Прахосмукачка робот - 3

• 77 305
  • 772
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Пловдив
Здравейте!
И аз много се навих на Румба, вече няколко нощи не спя от вълнение Mr. Green и май ще ме огрее. Обаче имам нужда от малко разяснения: изчетох предишната тема и половината от първата, за себе си намирам най-оптимален варианта 521, не ми трябват дистанционни и виртуални стени. Доколкото разбирам това е една от основните разлики със серия 700 и нагоре, нали? Интересува ме дали може да се сложи HEPA филтър на модел от серия 500, изобщо има ли смисъл да се дават повече пари при положение, че нямам намерение да ползвам виртуални стени, седмично програмиране и пр. Единствено се чудя за филтрите newsm78 Помагайте, че утре изтича промоцията на 521 в Технополис!  bouquet

# 47
Здравейте, за първи път се включвам в темата.
Ще помоля за мнение за тези продукти и понеже съм пълен лаик по темата, да ми разясните каква е разликата помежду им, защото има разлика и в цената.
http://onlineshop.real.de/Saugroboter-RX-3000/0280033001001
http://onlineshop.real.de/Saugroboter-RX5000/0364475001001?emcs0 … cs3=0364475001001
http://onlineshop.real.de/Saugroboter-Cleaning-Robot/08668490010 … 2#product_details

# 48
  • сф
здравейте,

искам да си купя прахосмукачка робот за ежедневно почистване, но ми е много трудно да се ориентирам към марка и модел. разчитам ако някой иска, да ми помогне като даде мнение:
в никакъв случай не искам да отделям над 350-400 лв на този етап. роботът ми е нужен за ежедневно почистване, имам котка и малко бебе. колебая се за функция моп - все ми се ще да има като че ли, защото в нас всичко е плочки и паркет, няма килими. нямам нужда от екстри като  виртуална стена, а площта за ежедневно чистене е малка - не повече от 60-70 кв.м; дали ще е от бг или от чужбина, за момента нямам претенции..

предварително благодаря за помощта!

поздрави!

# 49
  • Пловдив
Здравейте!
От скоро взех да се оглеждам и аз по тези чудеса    Laughing  Интересно ми е ако си поръчам машината от амазона, гледам, че е с гаранция. Но какво се случва ако не дай си боже нещо се повреди? Къде ще е сервиза, пише ли го някъде това и как да се ориентирам по този въпрос? Извинявам се ако е коментирано преди това, не съм изчела всичко подробно.

# 50
Включвам се и аз в темата като горд собственик на Румба!  Party Толкова ми е миличка, дето ме отменя в прахосмученето /едно от най-неприятните ми домакински задължения/, че ми иде да я разцелувам. И понеже тук има много хора с опит в поддръжката, ще следя с интерес, защото тя, милата, го заслужава.  Heart Eyes

# 51
Чакам с нетърпение отзиви от gold__ за новия робот.  Party

bibs., при положение че сте без килими и с оглед сумата, смятам че една Агама ще ви върши перфектна работа. За съжаление не мога да дам инфо, в предната тема доста момичета ги обсъждаха, но като цяло са доволни от уреда.  Peace

vany6a, казано накратко- от Амазон идва с 2 год. гаранция, ако не греша. В Бг сервиза на iRobot момичетата казаха че не я признават, но пък сайта приема всякакви рекламации и често заменят робота с нов при проблем. Понеже и аз съм с румба от там, се надявам че с добра поддръжка + малко късмет скоро да не ми се налага да търся услугите на сервизи. Като цяло уреда не е особено претенциозен и рядко има проблеми, особено пък непоправими.

# 52
кака_сийка, а аз с нетърпение я чакам.. мнооого бавна доставка - 1 седмица обработваха, казаха, че ще я пратят в края на миналата седмица.. принципно дават доставка за 2-3 седмици - подозирам, че ги внасят от USA едва след като постъпи заявка при тях. За жалост америкаците нямат доставка за ЕС Mr. Green
Само това, че е на iRobot ме успокоява.. да видим дали ще оправдае очакванията, че в този сайт, за разлика от амазона, не видях опция - не ми харесва - само за ремонт връщаш, така ми писаха като ги питах.. А $ не са малко!

Скоро трябва да сменям и аз батерията на samsunga 8855 - 35 E са в амазон. Нещо започна да сдава багажа и тя. Моля, някой с оригинален самсунг да каже колко години е гаранцията им?

# 53
gold__, да не забравиш да споделиш, ей. Искрено се надявам да ти хареса(!)... което пък автоматично ще ме хвърли в размисли и предполагам в нови разходи.  Mr. Green

# 54
  • Пловдив
Благодаря, кака_сийка, нахъсвам се все повече!   

П.п - между другото ника ти все ме кара да се усмихвам.    Laughing   

# 55
Здравейте. Само да кажа, че моят Самсунг не се разглобява за почистване така, както на клипчето, което бяхте пуснали на предишната страница за Румбата. Някой ако има повече информация за самсунга, да пише.

# 56
  • Пловдив
Колко ти излязоха батерията и четките?
Батерията 45 евро, но мисля, че има и по-евтини оферти.
Комплект четки пак около 45 евро.

Благодаря   bouquet

# 57
  • сф
прочетох каквото намерих за агама и звучи сякаш би ми свършила работа. чудех се дали някой знае как е най-изгодно да се купи - от бг или от чужбина някъде?
предварително благодаря   bouquet

# 58
Нощна птица и аз се засилих да го разглобявам моя, ама тцъ... Явно и батерията му е за смяна, но се чудя дали ако си я купя от амазона (35Е) ще мога да я сменя сама или трябва в сервиз да се прави нещо. За почивните дни съм планирала пълно почистване + разглобяване (дано да успея да я сглобя след това) Grinning

# 59
Моят е в гаранция, така че ще го носим. Май е 2 години, до март 2014 нашата, имаме време.

Общи условия

Активация на акаунт