Прахосмукачка робот - 3

• 77 343
  • 772
  •   1
Отговори
# 705
  • SF
Малко късно се включвам, но да си кажа. Със 780 съм.
Програматорът си го ползвам всеки ден, по-точно нощ. Нагласен е към 2 ч през нощта да се пуска и да изчиства холо-кухнята, чисти около час. Винаги е достатъчно мръсно след вечеря и .. . През деня вече я пускам като излизаме сутрин, коридор, едната детска. Ползвам и виртуалните стени, даже мисля 3-та да си купя, ако може да се слагат допълнително, за спалнята, другата детска като вземем да я ползваме активно, тогава ще мисля за там. И датчиците за аларма не я хващат. Така че не се притеснявайте за това. За една година батерията е ок, дано не ме предава. Търся си още филтри и четки, така и не съм поръчала. Как да следя в амазона за черния петък дали ще излезе нещо изгодно?

Вие нямате ли врати на стаите? (питам дали не можеш да избегнеш покупката на третата стена)

# 706
  • Балчик
Meggysan, аз лично гледам на първа страница какво се намаля, не знам дали има и начин да следиш конкретен артикул.
Може - слагаш нещото в кошницата, после го запазваш за по-късно - save for later (а не в списъка със желания) и при всяко влизане в my basket ако има промяна, ще е отразена най-горе  Peace

А това важи ли за черния петък? Като изключим, че там сделките траят около час и нещо- два, я улучиш промяната, я не.

# 707
  • Русе
Благодаря и на двете, утре ще пробвам кое как, евентуално да съм подготвена.

Esmee, имаме, но какъв е смисъла, ако е затворена, не може да влезе да изчисти.
Гледам, че съм написала стена, а не навигатор. Трети навигатор искам да купя.

# 708
  • София
Meggysan, аз лично гледам на първа страница какво се намаля, не знам дали има и начин да следиш конкретен артикул.
Може - слагаш нещото в кошницата, после го запазваш за по-късно - save for later (а не в списъка със желания) и при всяко влизане в my basket ако има промяна, ще е отразена най-горе  Peace

А това важи ли за черния петък? Като изключим, че там сделките траят около час и нещо- два, я улучиш промяната, я не.
Не, за тези сделки са други правилата. Няма промяна в цената за опр време, през което трае сделката. Борбата е да го метнеш в кошницата.

# 709
  • Балчик
Така знам и аз, но  Meggysan понеже попита за черния петък.

# 710
  • Русе
Да, питах за Черния петък. Ох, ще се мъча да следя, пък каквото стане. Никой не каза дали е поръчвал от китайските четки и филтри, дали са хубави. Ще видя какво ще стане.

# 711
  • София
На моята Румба и светва червен триъгълник от 3-4 дни и говори нещо, обаче хич не я слушам, пък книжката съм я завряла някъде ooooh!.......та, какво ли иска? Mr. Green

# 712
  • Русе
Някой може ли да ми каже има ли друга  разлика между Румба 650 и 7 серия  освен, че първата е с ефикасен филтър, а другите с хепа филтър. Замислям се за тая 650 ако разликата е в това, че няма хепа филтър някой беше писал по-напред, че можел да се смени обикн. с хепа и дали си струва разликата в цената, защото в сайта на I-Robot комплект рез. филтри и четки е 79 лв,  а вирт стена  58.70 а разликата между Румбите 7 серия и другите е близо 200лв. В сайта който гледам модел 620 -830 лв, като му взема доп. филтри и още една вирт. стена става с параметрите на модел 780 който в този сайт е 1200лв. Това ми е чуденката, ако някой може да помага иначе се оглеждам и за коледни промоции, така че който знае да свирка. Wink

# 713
  • Пловдив
Момичета, между Румба 770 и Румба 585 коя ще ми препоръчате? Hug Нямам домашен любимец, а  имам малко дете, ако това е от значение.

# 714
Аз съм си харесала 650модел ,май това ще е newsm78.....marsilena ,къде си видяла цена 830 за модел 620 абсурд цената му на модела в ай робот на бг е 600лв ,а цената на модел650 е 800лв в момента.Гледах и румба 585 харесва ми обаче да поръчвам от амазон пък да ги търся за гаранция не дай боже ,много ми е сложно #Crazy и си мисля ,че разликите с румба650 не са толкова големи и тя има програматор и виртуална стена Hug...............ще видим няма да бързам имам още седмица да реша!

# 715
Здравейте,
И аз се каня на Черния петък да видя как са сделките в Щатския Амазон. И тъй като бях харесала 7-ма серия, но пък за 6-та са по-ниски цените и аз се чудех дали да не сменя обикновените филтри с Хепа. Писах на българския представител и му зададох този въпрос. Отговориха ми, че на 6-та не могат да се сложат Хепа филтри, няма такива за 6-та серия. Също ги питах и поемат ли сервиз на /роботи, купени извън БГ (платен сервиз), и те ми отговориха, че поемат сервиз срещу заплащане.
Та я сега, ако някой е сменял обикновени филтри с Хепа, да каже може ли или не може, че и аз се обърках вече какво да купувам.

# 716
  • Русе
Само да ти кажа, че от щатския е малко по-сложно, мита, ДДС, направи си сметката.

# 717
Aйде и аз платих 585. Голямо чудене му хвърлих, дано не съм сбъркала  Blush

# 718
http://www.amazon.com/Roomba-Series-HEPA-Filter-3-Pack/dp/B002PDJJ5M
Ето хепа филтри за серия 500. За 600 нямам информация. Купувала съм комплект хепа за моята 581 от Технополис, но последно като гледах  не бяха заредили.
Има и аеровак филтри, доколкото съм запозната за да се ползват се купува нова кутия.

# 719
Нова кутия за аеровак технология серия 500.
Не съм сигурна, но май това е филтъра, с който стандартно е серия 600.

Общи условия

Активация на акаунт