Направо ме очарова. На живо има наистина луксозен вид и голям екран с тъч бутони. Има много настройки и възможности, както и различни скорости на работа. Много ми хареса.   

# 404
Ние пък си взехме Агама 530 през март и бях мноого доволна. Доскоро!

В първите месеци чистеше по час и половина, но през последната седмица започна да се изтощава на 40-та минута, а днес спря на 25-тата минута. МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА!  #Cussing out Една стая не може да изчисти за това време, а сме я ползвали 6 месеца. Сега какво? Нова батерия ли трябва да купуваме за 80 лева???

Тези, които се колебаят на какво да се спрат - НЕ ИЗБИРАЙТЕ AGAMA!

Имам Agama RC530A от доста преди теб....за пръв път чувам подобна хроника. Не агитирай хората какво да си купуват....обърна ли се към сервиза?

Общи условия

Активация на акаунт