ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 618
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 620
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Между подписа ми и лентата с моливчето и цитат има голямо празно поле. Аз ли съм направила нещо не както трябва, като съм сменяла подписа newsm78?

# 1 621
  • Варна
Да, бяха и в "Кино и Телевизия". Темите, които виждам в обособения спортен подраздел са - футбол, волейбол, тенис, формула, фигурно пързаляне, олимпийски игри. Потребителите там коментират, а не практикуват тези спортове, нали така. Това, че ходят на живо да гледат (а дано са повечето, които успяват да го правят Simple Smile ) пак е като коментар за постиженията на спортистите, а не на техните.
А  раздел хоби - пъзели, фотография, астрология, градинарство и т.н. - 90% се практикува от потребителите и обменят Опит за постиженията Си.

Хоби (на английски: hobby) е вид развлечение, занимание и увлечение, практикувано през свободното време.
- http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%B1%D0%B8

# 1 622
  • София
Стига търсене под вола теле, спорта е хоби, а не телевизия. Спорт е имало много преди телевизията, ако сериалите, реалити форматите и т.н. са САМО телевизия и ако тя изчезне тях няма да ги има, то спорта няма нищо общо с това.

# 1 623
От няколко дни сайта взе да бави,много често даже изобщо не се отваря, ами изписва 503 Service Unavailable или 504  ....
Само при мен ли е така?

# 1 624
  • Испания
От няколко дни сайта взе да бави,много често даже изобщо не се отваря, ами изписва 503 Service Unavailable или 504  ....
Само при мен ли е така?

Не само при теб.

# 1 625
Същата история е и при мен, ако успея два пъти да вляза, на третия 503 Service Unavailable или 504..., а днес направо ми изпокъса нервите. Чудех се при мен ли нещо не е наред? Не знам дали има значение, използвам старата версия.

# 1 626
И при мен е така с тази разлика, че аз освен грешка 503 и 504 имам и 500  Confused

# 1 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Гледам, че след 15 часА някак си внезапно в сайта е станало сутрин. hahaha
Надявам се скоро да се синхронизирате с реалното време в България. Peace

Също така от известно време ми правеше впечатление, че системно има изоставане от 1-2 минути. newsm78

# 1 628
  • Ямбол
Търсачката май не работи. Излиза ми някаква грешка:
Грешка!
Unable to access the search deamon4.

# 1 629
Абсолютно същия проблем имам и аз.

# 1 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Моля за разчистване на последната страница от тази тема от излишните обяснения
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=779527.0
Благодаря   bouquet

# 1 631
Тази тема е пусната във Филми и сериали, а трябва да е в ТВ предавания/а вътре спам на килограм/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784342.0

# 1 632
  • София
Не виждам лентичките в подписа си когато публикувам, виждам ги само в изпратени лични съобщения и те са някакси извън полето... В полето за подпис пише оставащи символи: 131 т.е. има още място, а защо не се виждат  Thinking?

# 1 633
  • КиТ
Може ли да отговоря? Blush
Картинката ти е широка  Peace,трябва да е по-тясна за да се виждат и лентичките  Hug

# 1 634
Не виждам лентичките в подписа си когато публикувам, виждам ги само в изпратени лични съобщения и те са някакси извън полето... В полето за подпис пише оставащи символи: 131 т.е. има още място, а защо не се виждат  Thinking?

Максимално допустимата височина за подпис е 200 пиксела. Само картинката е толкова, а лентичките под нея заемат още около 90 пиксела.
За да се виждат и те, то трябва да намалите картинката на половина, до височина от около 100 пиксела.

Общи условия

Активация на акаунт