ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 378
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 485
Сигурна съм, че имаше написано някъде колко голям може да бъде един пост(букви, думи, знаци), обаче къде?

Ограничението за символите в постинг - 65200 в това число интервали и ВВ код /символите, с които форматирате текста/.
Благодаря!
А при писането на ЛС има ли същото ограничение?

# 4 486
Ограничението за символите при писане на лс е същото.

# 4 487
Скрит текст:
Сигурна съм, че имаше написано някъде колко голям може да бъде един пост(букви, думи, знаци), обаче къде?

Ограничението за символите в постинг - 65200 в това число интервали и ВВ код /символите, с които форматирате текста/.
Благодаря!
А при писането на ЛС има ли същото ограничение?
Ограничението за символите при писане на лс е същото.
Благодаря!

Сега имам следния въпрос/предложение?

Възможно ли е за началните постове на някои теми да бъде предвиден по-голям брой символи/знаци/букви.

Конкретно - преди няколко дни правих новата тема за Париж(На път в чужбина) и добавяйки нови неща, видях, че не ми стига място, а ми се видяха полезни, но се наложи да махна част от тях ...

# 4 488
Пуснете втори пост веднага след първия с текст от типа "ще допълвам информацията от първия". Когато сглобите информацията, редактирайте и я поставете във втория. Първия пост на друг потребител ще бъде третият, а желаната полезна информация няма да бъде разкъсана.

едит: Виждам, че във въпросната тема №10 вторият пост отново е Ваш. Ако желаете да добавите нещо, пишете ми лс с окончателния текст и ще го вмъкна.

# 4 489
Пуснете втори пост веднага след първия с текст от типа "ще допълвам информацията от първия". Когато сглобите информацията, редактирайте и я поставете във втория. Първия пост на друг потребител ще бъде третият, а желаната полезна информация няма да бъде разкъсана.
Благодаря, това е идея, която може да ползвам другия път!   bouquet

# 4 490
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моля, анонимният да спре да регистрира профили.
Профи, има ИП-та със семейни регистрации - повече от една жена, мъжа и жена. Има офис ИП-та с по няколко, дори повече от 10 профила. Дори и да правим грешки понякога, като цяло си личи особено, ако се разрови и прочете малко повече /което е обичайната практика/. Но все пак е желателно едно ИП да не обсебва цяла тема независимо, че в една и съща къща три жени гледат един и същ сериал например.
Благодаря за отговора, ама става въпрос за котешката тема. Сериал гледам само аз. Peace

# 4 491
Сериалът беше просто пример, защото най-често се случва в този тип теми.  Peace

# 4 492
  • в сърцето на един мъж...
Бубанка, не знам бъг ли е, но форума ми праща поне 10то съобщение, че отключваш и заключваш тази тема Tired

# 4 493
Хм  Thinking , благодаря!
И да съм я заключила без да искам, то със сигурност е по-малко от 10 пъти.
Ще ти пиша лс малко по-късно.  Peace

# 4 494
  • София
И аз вчера получих няколко съобщения за заключване и отключване на тази тема. Преди малко получих отново мейл, че е заключена.

# 4 495
Кой глупак и защо ми изтри темата "Хомеопатия в 21 век?"! 

# 4 496
Аз.
Темата ви е поставена заядливо и провокативно.
Ако наистина желаете дискусия, опитайте отново, но не в същия стил.

редакция: вторият Ви опит беше дори по-лош от първия.

# 4 497
  • Испания
Форумът отново зарежда ужасно бавно.

# 4 498
Здравейте,
не можах да се ориентирам кой евентуално е модераторът, към когото трябва да се обърна, ако можете да ми помогнете, ще съм много благодарна. Интересува ме защо е изтрит отговорът ми към тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553502.90;topicrefid=20
Не е ли практика да получа информация, когато ми се модерира отговор. Във същата категория направих и нова тема, че изкупувам стари колекции, и тя е изтрита. И ако за нея до известна степен имам обяснение, защо е премахната, то за отговора ми не ми е ясно и искам да знам, преди да пиша отново.
Благодаря ВИ,
Поздрави,
Йоанна

# 4 499
Вие се съгласявате с правилата на форума, когато се регистрирате тук. В тях изрично е записано, че форумът не е място за осъществяване на покупко-продажби. По тази причина потребителите не се уведомяват в случай на изтриване на пост или тема за покупко-продажба. Дори практиката е такива профили да бъдат ограничвани, което също е записано в правилата. В момента Вашият профил не е ограничен по никакъв начин. Моля, използвайте го спазвайки правилата, с които сте се съгласили при регистрацията си.

Общи условия

Активация на акаунт