ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 572
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 260
400 bad request ми дава..

# 4 261
  • софия
Здравейте, смятате ли, че мястото на тази тема е в подфорум Проблемно забременяване?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=810946.0;topicrefid=19
Мисля, че е извънредно затормозяващо и подтискащо за стотиците жени, загубили бременности, и за стотиците, неуспяли дори и след десет опита. Нямам нищо против дамите пищещи там, още повече, че с някои се познавам.
Моля, да бъде преместена в подходящ подфорум. Благодаря!

# 4 262
  • Ямбол
Все пак, в темата за родили мами,какво може да се измисли ,за да не се налага да се обръщам всекидневно към някой,за да трябва да редактира и добавя 1-ви пост ,а да мога аз да редактирам?

# 4 263
  • София
Все пак, в темата за родили мами,какво може да се измисли ,за да не се налага да се обръщам всекидневно към някой,за да трябва да редактира и добавя 1-ви пост ,а да мога аз да редактирам?
Бубанка ви писа. Моля, за момента да пишете ЛС до модератор с нужните промени, които трябва да се направят.

# 4 264
  • София
В тази тема при всеки нов отговор и натискане на "Х нови" винаги ме препраща не на съотв. нови отговори, а в началото на страницата с тях.

При мен продължава да е така.

# 4 265
  • Оптимист по принуда
Отдавна е така. Или прескача и ме праща на 2рия, не първия непрочетен, ако не скролна нагоре, няма да видя, че има друг.

Светва ми нов отговор- отварям - това е току-що публикуваният ми нов пост. Мисля, че и други се
оплакаха от това.

# 4 266
  • София
има общ отчетен подфорум за бременни, подобен за деца има ли?
да преместим темата за децата от процедури на друго място.
1 до 6г не става, там имаше спор, че една друга подобна тема пречи.

# 4 267
  • София
има общ отчетен подфорум за бременни, подобен за деца има ли?
да преместим темата за децата от процедури на друго място.
1 до 6г не става, там имаше спор, че една друга подобна тема пречи.
Има. Тъкмо мислех къде да ги местя. Но ще е малко по-късно.

# 4 268
Най-вероятно 1вият е счетен за реклама/спам и е филтриран от администратор/модератор. Възможно е потребител/ка да е публикувал/а линка многократно.
Жалко, много полезен сайт Sad . Има ли някакъв начин да се публикува все пак, или щом веднъж един сайт е отчетен като спам, това е няма как да бъде променено?
Някой все пак ще отговори ли на въпроса ми?

# 4 269
По принцип има, но не означава, че ще стане тъй като линк се филтрира при сериозна доза нахалство от страна на пускащите независимо колко полезен е сайтът. Кой е сайтът?

# 4 270
Ще го напиша с кирилица, защото иначе не става:) ввв.домаза.бг - можеш да гледаш обяви за имоти в България и в много държави на български

# 4 271
Съжалявам, но филтърът остава.

# 4 272
Не виждам никакви емотиконки във форума:

Имам добавка към гугъл хром, която блокира реклами, проблема не е в нея, изключвах я.

С мозилата, примерно, нямам проблем, но искам да си влизам през хромa Grinning

# 4 273
Проблемът е във Вашия браузър, аз също съм с Хром. Опитайте със стандартните стъпки, които обикновено решават повечето проблеми - чистене на кеш и бисквитки. Ако нямате успех, пишете пак.

# 4 274
По принцип има, но не означава, че ще стане тъй като линк се филтрира при сериозна доза нахалство от страна на пускащите независимо колко полезен е сайтът. Кой е сайтът?
... или най-вероятно защото от сайта не са заплатили възможността да бъдат цитирани, независимо от полезността, която би могъл да има за вашите потребители. Ясно!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт