ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 755
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 335
Да, говоря за този акаунт

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=175542

Активиран е.

# 1 336
  • София
Здравейте!
Имам въпрос- в Нови отговори ми излизат теми, в които съм писала преди година-две-три и в които всъщност няма нови отговори. Защо се получава така?

# 1 337
С оглед на изключително нарасналия обем от дискусии и тематики и с цел по-добра подреденост, по-лесна ориентация и преминаване към по-удобна навигация в сайта, са създадени множество нови тематични категории и форуми.

...
Новите форуми ще се появяват постепенно и постепенно в тях ще бъдат прехвърляни съответните теми.
Предвид огромния обем от теми, които трябва да бъдат прегледани и преместени, това няма да стане за един или два дни, като в първите няколко дни е възможно да има теми, които се намират във форуми с неподходящи заглавия.

При местенето на стари теми е възможно системата да Ви прати известие (ако имате включен абонамент за дадената тема или форум), както и в списъците с Нови отговори и Следени теми да се появят много стари теми.

# 1 338
  • София
 Blush Благодаря, извинявам се, пропуснала съм го!

# 1 339
Какъв е този подфорум  "Женски групи", в който е преместена темата за Съпруги на военнослужещи? А когато се кликне на него те праща в основната страница.
И защо темата е преместена от основния подфорум Потребителски групи, а всички останали теми които си бяха там си стоят?

# 1 340
Какъв е този подфорум  "Женски групи", в който е преместена темата за Съпруги на военнослужещи? А когато се кликне на него те праща в основната страница.
И защо темата е преместена от основния подфорум Потребителски групи, а всички останали теми които си бяха там си стоят?

Прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=781479.0

# 1 341
Новият форум не е Женски групи (това е категория), а цял подфорум Съпруги на военнослужещи.
Достъпен е както от менюто горе Дом и Семейство, така и от списъка с публикациите Ви.

http://www.bg-mamma.com/?board=161.0

# 1 342
  • София
Здравейте ,

При мен форума продължава да зарежда доста тегаво , дали е само при мен или все още съществува проблем  ?

# 1 343
Здравейте ,

При мен форума продължава да зарежда доста тегаво , дали е само при мен или все още съществува проблем  ?

+1
Кога се очаква да се отстрани този проблем?

# 1 344
  • София
При мен се пооправи малко , дано няма вече проблеми  Peace

# 1 345
Напоследък имам проблеми със зареждането - при опити да се логна или пусна мнение често ми дава грешка "No data received" - и в нормална, и в мобилна версия. Това е извън уточнените периоди, когато има профилактика или поправки. На какво може да се дължи?

# 1 346
  • о`майна лунна нощ е
Надявам се да се оправи скоро, защото сутринта открих сезона с 41 непрочетени публикации по теми, в които съм писала /99% от тях с години назад във времето - през 2009, 2010, 2011 .../, а сега не ми излиза нито една от актуалните, които следя наистина. Като си намеря съответната тема във форума, виждам, че има нови публикации, но не ми излизат в "отговори" като непрочетени.

# 1 347
Не мога и не мога да открия подфорума на Рецепти, там където всеки си има собствена тема и публикува негови ястия. Въобще почти никакви подфоруми не откривам от както се промени визията на форума.

# 1 348
Не мога и не мога да открия подфорума на Рецепти, там където всеки си има собствена тема и публикува негови ястия. Въобще почти никакви подфоруми не откривам от както се промени визията на форума.

Опитай от тук, ако не стане, напиши в гугъл Любими рецепти в бг.мама. Peace

# 1 349
Горе от менюто - Свободно време - Готварски рецепти и под тях - Любимите рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт