Прахосмукачка робот - 3

• 77 350
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
  • SF
За колко време пристигат поръчките ви от Aмазон и колко излиза доставката до дома?
Цените са доста по-ниски и мога да си купя нещо друго за парите на този Philips, за който така и не събирам отзиви.

# 496
Esmee, в ютуб можеш да намериш клипове с отзиви под тях. Аз тук в темата, не срещнах коментари по тази марка.

# 497
  • SF
Така ли? Заминавам да чета. Peace

# 498
Моля някой, който си е купил специално ТОЗИ МОДЕЛ : Agama AiBot RC 330 A, за мнение! Повече е писано за другия, по-скъпия. А 330 го има в Офис 1, някой поръчвал ли е оттам? Нека да се изкажат, ако може и тези от миналите теми, те имат впечатление от по-дълго време!
И още: Чудно ми е как чистят  недостъпните места, около саксиите, вази по пода, всичко трябва предварително да се маха ли? Например в кунята имаме стелаж за плодове, лампа на пода...

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 13:34 от danibor

# 499
  • София
Esmee, от Амазон.де платих за доставката на робота до Бг 27 Е. Пристигна за 4 дни до Бг и още 4 отлежаваше в склада на ДЧЛ, защото според тях имало неточности в детайлите по адреса. Добре, че им се обадих да проверя какво се случва, сигурно още време щеше да стои пратката при тях, нищо че тел.ми номер беше много ясно изписан.
Ако ползваш превозвач от Германия до Бг - цената ти е 3 или 4 лв. на кг. Роботът с опаковката беше около 7 кг. И доставката до немския адрес е безплатна. Т.е. почти наполовина излиза.
Но аз предпочетох да си платя доставка до Бг, за да мога ако не дай Боже се налага да ползвам гаранция и трябва да го пращам обратно, да ми поемат транспортните разходи, които при всички случаи ще са значителна сума, предвид теглото.
В края на ноември предстои черният петък, може да изскочат добри предложения. Аз моята Румянка така я взех. И не се разделям с нея за нищо на света.
milaitzia, да ти е честита покупката. Чакам отзиви и аз.

# 500
  • София
Моля някой, който си е купил специално ТОЗИ МОДЕЛ : Agama AiBot RC 330 A, за мнение! Повече е писано за другия, по-скъпия. А 330 го има в Офис 1, някой поръчвал ли е оттам? Нека да се изкажат, ако може и тези от миналите теми, те имат впечатление от по-дълго време!
И още: Чудно ми е как чистят  недостъпните места, около саксиите, вази по пода, всичко трябва предварително да се маха ли? Например в кунята имаме стелаж за плодове, лампа на пода...

Точно за този модел искам да попитам и аз. Не може да няма притежателки и на него -моля, напишете отзиви!  bouquet

# 501
Здравейте,
напълно съм доволна от моя модел Агама.  AGAMA AiBOT RC330A
Около предметите тя обикаля, но ако искате да мине под тях трябва да ги махате. Под ниски мебели влиза. Например моята кухня има подвижен цокъл и кагато го махна, тя може да изчисти отдолу. Лампата примерно ще я заобикаля до самия и ръб и леко ще се блъска в нея. Аз килими нямам и не мога да кажа. Откакто я имам 5 или 6 дни в седмицата чисти до падане на батерията. Т.е. само в неделя почива. Досега нищо не ми се е чупило, нищо не съм сменяла. Предоволна съм, изкарала си е парите.

# 502
  • София
Parcalesa, благодаря, че отговори! На мен всички мебели / без холната маса / са ми плътно до земята, така че махане няма да има. Аз имам един килим от телешка кожа и дне пухени пътеки - с тях какво ли ще прави?
От колко време твоята работи така "безааварийно" ?

# 503
Мисля, че януари ще стане две години.

# 504
  • SF
Milena, приятелка ще ми даде да тествам нейната Roomba, която тя не ползва изобщо. Дала я е на майка си, която също не я ползва и им стои в кутията. На мен обаче ми е скъпичка и се оглеждам за нещо до твоята цена, така че, каквото и да покаже тестът, ще трябва да търся друга марка (по-евтина). Предпочитам да има и сервиз в България и затова се спрях на Филипс.
Ако реша да се ползвам от Амазон, ще ти досаждам допълнително на лични, защото никога нищо не съм купувала от интернет, освен самолетни билети, които нямат доставки.
Много благодаря за отговорите.

# 505
  • София
Супер, пробвай я и ще се зарибиш тотално. Ако се решиш да купуваш от Амазон, съм на линия Hug
Не мога да разбера хората, които имат робот, а не го ползват. И аз познавам едно такова семейство, те се оправдават, че къщата им е много голяма и трябвало да го пускат от стая в стая ръчно, че иначе си губела маршрута ooooh! А като чистят с прахосмукачка, не е ли пак стая по стая... Все едно пералнята ми да стои като шкаф, а аз да пера на ръка.

# 506
  • София
Къщата ми е голяма и ако и стане нещо на Румбата ще си посегна, честно Mr. Green
Само негодувам, че не слиза по стълбището, пък то целия прахоляк там се събира ooooh!

# 507
Къщата ми е голяма и ако и стане нещо на Румбата ще си посегна, честно Mr. Green
Само негодувам, че не слиза по стълбището, пък то целия прахоляк там се събира ooooh!

Joy и аз така!

# 508
Аз си харесах робота от Продавалника. Цената е добра, само не разбирам има ли резержни батерии за тях например newsm78. Моля да споделят приежателките на такъв робот какво знаят по въпроса.

# 509
Aз преди им бях пуснала запитване през сайта - предлага се всичко - четки, батерии, филтри. По памет цената на батерията беше около 70-75лв.
Аз твърдо ще подарявам на майка ми такъв за коледа.

Общи условия

Активация на акаунт