ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 815
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз имам индикация в "Известия", стои ми 1 бр., но когато опитам да видя в коя тема е, никъде не ми показва да има нещо ново.
До вчера известията бяха 2 или 3, които също не се виждаше откъде са.
Писах преди няколко дни, извинявам се, че пак повтарям въпросите си. Не е някакъв генерален проблем, но ми се иска настройките ми да са си ОК.
Единственото, което съм правила е да вляза в "Следени теми", да ги селектирам всичките и да им дам "Маркирай като прочетени" - ефект никакъв, за съжаление. Може би аз бъркам някъде  newsm78.

# 166
Защо не става да си сложа аватар от сайта tumblr?
Моля за точен адрес на изображението, което се опитвате да поставите за аватар.
Ето го:

# 167
И аз имам индикация в "Известия", стои ми 1 бр., но когато опитам да видя в коя тема е, никъде не ми показва да има нещо ново.

Това е съвсем различно като проблем, въпрос на "отброяване", довечера ще пуснем функция за преброяване на статистиките.

Добавих го като аватар без проблем.

# 168
Добавих го като аватар без проблем.
Благодаря Ви. Не знам защо при мен не стана.

# 169
  • София

Това е съвсем различно като проблем, въпрос на "отброяване", довечера ще пуснем функция за преброяване на статистиките.
Благодаря   bouquet!

# 170
При мен се получава такова нещо с новите отговори. Оказа се, че се случва когато някой коригира пост в темата. Проблемът е, че аз не виждам коя е темата и трябва да чакам пак нов отговор, да отворя темата и чак тогава да изчезне 1, 2 и колкото са се събрали.

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Мамма, честита нова година и най-вече спорна! Аз да помоля да погледнете пак за известяването чрез е-мейл - от преди новата версия, а сега вече е още по-сериозно, системата сама си избира кога да спре известяването. Случва ми се вече няколко пъти още като отворя темата и да изключи известяването. Не искам да пълня темата като някои, предпочитам си известията, тъй като ме пращат директно на новия отговор. На какво може да се дължи това? Налага ми се понякога по два три пъти да проверявам и да включвам пак известяването. Получава се при публикуване на нов отговор, при влизане още в темата също.

# 172
системата сама си избира кога да спре известяването. .

Имам същият проблем  Confused

# 173
Това, което ми направи впечатление, е, че и двете имате страшно много теми в "следени", което предполагам предизвиква проблема, тъй като полетата в базата данни имат все пак капацитет.
Ще накарам програмистите да увеличат капацитета на полето, но също така Ви препоръчвам да прегледате списъка си с известия през Профил - Известия и имейл и да отстраните някои много стари теми, ако считате, че вече са с изтекла давност.
В Известия имате теми от 2008-2009 година, вече архивирани, които със сигурност не могат да бъдат активирани отново.

# 174
  • в сърцето на един мъж...
Ами когато проверявах, беше ограничено количеството на известията. Аз следя около 30на теми грубо и съответно от тях получавам активно съобщения. Отделно, че когато заключат тема, спирам известията за нея. Тази вечер например, при отваряне на около 6 теми примерно, при поне три спира известяването от раз, още с отварянето.

# 175
Geia, влезте в Профил, Известия и е-мейл.
Имате 65 страници активирани известия за общо 966 теми.

"Спри следенето" от Отговори/Следени теми е различна функция от "Спри известията" от настройките в Профила.

# 176
Благодаря, Mamma, поразчистих.
Дано се оправи проблема!
Честита Нова Година! Да е спорна, успешна и благодатна!

# 177
  • София
Къде мога да намеря подфорума,където бяха белите и черни списъци на лекари?
Нещо не мога да се ориентирам. Embarassed

# 178
  • Испания
Къде мога да намеря подфорума,където бяха белите и черни списъци на лекари?
Нещо не мога да се ориентирам. Embarassed

Бял списък на лекарите в София: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=695089.0

Черен списък: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=689806.0

# 179
  • София
  bouquet , Смайли

Общи условия

Активация на акаунт