ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 427
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 530
  • ту тук, ту там
Предполагам, че сега много хора ще ми скочат, но "Благодаря за темата" е ужасно дразнещо, точно колкото и "запис"! Аз лично докладвам подобни постове (горния не съм!  Laughing), щом аз мога да си включа известията, защо всички останали да не могат?!

# 4 531
  • в огледалото на живота
Предполагам, че сега много хора ще ми скочат, но "Благодаря за темата" е ужасно дразнещо, точно колкото и "запис"! Аз лично докладвам подобни постове (горния не съм!  Laughing), щом аз мога да си включа известията, защо всички останали да не могат?!
Известия в теми които следя неминуемо включвам винаги  Peace
Друг ми беше въпрос,но не си го разбрала.
Явно,'благодаря'-то се счита за спам повече,отколкото озъбена икона или запис....  Mr. Green
Здраве да е!

# 4 532
Едно е да следиш само, друго е да пишеш активно в темата и да благодариш за новата.
Не е спам.

# 4 533
Дев, аз споделих за подобен проблем по-нагоре в темата,  но още не са ми отговорили.  При включена опция за известяване не получавам известия, включвам я пак, след известно време отново се самоизключва и т.н.  Confused

# 4 534
  • ту тук, ту там
Едно е да следиш само, друго е да пишеш активно в темата и да благодариш за новата.
Не е спам.

В моите очи разлика няма, за мен е спам, защото няма нищо информативно в такъв пост (ако е написано само това). Но все пак видно е, че сте с повече опит и стаж във форума, възможно е да имате право!  Peace
Ако модератор има желание, може да въведе яснота по въпроса!

# 4 535
Искам да си затрия профила.
Как става това?

# 4 536
  • София
Никак. Профили не се "затриват", пише го в правилата. Могат да се замразят; мненията остават.

# 4 537
  • Испания
Искам да си затрия профила.
Как става това?

Мъж, пък с бременност?  Shocked Както и да е. На въпроса:

Профили не се трият.
Цитат
При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации. Профилът се замразява.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.msg4207692#msg4207692

# 4 538
Здравейте,
бих искала да попитам дали е преместена или изтрита Мляко Friso PEP AC, която създадох преди два дни и вече не намирам. Благодаря предварително за отговора Simple Smile

# 4 539
  • София
 Появи ми се гадна розова лента, открай до край под заглавието, с някаква онлайн книжарница и нейните отстъпки.Как мога да я махна? newsm78

# 4 540
  • Русе/София
Много е дразнеща тая лента.

# 4 541
  • София
Предполагам, че сега много хора ще ми скочат, но "Благодаря за темата" е ужасно дразнещо, точно колкото и "запис"! Аз лично докладвам подобни постове (горния не съм!  Laughing), щом аз мога да си включа известията, защо всички останали да не могат?!
Пиша в две-три теми, нагло е, като се пусне тема, да не благодарим за положения труд. Защо е нужно да ни докладват и да излизаме неблагодарници?Като не благодарим и пускащият няма да има желание да я пусне пак следващия път.

# 4 542
  • София
И няма хиксче за махане.

# 4 543
  • София
Предадох за лентата.

# 4 544
  • София

Oсвен това на страниците с "нови отговори" и "известия" лентата покрива, по-точно страницата се позиционира така, че първия ред от списъка се скрива. Трябва да скролвам, за да отида на бутона "ново" на темата, която е най-горе в списъка. Показвам:

Общи условия

Активация на акаунт