ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 909
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 550
Защо не виждам колко коментара имам общо и по колко имат останалите?

Виж си настройките за аватарите. Или са скрити, или са малки.

newsm78

# 2 551
Защо не виждам колко коментара имам общо и по колко имат останалите?

Виж си настройките за аватарите. Или са скрити, или са малки.

newsm78

Laughing Тогава не се вижда броят на мненията.

Иначе в профила на всеки се вижда всичко.

# 2 552
  • Sofia
  Здравейте! Много странно – защо не мога да публикувам мнения в подфорум "Кулинарни рецепти"? newsm78 Изписва ми, че нямам право да правя публикации в съответния форум. Rolling Eyes

Аз и сама си отговорих на въпроса защо (всъщност, искала съм да напиша "любими", а не "кулинарни рецепти"), но в тази тема пишат ли изобщо модераторите или въпросите на потребителите просто така си висят в пространството? Rolling Eyes Не разбирам особено смисъла на темата...

# 2 553
но в тази тема пишат ли изобщо модераторите или въпросите на потребителите просто така си висят в пространството? Rolling Eyes Не разбирам особено смисъла на темата...

Лиляна
обикновено се отзовава. Wink

# 2 554
  • Sofia
   Е, да, виждам, че останалите потребители са отзивчиви, но все пак не разбирам защо самата тема е озаглавена така, ако самите модератори изобщо не взимат участие в нея. Предлагам да я прекръстите на "Тема за взаимопомощ между потребителите относно модерирането на сайта и други технически проблеми". Crazy

# 2 555
Моля да се заключи тази тема http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=792821.0

# 2 556
Защо не мога да се присъединя към определена група и не ми дава да публикувам мнения?

# 2 557
  • София
Защо не мога да се присъединя към определена група и не ми дава да публикувам мнения?
Коя група по-точно?
В профила ви пише, че сте член на 5 групи.

И къде не можете да публикувате мнение?

# 2 558
Моля ви, някой да ме светне има ли възможност в немобилната версия тези групи или подфоруми, не знам как да ги нарека, да се появяват както в мобилната или както преди? Демек примерно форумът за деца с подфорумите училища, възпитание, набори и т.н. , после отделно форумът за здраве и под него включените алтернативен и детско здраве и т.н.
Отписах се от групите и сега не виждам подфорумите. Да не говорим, че докато бях в групите, всичко ми излизаше на едно, без заглавия и подразделения, и много трудно се търсеше даден форум/група. Не знам дали се разбира какво питам, но тази тема ми се наложи да я търся през гугъла.

# 2 559
Горе пред логото на Бг мама има едни квадратчета, натискаш там и ти се показват всички подфоруми Peace

# 2 560
Мибобо, сърдечно ти благодаря! Изобщо нямаше да се сетя.

# 2 561
  • София
Извинявам се, че имам питане, което със сигурност сте обсъждали. Рядко ми с случава да ползвам форума от смартфон и винаги половината от екрана ми е заета от прозорчето на някаква реклама, която не се маха по никакъв начин. Имате ли идея какво трябва да направя, защото така четенето на каквото и да е било става нетърпимо?

Имам идея какво можеш да направиш и знам защо никой от администратори, модератори и технически отдел няма да ти отговори. В много теми, много хора питаха, молиха, но за тая тъпа реклама нито дума не се изговаря. А зора е само да я изместят под/над съдържанието.

Иначе рекламата е от гугъл - http://www.google.com/adsense/start/

AdSense is a free, simple way to earn money by displaying targeted ads next to your online content.
(най-дразнещото е, че горе пише next to, а в мобилната версия тя е върху съдържанието)

ако искаш да се образоваш, прочети линка Simple Smile Никакви адблокове не могат да спрат тази реклама. Единственият начин е да използваш прокси, което да филтрира трафика от гугъл. Ако те интересува пиши ми, ще ти обясня.

Непонятно ми е защо точно бг-мама, най-силния сайт в България, трябва да възползва от тази простотия, за някакви жълти стотинки...

# 2 562
  • Русе/София
От няколко дни не ми показват половината неща на лентата,също така ,когато отворя някъде да чета след 2-3 секунди скролва 3 поста на горе.
URL=http://www.radikal.ru][/URL]

# 2 563
  • София
От няколко дни не ми показват половината неща на лентата,също така ,когато отворя някъде да чета след 2-3 секунди скролва 3 поста на горе.

3xi

Направи проба с друг браузър. ако и там е така, значи има проблем в компютъра, защото сайта си работи нормално. Е, нормално, когато рекламите са блокирани с adBlock, иначе заради зареждането на рекламите, страниците много шават нагоре-надолу докато се наместят  Rolling Eyes

# 2 564
  • Русе/София
Благодаря за отговора.Компютъра ми е преинсталиран на скоро,а с други сайтове нямам проблем. newsm78
Пробвах друг браузър и там всичко е на ред.Е,ще си го търпя така.

Общи условия

Активация на акаунт