ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 014
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 490
Да, с рефрешване се оправя. Не, няма значение нов или стар е компютъра, и на чисто новия ми лаптоп се получава , и на служебния, който е на няколко години.

Няма ли кой да уведоми техническия отдел?

# 2 491
т. нар. технически отдел чете темата и предполагам, че сте обърнали внимание, че някои от проблемите вече не съществуват

мен ме интересува тези, които се оплакаха от проблеми с abv.bg, дали все още получават личните съобщения и уведомления в произволен час

# 2 492
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имам питане от името на Мячик. Вчера писах ЛС на Татти, но за съжаление все още нямам отговор и проблемът още е наличен, и затова бях помолена да питам дали модераторите не могат да помогнат също. Та- вчера тя е сменила електронната поща, на която да получава известия за непрочетени мнения и т.н. За съжаление обаче до този момент не е получила мейл с потвърждение и не може да използва акаунта си. Понеже не е сигурна дали не е вписала въпросния адрес грешно, моли за проверка и евентуална корекция. Можете ли да съдействате?
   bouquet

# 2 493
  • гр. София
При мен екранът още се самоизмества нагоре. Много е неприятно.

# 2 494

профилът е активиран

# 2 495
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря   bouquet

# 2 496
т. нар. технически отдел чете темата и предполагам, че сте обърнали внимание, че някои от проблемите вече не съществуват

Не забелязвам кои проблеми не съществуват. Страниците все още се местят нагоре-надолу. Влизам в нови отговори, тръгвам да натискам "ново" и изведнъж страницата се премества и се отваря "спри следенето". Влизам в темата, започвам да си чета и хоп - страницата се превърта и се оказвам няколко поста по-нагоре.

Бихте ли уточнили кои проблеми са отстранени?

# 2 497
При мен всичко в момента е наред с изключение на това, че "ново" понякога ме изпраща в първия пост на темата. Иначе съм имала целия списък от проблеми, които съм прочела, че имат и други потребители.
И не знам дали проблемът с абв е от абв или бгмамма, защото на мен докладите ми пристигат в разбъркан ред и никак не ми е удобно.

# 2 498
мен ме интересува тези, които се оплакаха от проблеми с abv.bg, дали все още получават личните съобщения и уведомления в произволен час

Аз бях една от тези, които получаваха с огромно закъснение известията в пощата. С днешна дата сякаш има промяна, пристигат не светкавично, но поне в рамките на допустимо забавяне.
Благодаря за съдействието, ако решението  е било зависимо от техническия екип   bouquet 

# 2 499
  • София
На мен от известно време не ми прескача вече екрана.

# 2 500
А на мен, само докато прочета тази страница, ми прескочи два пъти.

# 2 501
Преди от падащото меню можеше да се избира Калкулатор на бременността, съществува ли още това?

# 2 502
  • в морето до колене

Аз бях една от тези, които получаваха с огромно закъснение известията в пощата. С днешна дата сякаш има промяна, пристигат не светкавично, но поне в рамките на допустимо забавяне.
Благодаря за съдействието, ако решението  е било зависимо от техническия екип   bouquet 

Аз за жалост не мога да помогна с информация...
Поради проблема с профила ми при промяната на мейла от abv в gmail в момента не получавам известия в нито една от двете пощи.  Mr. Green

Между другото - благодаря за активирането на профила! Така и не разбрах, какво е станало, ама нейсе. Нали се оправи.   Hug

Относно "подскачането" вече казах веднъж - колкото ми подскача форумът, толкова ми подскача и пощата в abv
Само дето форумът подскача малко по-отдавна от пощата.
Затова съм склонна да мисля, че този проблем не е свързан със самия форум.

Но относно "превъртането" на темите на заглавната страница няма да спра да напомням. Това ми се струва, че няма как да е поради външни причини, въпреки че не става в 100% от случаите.  Peace

# 2 503
  • на брега на морето

Относно първата част на отговора ти - до преди малко повече от час съществуваше, а като добавка след отварянето на нова страница първият пост беше съвършено празен, а аватарът, заглавието на темата, бутонът "Цитирай" трепереха нервно  Grinning. Предполагам, че вече са оправени, сега ще чета две теми и ще видя.

За втората част - при мен вчера и до обяд се получаваха известия със закъснение от няколко часа, но ми се струва, че проблемът е в abv.bg.

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 19:31 от Котьо Тръмп

# 2 504
  • при късмета
На мен ми подскача само форума. Спряла съм известията на имейл, ако е от значение.
Преди минути пак бах в abv, днес влизам за 7ми или 8ми път и изобщо не ми подскача.

При мен поне известията за спрените от следене теми, вече не се появяват

Общи условия

Активация на акаунт