ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 842
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 725
  • КиТ
Излизаше и кои потребители са онлайн. Сега има ли възможност да се вижда?

До ника ти има една стрелка кликаш и там е изписано всичко което те интересува за даден потребител  Peace

# 1 726
  • София
Как мога да махна категория в "Моите групи" ?
Видях, че мога да ги размествам, но за махане не виждам опция.
Питам, защото има групи, в които отдавна не пиша и не са ми необходими към настоящия момент. Вместо тях искам да сложа други, без старите да ги има.

# 1 727
  • Ямбол
Питам, защото има групи, в които отдавна не пиша и не са ми необходими към настоящия момент. Вместо тях искам да сложа други, без старите да ги има.

Влизате в групата, кликвате върху зъбното колело до заглавието на групата и избирате Напусни групата.

# 1 728
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Някакъв по-лесен начин, без хиляда клика? (че то влез в група, то кликни, от кликни пак за отписване, то излез от група...) Моите са над 10, няма ли някакъв списък, в който да ги маркирам всичките и да се отърва?

# 1 729
  • София

Влизате в групата, кликвате върху зъбното колело до заглавието на групата и избирате Напусни групата.

не го намирам това зъбно колело  ooooh! може ли скрийн шот  Shocked

# 1 730
Когато влезеш в даден подфорум и най-отгоре където е името на подфорума и пише колко членове има там, има зъбно колело (в червеното квадратче) и като натиснеш се спуска меню в което пише - Напусни групата.

# 1 731
  • София
Когато влезеш в даден подфорум и най-отгоре където е името на подфорума и пише колко членове има там, има зъбно колело (в червеното квадратче) и като натиснеш се спуска меню в което пише - Напусни групата.
Благодаря, видях го, затова се изтрих  Peace

ПП Толкова беше червено, че ми беше трудно да го намеря  Laughing

# 1 732
  • София
не го намирам това зъбно колело  ooooh! може ли скрийн шот  Shocked
http://scr.hu/0ws9/amyv2

# 1 733
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На прословутата нова страница заместила прекрасното падащо меню не излизат всички подфоруми. В това число липсва подфорум, който се изписва по-активно от много от останалите форуми - Романтични сериали. Ако съм нов потребител изобщо няма как да разбера, че има такъв. А като стар потребител, ми отне време и прилагане на "проба-грешка" за да открия къде е зафучен. Преди в падащото меню си го имаше от пръв поглед. Това не е единствения подфорум липсващ на страницата, която би трябвало да е пълният списък на форумите и подфорумите. Нали уж това беше смисълът на цялата тази страница.
За да стигна до този подфорум трябва да премина през 2 страници. А преди имах директен достъп от падащото меню.
С толкова евтини трикове ли си генерирате трафик?

# 1 734
  • КиТ
А моля те лесно се намира,влизаш в Свободно време и забавления и

бързо се извини  Crazy Joy Joy Joy

# 1 735
  • Ямбол
Разбира се, че е лесно. Не е като Развлечения никъде да ги няма.
То пък голяма загуба, ако нов потребител не е успее да открие къде са сапунките.

# 1 736
  • София, България
Да... и аз да питам, не може ли да се сложат в списъка всички подфоруми (така и така махнахте синята лента горе и отделихте цяла страница за това), вместо да  трябва да се цъка "Всички от категорията"? Нали е за това онази страница? Факт е, че е доста трудно намирането на конкретен подфорум. Иначе всичко друго е ток  Peace

# 1 737
  • КиТ
Може би е направено да се спести място,на наистина би било хубаво да се виждат всичките,не да се клика допълнително,а примерно с един клик да влезеш където искаш  Peace

# 1 738
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лиляна, не съм те питала тебе, но понеже се мислиш за много възвишена да те светна, че ги няма и "Бременност с термин месец ...", "Сборна отчетна за бременност", "Родители преживели загуба" и т.н. Ама ти сигурно от висене в Клюкарника не знаеш, че има и такива подфоруми.

# 1 739
  • София, България
Няма лошо ако наистина има някаква сериозна причина. Примерно натоварване на сайта или нещо подобно... Но иначе ще бъде много по-удобно ако са изписани всички подфоруми. Точно с един клик да влезнеш в където искаш, а не да се чудиш къде да търсиш конкретен подфорум  Wink Просто предложение...

Общи условия

Активация на акаунт