Прахосмукачка робот - 3

• 77 361
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Aaa, скъпо, миналата година за Коледа май беше 1000 лв от представителя на Айробот в Русе.

Сега 1190 лв.  newsm78
http://www.dartek.bg/shop.html?page=shop.product_details&fly … mp;category_id=55

Да съм забравила, не знам, но все си мисля, че беше 1000 лв .

Толкова е, за 999лв я взех преди 4-5 месеца от Технополис Peace
foxy-the infant prodigy, така съм се смяла! Hug

Чебурашка, не се пренапрягай, че Фокси ти го е казала....
Моята и на Меги са по 27 вата, доволна?! Flutter

# 556
  • Абсурдистан
Момичета, а да имате мнения за  Robot ViRobi Vileda.
Роботът е много по-евтин спрямо моделите, които показвате тук и се чудя дали ще върши работа само за хола за паркета, където главно стоят децата, и коридора - теракота.

# 557
Роботът е много по-евтин спрямо моделите, които показвате тук и се чудя дали ще върши работа само за хола за паркета, където главно стоят децата, и коридора - теракота.

Прекалено хубаво, за да е истина, ми се струва...
Иначе, цената й е фантастична.

# 558
Правилно ли виждам, че го предлагат в Бриколаж? Ако да, вземи, пробвай и като не ти хареса им го върни.  Аз лично бих заложила на робот, който всмуква, а не, който забърсва. Все пак друго си е прах и косми да се "приберат" в контейнер. В Карфур имаше някакви много евтини, но така и никой не сподели дали е пробвал.
Относно явната реклама на робота от Продавалника - за нищо на света не бих взела непроверена марка от неизвестен интернет продавач, само защото ми е обещал гаранция на приказки. Утре ще закрие "фирмата" и търси оня дето духа да ти оправи 20-те или ако ще 100-те вата. Бих рискувала по един от параграфите, т.е. неизвестна марка от голям магазин или известна марка по интернет, но никога два риска накуп  ooooh! Всеки решава как да си харчи парите или колко доверчив да бъде.

# 559
  • София
Влязох само да напиша, че моите батерии след 3 месечно стоене извън уредите, след дълго зареждане, са ок. Казвам го, защото някъде по - напред бях писала, че такава е насоката на продавача, когато не се ползват, ала при мен бяха сдали багажа. Не, само първото почистване бяха зле, после се заредиха и сега са супер.

Иначе, по въпроса със закриването на фирмата.. наскоро се сблъсках с такава случка, една вещ с доживотна гаранция, на която вносителя беше закрил всичките си фирми, едвам намерих един магазин, преименуван, съответно никаква работа не ми свършиха. Добре, че марката е известна, та се намериха други съвестни вносители, които ми я взеха и отремонтираха безплатно, дори сега ще им я връчвам и ще я пращат обратно до Швейцария FOR FREE  Grinning

# 560
  • Варна,морето ...
моята скуба за пореден път се развали , докато се зареждаше в мрежата -тока спря и като дойде на машинката светнаха всички всевъзможни индикатори , съществуващи на дисплея , това ми е третия робот миячка , която развалям , или аз нямам късмет или тези  скуби са голям боклук, определено ще искам от амазон да ми върнат парите и няма да има четвърта такава

# 561
  • на Мелмак
Оххх,
Искам и смукачка и миячка.
Като гледам миячката няма да е скуба...
За смукачката ще гледам ватовете на засмукване , защото имаме малка прахосмукачка за колата 10-12w и никаква работа не върши .
Благодаря за мненията - темата е много полезна.

# 562
  • Абсурдистан
Благодаря за мненията.
Всъщност не съм виждала рекламата в продавалник.
Роботът го пускат в Лидл, така че и този в бриколаж не съм гледала.
В голяма чуденка съм дали да не си я купя за тези пари, но първо исках да събера мнения.

