ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 678
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 330
  • София
Прочетох на няколко места информация по темата преди да го постна.
Не важи за лични блогове, туитър и Фейсбук. Форумите не са споменати.

# 3 331
  • София
Форумите са социални мрежи. Не са споменати, защото никой не е питал за тях.

# 3 332
  • София
Ще отключите ли вече темите? Денят за размисъл мина, изборите приключиха.
Например тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802815.0
и тази
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=793643.new#new

# 3 333
  • София
Няма да споря за дефиницията на "социална мрежа" и дали форумът е такава. След като има вариант за агитация, а тук такава се провежда под една или друга форма, съвсем логично е темите да са заключени. Не виждам какъв е зора точно тук да се споделят мисли за изборите.

# 3 334
  • София
Изборният ден приключи. Защо темите още са заключени?

# 3 335
Здравейте,отправям се с молба към Вас ,ако може да оставите темата ЗОВ ЗА ПОМОЩ!Да помогнем на Тина! в клюкарник най отгоре,за да може да е видят повече потребители.
Благодаря Ви!

# 3 336
Здравейте, защо е заключена темата "Връзка с чужденец"?

# 3 337
Искате ли да Ви я отключа?
Ако го направя, ще измета последните страници - темата от тема за Вашата връзка, за която писахте, че вече сте взела решение, се измести към сексуалния живот на Мохамед и текущите избори.

# 3 338
  • София
Зарди изборите ли и тя? Wink

# 3 339
Елл, прегледайте последните страници и преценете дали основната причина са изборите.

# 3 340
Темата не е била с цел да взема решение, а да обменя опит с хората имащи връзка с чужденци. Ще съм благодарна,ако я отключите, защото има коментари, които наистина са по темата. Благодаря.

# 3 341
Заповядайте.

# 3 342
Благодаря Ви, лек ден.  Hug

# 3 343
Радвам се, че бг-мамма има магазин, но това, което ми се появява, щом кликна на "Нови отговори", е повече от прекалено:

# 3 344
  • В градината...
Просто иконката на "Нови отговори" е вече на второ място и е заменена с една количка. Аз и без да кликвам върху количката, екранът ми е обсипан с реклами на перилни препарати и прочие. Вече имам чувството, че се намирам в интернет магазин, а не в познатия форум  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт