ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 561
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 3 390
Централното каре с продукти от новия онлайн магазин на бг-мамма, което се намираше между темите "избор на редактора" и личните теми на всеки потребител /"от моите групи - от всички групи - нови отговори - следени теми"/ вече е премахнато. Лентата с продукти, която се намира в дясното поле на екрана, е намалена като дължина и брой на артикулите както на заглавната страница на форума, така и на страниците във всяка тема.

А откога БГ Мама стана и магазин? Crazy

# 3 391
Само на мен ли форума ми зарежда адски бавно днес? И не е от интернета-само тук имам проблем. Докато чакам да зареди минават поне 30 сек. Много е изнервящо.

# 3 392
  • Испания
Само на мен ли форума ми зарежда адски бавно днес? И не е от интернета-само тук имам проблем. Докато чакам да зареди минават поне 30 сек. Много е изнервящо.

Не само на теб.  Днес през деня и повече от час не зареждаше.

Личното ми мнение, което съжалявам, че имам повод да го напиша, е, че нещата с форума вървят от зле на още по-зле.

На страницата със следени теми полезната информация е на по-малко от половината площ. Всичко друго е реклами и инфо, което за нищо не ми служи.

Новият облик е кастрофа.  Shocked

# 3 393
  • Ямбол
Аз нямам проблем със зареждането, но се появи нещо друго, което го имаше преди - понякога, не във всяка тема, се случва, когато я отворя през "х нови" да ми я отвори в началото на страницата, а не на новото мнение.

# 3 394
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, ако не бяха спихнали дружеските отншения между ръководство и потребители, щеше да е интересно да попитаме какви продажби отчита "магазинът" Laughing.

# 3 395
  • София
Централното каре с продукти от новия онлайн магазин на бг-мамма, което се намираше между темите "избор на редактора" и личните теми на всеки потребител /"от моите групи - от всички групи - нови отговори - следени теми"/ вече е премахнато. Лентата с продукти, която се намира в дясното поле на екрана, е намалена като дължина и брой на артикулите както на заглавната страница на форума, така и на страниците във всяка тема.

Много, много благодаря!
Благодаря и за отговора Simple Smile

# 3 396
Аз нямам проблем със зареждането, но се появи нещо друго, което го имаше преди - понякога, не във всяка тема, се случва, когато я отворя през "х нови" да ми я отвори в началото на страницата, а не на новото мнение.

И при мен се появи същият проблем, но само при "правителствената" тема, изнервих се да скролвам. Пък там има за четене, много пишат днес. Peace

# 3 397
  • КиТ
Ехх, ако не бяха спихнали дружеските отншения между ръководство и потребители, щеше да е интересно да попитаме какви продажби отчита "магазинът" Laughing.

Чакай сега го пуснаха,да мине месеца  Money

# 3 398
  • Ямбол

Чакай сега го пуснаха,да мине месеца  Money
Вие искате да питате нещо модераторите или да кълвете? Да позная ли коя ще е следващата с подобен въпрос.
Джой, говори от свое име, не за всички потребители. А други потребители не ни интересуват нито продажбите, нито даже самия магазин.

# 3 399
  • София
Доколкото разбрах е имало нещо като магазин откакто съществува форумът. Не попитах какво точно е било и как е действало.

# 3 400
Аз пък даже реших да си поръчам  Mr. Green ама имаше бъг и ми се охлади ентусиазма.

# 3 401
  • София
Доколкото разбрах е имало нещо като магазин откакто съществува форумът. Не попитах какво точно е било и как е действало.

Да, но си е отделен сайт, а не това натрапване.

# 3 402
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък даже реших да си поръчам  Mr. Green ама имаше бъг и ми се охлади ентусиазма.
Ето, първият загубен заради дивите лопери клиент Mr. Green

# 3 403
Ама наистина, единия омекотител си го купувам само от магазин за паралелен внос, че го няма в големите вериги и много ме мързи понякога да ходя, че не ми е и близо и сега се зарадвах, обаче на мен като не ми станат нещата веднага и се отказвам. Хич не мога да си давам зор.  Laughing
Обаче аз уж насложих и още две три неща, а като цъкнах - празна количка, като отместя мишката и ми се показа една жълта единичка. Разнервирах се, че не мога да поръчам и махнах количката, ама единчката си остана да виси  Mr. Green  Изчезна като влязох и излязох.

# 3 404
  • София
Сайтът ми забива постоянно, чакам по една минута за да вляза. Какво става по дяволите, вчера вечерта пък изобщо не можех да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт