Прахосмукачка робот - 3

• 77 409
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
Ние пък си взехме Агама 530 през март и бях мноого доволна. Доскоро!

В първите месеци чистеше по час и половина, но през последната седмица започна да се изтощава на 40-та минута, а днес спря на 25-тата минута. МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА!  #Cussing out Една стая не може да изчисти за това време, а сме я ползвали 6 месеца. Сега какво? Нова батерия ли трябва да купуваме за 80 лева???

Тези, които се колебаят на какво да се спрат - НЕ ИЗБИРАЙТЕ AGAMA!

Имам Agama RC530A от доста преди теб....за пръв път чувам подобна хроника. Не агитирай хората какво да си купуват....обърна ли се към сервиза?

Да, обърнах се към сервиза. Отговорът е, че батерията е консуматив и да си купя нова.  #Cussing out

Зависела от броя зареждания. Ами аз всеки ден я пускам да чисти, нали това й е работата?! Ако на всеки 6 месеца ще си купувам нова батерия по 85 лева, то наистина съм се прецакала с избора си на AGAMA.

# 406
Ние пък си взехме Агама 530 през март и бях мноого доволна. Доскоро!

В първите месеци чистеше по час и половина, но през последната седмица започна да се изтощава на 40-та минута, а днес спря на 25-тата минута. МНОГО СЪМ РАЗОЧАРОВАНА!  #Cussing out Една стая не може да изчисти за това време, а сме я ползвали 6 месеца. Сега какво? Нова батерия ли трябва да купуваме за 80 лева???

Тези, които се колебаят на какво да се спрат - НЕ ИЗБИРАЙТЕ AGAMA!

Имам Agama RC530A от доста преди теб....за пръв път чувам подобна хроника. Не агитирай хората какво да си купуват....обърна ли се към сервиза?

Да, обърнах се към сервиза. Отговорът е, че батерията е консуматив и да си купя нова.  #Cussing out

Зависела от броя зареждания. Ами аз всеки ден я пускам да чисти, нали това й е работата?! Ако на всеки 6 месеца ще си купувам нова батерия по 85 лева, то наистина съм се прецакала с избора си на AGAMA.

Пак ти казвам - моята е от по-отдавна. Също работи всеки ден и досега такъв проблем не съм имала - чисти си чудно. Наистина батериите са консумативи, както и филтрите. Ако имаш възможност натисни отново сервиза да ти обърнат внимание отново. Не съм се интересувала, но все пак трябва да има някаква гаранция на батерията.

# 407
Мадам, наистина затвърди тона със сервиза. Консуматив е, да. Все пак са длъжни да осигурят нормален срок на експлоатация. Сезирай комисията за защита правата на потребителя, те се намесват в подобни казуси. На мен благодарение на тях ми подмениха фотоапарат, който спря да работи след снимки зимата, не е мокрен. Тогава продавача каза, че съм го използвала неправилно  Crazy, т.е. не можело на студено. Не знаех, че са зимни и летни модели Simple Smile , но като се включи комисията набързо го подмениха с "модел 4 сезона", т.е. здрав.

На моята румбичка и се счупи предното бяло колело. Разбирайте, мъжа ми му помогна като го изчопли вместо да го демонтира  Twisted Evil за почистване. Сега е залепено с изолирбанд  Tired докато намеря ново. Моля дайте идеи откъде нй-евтино и бързо.

# 408

На моята румбичка и се счупи предното бяло колело. Разбирайте, мъжа ми му помогна като го изчопли вместо да го демонтира  Twisted Evil за почистване. Сега е залепено с изолирбанд  Tired докато намеря ново. Моля дайте идеи откъде нй-евтино и бързо.

Здравей, видях, че ги продават по 58,50лв.
Предполагам, може да си поръчаш от тук:
http://irobotbg.com/accessories2.html

# 409
  • В.Т.
За съжаление аз също имам проблем с батерията на АГАМА 530.
Веднъж вече ми я подменяха в сервиза, но след около четири месеца отново имам същия проблем: чисти много малко време и се прибира на станцията.
Ще трябва пак да я пращам на сервиз.
Като изключим това съм много доволна, но явно съм случила кофти партида. Купих я на промоция от сайт за колективно пазаруване.

# 410
Здравейте и от мен! Планирам едно такова роботче да е коледния подарък на мама. Така и попаднах на темата. Благодаря за което!  Wink Разгледах прахосмукачките-роботи в техномаркет и технополис. Основно са  Самсунг и Браун. Виждам, че повечето от са избрали румби и исках да попитам защо сте предпочели Румба пред Самсунг? Благодаря предварително! Simple Smile

# 411
За съжаление аз също имам проблем с батерията на АГАМА 530.
Веднъж вече ми я подменяха в сервиза, но след около четири месеца отново имам същия проблем: чисти много малко време и се прибира на станцията.
Ще трябва пак да я пращам на сервиз.
Като изключим това съм много доволна, но явно съм случила кофти партида. Купих я на промоция от сайт за колективно пазаруване.