# 563
Благодаря за мненията.
В голяма чуденка съм дали да не си я купя за тези пари, но първо исках да събера мнения.

Тук стана някакво объркване  Simple Smile

Роботът от продавалника е съвсем различен, просто отговорих в същия пост и се оплетоха нещата.

# 564
  • Абсурдистан
Благодаря за мненията.

Тук стана някакво объркване  Simple Smile

Роботът от продавалника е съвсем различен, просто отговорих в същия пост и се оплетоха нещата.

А  добре, че се уточнихме, защото аз леко се замислих дали да купувам, след като разбрах, че върви реклама и в продавалника.
Само това, което казвате, че не смуче, а е само като моп ме притеснява леко.

# 565
  • София
моята скуба за пореден път се развали , докато се зареждаше в мрежата -тока спря и като дойде на машинката светнаха всички всевъзможни индикатори , съществуващи на дисплея , това ми е третия робот миячка , която развалям , или аз нямам късмет или тези  скуби са голям боклук, определено ще искам от амазон да ми върнат парите и няма да има четвърта такава

Какво й се е развалило? Аз също имах проблеми с нея, но представителите тук ми подмениха цялата долна част (т.е., остана ми само резервоара). Защо не се обърнеш към тях и да попиташ има ли опция те да поемат гаранцията?

# 566
  • Варна,морето ...

Какво й се е развалило? Аз също имах проблеми с нея, но представителите тук ми подмениха цялата долна част (т.е., остана ми само резервоара). Защо не се обърнеш към тях и да попиташ има ли опция те да поемат гаранцията?
моята е купена от амазон и от там ще ми възстановят парите , явно скубите не са читави дават много дефекти , а и на мене вече ми омръзна  да се занимавам с еня и да и треперя

# 567
Да питам пак ,румба 620 е без виртуална стена,без дистанционно и без възможност за програмиране седмично,тези екстри не ми трябват. Ако в последствие съм доволна и купя виртуална стена тъй като те се продават отделно, дали моя модел ще може да работи с нея? newsm78 има ли някоя съфорумка да каже или да звъня в фирмата да си питам???????? Hug

# 568
  • Русе
Мисля, че таймера е много полезен, аз лично в холо-кухнята я пускам всяка нощ - около 50 кв е с мебелите, тъкмо изчиства за около час. В стаите и коридора я пускам сутрин като излезем.
За виртуалните стени не мога да ти отговоря обаче, имам 2, обмислям купуването на 3-та.

И молба - може ли конкретен линк от сайт, откъдето поръчвате филтри и страничните четчици.
Гледам тук цените и тези в амазон и ми изглеждат общо взето еднакви, затова питам за конкретни сайтове, ако някой е поръчвал. Преди питах за китайските, наистина ли никой не е купувал?

# 569
Мисля, че таймера е много полезен, аз лично в холо-кухнята я пускам всяка нощ - около 50 кв е с мебелите, тъкмо изчиства за около час. В стаите и коридора я пускам сутрин като излезем.
За виртуалните стени не мога да ти отговоря обаче, имам 2, обмислям купуването на 3-та.

И молба - може ли конкретен линк от сайт, откъдето поръчвате филтри и страничните четчици.
Гледам тук цените и тези в амазон и ми изглеждат общо взето еднакви, затова питам за конкретни сайтове, ако някой е поръчвал. Преди питах за китайските, наистина ли никой не е купувал?
Току що поръчах от амазон Uk комплект 3 стандартни филтъра за серия 500. Намалени на 6 паунда с безплатна доставка до UK.

Виртуалните стени са изключително полезни, не знам  дали могат да се добавят, питай вносителя. Единствен минус им е, че бързо хабят батериите. Зарядно за дебели батерии нямам и ми идва златно да ги сменям. Сега като нямам батерии слагам нещо тежко на местата, където не искам да ходи.

Имам проблем  - отскоро в контейнера за фин прах  не влиза нищо! А обикновено първо той се препълва. Изпрах филтъра, но докато чакам новите няма как да разбера дали само това е проблема. Явно, че този е доста захабен, може да не пропуска. На някой случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт