ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 399 057
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Варна
Тъкмо се зарадвах, че форума вече се оправи и докато успея да пиша и благодаря и от 3 дни пак подскачаме и треперим във всякакви посоки при зареждане, редакция и всичко останало... на какво се дължи това?
Да поясня, че проблема, отстраняването му и пак появяването му са изцяло от форума, защото ползвам предимно едно устройство и браузър.

# 2 581
Благодаря на Ан Мари за любезното включване  bouquet, но все пак е непонятно как цял форум е оставен без технически съпорт? Thinking

Едва ли няма поддръжка. Просто не знаят как да го оправят.
А както забелязахме в началото, включват се с отговори, чак когато намерят решение  Crossing Arms

# 2 582
  • София, България
Аз да докладвам, че напоследък форума отново стана много бавен. Зарежда една страница по 4-5 минути, даже на няколко пъти се отказвах да го чакам.  Wink

# 2 583
Аз да докладвам, че напоследък форума отново стана много бавен. Зарежда една страница по 4-5 минути, даже на няколко пъти се отказвах да го чакам.  Wink

От снощи и при мен е същото  Tired

# 2 584
Ще помоля за малко съдействие някой админ или модератор. От вчера, влизайки в определени теми на форума, браузъра ми (Гугъл Хром) засича различни линкове, които ги третира като вируси и съответно блокира достъпа до страницата. Току-що това се случи и с една от редовно следените от мен теми: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=792911.msg28807313#new

Ето какво 'хваща' Хрома:

# 2 585
  • София
Най-вероятно много пъти е обсъждано,но нямам време да чета 100 стр.
Не мога да кача собствена снимка и да си я сложа като аватар.
Има тема,която е за подписи,аватари и намаляване на размера-от там взех линкове към сайтовете,които намаляват размерите на снимката,но пак не става - като тръгна да я слагам и ми изписва,че надхвърля допуснатия размер. Правя снимката 160 х 200,но ...
Слагам линк със снимката,която искам да сложа като аватар,ако може да я оразмерите,тъй като явно нещо не ми се получава.
Скрит текст:

# 2 586
Може да си я оразмериш с http://tinypic.com/ и директно да вземеш адреса. Peace

# 2 587
  • Ямбол
Тази снимка не е 160 на 200. А качването на снимка за аватар е изцяло по желание на потребителя. Защо реши, че администраторите и модераторите се занимават с преоразмеряване за аватари?

# 2 588
Най-вероятно много пъти е обсъждано,но нямам време да чета 100 стр.
Не мога да кача собствена снимка и да си я сложа като аватар.
Има тема,която е за подписи,аватари и намаляване на размера-от там взех линкове към сайтовете,които намаляват размерите на снимката,но пак не става - като тръгна да я слагам и ми изписва,че надхвърля допуснатия размер. Правя снимката 160 х 200,но ...
Слагам линк със снимката,която искам да сложа като аватар,ако може да я оразмерите,тъй като явно нещо не ми се получава.
Скрит текст:
Ето ти преоразмерена снимката Peace :

# 2 589
  • София
Hrisi, на почивка е мамма.
DanyV, филтрирали са адреса.

# 2 590

От снощи и при мен е същото  Tired

И при мен! Close

# 2 591
От 3 дни имам следния проблем. По няколко пъти на ден ми се появява надписът:

"Съжалявам, Nadin_ka, наложена ти е забрана за публикуване или изпращане на лични съобщения в този форум.
Спам"

след което изчезва и после пак... и пак...

Ако действително ми е наложена забрана, моля да ми се обясни защо - от 2006 насам (т.е за 8 години) имам публикувани 72 поста и нито един от тях не бих могла да квалифицирам като спам.
Освен това блокирането ми във форума ту го има, ту го няма - не вярвам някой да си играе да ме блокира по 5 пъти на ден, всеки ден и после да го отменя.

# 2 592
  • София
Имам въпрос. Laughing
Под всяко мнение има "цитирай" и "харесва ми".
Как даден потребител може да види, че мнението му е харесано, след като под собсвеното мнение този бутон липсва. newsm78

# 2 593
  • Ямбол
....
Как даден потребител може да види, че мнението му е харесано, след като под собсвеното мнение този бутон липсва. newsm78
Горе над мнението на всеки потребител до датата в десния ъгъл има едно сърчице и до него число. Това е числото, което показва колко пъти са ти харесали мнението.
Напълно излишна опция. Никой не ги гледа вероятно и малко хора харесват по този начин.

# 2 594
  • София
....
Горе над мнението на всеки потребител до датата в десния ъгъл има едно сърчице и до него число. Това е числото, което показва колко пъти са ти харесали мнението.
Напълно излишна опция. Никой не ги гледа вероятно и малко хора харесват по този начин.
Лили, много благодаря!  bouquet Добре, че си ти тук.

Общи условия

Активация на акаунт