А как точно стана, че ти я подмениха? Директно им я отнесе или? И в какъв срок след купуването на робота я занесе?

Аз им писах по и-мейл и ми отговориха, че батерията зависела от броя зареждания и начин на експлоатация, и че е с ограничена гаранция от 6 месеца. При мен точно 6 месеца са минали  Thinking .
Да съм си купела нова!
Писах им в отговор, че ще се обърна към Комисията за защита на потребителя, но нямам никакъв отговор. Сигурно в понеделник ще попълня он-лайн жалбата към КЗП. И така...

# 412
Здравейте и от мен! Планирам едно такова роботче да е коледния подарък на мама. Така и попаднах на темата. Благодаря за което!  Wink Разгледах прахосмукачките-роботи в техномаркет и технополис. Основно са  Самсунг и Браун. Виждам, че повечето от са избрали румби и исках да попитам защо сте предпочели Румба пред Самсунг? Благодаря предварително! Simple Smile

Аз също разгледах всичко налично, но като комбинация между цена и качество , клоня към китайското роботче А325 (то и останалите са китайски де, включително "американските).
Даже бих казала, че за цена до 480лв китайското е без конкуренция. Има всички екстри, включително UV лампа (за мен е важно), а на живо дори изглежда по-лъскаво от най-скъпите румби.

# 413
  • София

Аз също разгледах всичко налично, но като комбинация между цена и качество , клоня към китайското роботче А325 (то и останалите са китайски де, включително "американските).
Даже бих казала, че за цена до 480лв китайското е без конкуренция. Има всички екстри, включително UV лампа (за мен е важно), а на живо дори изглежда по-лъскаво от най-скъпите румби.

Кака Сийка, какво е това китайско роботче, къде се продава и цена , моля? Ако може и снимка, или поне къде да го видяБ
Благодаря!

# 414

Кака Сийка, какво е това китайско роботче, къде се продава и цена , моля? Ако може и снимка, или поне къде да го видяБ
Благодаря!

Видях го при мои роднини, купено е от продавалника с безплатна доставка, гаранция и т.н..
http://prodavalnik.com/novi-roboti-prahosmukachki-atd-a325-bezpl … ostavka-i29658877
Виждам, че имат и сайт: http://www.robot.olight.bg/

Тяхното е сребристо, нещо , като шампанско. Много ми допада.

# 415
Благодаря!

Не съм кака Сийка, но си позволявам да ти отговоря.
http://prodavalnik.com/novi-roboti-prahosmukachki-atd-a325-bezpl … ostavka-i29635039 - това е. И аз съм му хвърлила очи на това. Но нямам и скоро няма да имам, та не мога да дам отзиви.

# 416

Аз лично попрочетох темите тук, питах мои познати и реално взех решение в рамките на няколко дни. Най-добрите отзиви са за румбите, така че нямаше какво да мисля толкова - в крайна сметка ми трябва нещо, което да работи и да върши работа, а не с декоративна функция, което просто бръмка вкъщи. Ако трябва да съм честна, съм доста подозрителна към към много евтината техника  Peace

# 417
  • София
Благодаря за отговорите, момичета!   bouquet

# 418
Здравейте и от мен! Планирам едно такова роботче да е коледния подарък на мама. Така и попаднах на темата. Благодаря за което!  Wink Разгледах прахосмукачките-роботи в техномаркет и технополис. Основно са  Самсунг и Браун. Виждам, че повечето от са избрали румби и исках да попитам защо сте предпочели Румба пред Самсунг? Благодаря предварително! Simple Smile
Nelcheto, аз имах същата дилема, основно, защото за цена 650 лв. имаше 1 румба и 1 самсунг. Самсунгът беше с повече екстри за същата цена, напр. имаше програматор за час и виртуални стени, а румбата не. Въпреки това взех румбата, защото навсякъде пише, че ако имаш проблеми с гаранцията или се нуждаеш от резервни части е много по-лесно да намериш части за румба. А то е ясно, че батериите не са доживотни и че четките ще се нуждаят от подмяна. Освен това румбата беше по-ниска - 9 см., а Самсунгът беше 11 см.

Аз искам да попитам отново. Сигурни ли сте, че филтърът на Румба 620 не се пере. Някак си не искам да вярвам, че на всяко почистване ще ставам в прах от глава до глава и всеки път ще слизам до контейнера пред блока.

# 419
здравейте! да питам нещо дамите, които ползат по-дълго румба. дадох я на една приятелка да я тества, обаче ми каза, че машинката не тръгва при натискане на клийн бутона. свети си в зелено, станцията й е включена, но няма признаци на живот  Laughing някаква идея защо?

Общи условия

Активация на акаунт