ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 468
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 560
  • Ямбол
Никой не те е спрял да даваш кратки мнения. Но мнението "благодаря за темата" може да го спестиш на всички, които я следят и ако много държиш да благодариш, пусни ЛС.

# 4 561
по тази логика всичко да се пуска на лични.
аз не искам да чета чуждите глупости , другите не искат да четат моите ...  hahaha
минаваме на лични , спазваме правилата и ....

# 4 562
  • Испания
Хайде, хайде! Някои хора съвсем се приемат на сериозно, та и да определят на другите какво да пишат.

# 4 563
  • Ямбол
по тази логика всичко да се пуска на лични.
аз не искам да чета чуждите глупости , другите не искат да четат моите ...  hahaha
минаваме на лични , спазваме правилата и ....
Логиката е само излишното да се спести. мненията по темата никой не ти е забранил да ги постваш, пък дори и те да са бездарни.

# 4 564
  • в огледалото на живота
о.к няма да споря ... Simple Smile
Лично за мен е по-удобно да следя темата/след като е пусната нова такава/с известие,след като съм написала нещо в нея,а не да я търся в отделни такива.
Ще обмислям вече как да формулирам изреченията,за да не излизат като спамове.
Но,няма да спра да благодаря в нова такава,просто защото го считам като уважение спрямо труда на този който е направил такава и ни най-малко не го смятам за излишно  Peace
И може би защото така съм възпитана,но то е въпрос на личен подход... Wink

# 4 565
  • ту тук, ту там
Аз пък точно това не разбирам - какво има да благодариш на някого, че пуснал тема?!  ooooh!
Че ти е отговорил на въпрос - да, ама че е пуснал тема...

# 4 566
  • Испания
Аз пък точно това не разбирам - какво има да благодариш на някого, че пуснал тема?!  ooooh!

Въпрос на възпитание.  Simple Smile Обикновено се благодари за пускане на нова тема от отчетните, което е достатъчна загуба на време.

# 4 567
  • София
Не виждам нищо лошо да благодариш. Проблемът е когато първата, а понякога съм виждала и втората страница на дадена тема, са пълни само с "Благодаря за темата", "Запис", "Записче", "Цоп и аз тук", "Пльос и аз тук" и още от сорта, но абсолютно нищо по самата тема.

# 4 568

просто, че ако го напсуваш това е забранено. но благодарското не е.

# 4 569
  • София
От 3 дни като вляза във форума всичко е много дребно. Увеличавам с ctrl+, обаче следващият пък като вляза в сайта отново всичко е смалено. Нямам подобен проблем с други сайтове.

# 4 570
  • ту тук, ту там
Бонго, нещо не ти схващам мисълта (както обикновено)!

Все се надявам да се появи някой модератор и да внесе яснота по въпроса! Ако пост, съдържащ само "Благодаря за темата" не е спам, то да спра да докладвам, т.е. да не спамя тях!  Simple Smile

# 4 571
  • София

Погледни например в "Магията на изтока". Този който я прави, издирва нови снимки, информация за нови филми и сериали,информация за актьорите и т.н. . Има цял каталог с тях, който се променя и допълва с всяка нова тема .Също така има линкове за сайтове за гледане онлайн на различни езици и линкове към места, от където може да се теглят , добавят се и нови .

# 4 572
Аз трия "Благодаря за темата" - за мен е спам, ако само това съдържа постът.

# 4 573
  • София

Погледни например в "Магията на изтока". Този който я прави, издирва нови снимки, информация за нови филми и сериали,информация за актьорите и т.н. . Има цял каталог с тях, който се променя и допълва с всяка нова тема .Също така има линкове за сайтове за гледане онлайн на различни езици и линкове към места, от където може да се теглят , добавят се и нови .

Според мен, за този труд е редно да се благодари. Когато имаш какво да кажеш по темата, добавяш "Благодаря" и готово.

# 4 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хммм, бой за права е настъпил, гледам Laughing. Да си кажа тогава и аз болката, хем не е само моя във въпросната тема. Има ли начин да не се трият поредните постове от един потребител в "Коя песен слушам сега"? Много е неприятно. Обяснявам и защо- в тази тема се пише спорадично, и често се случва да пусна песен, след 4 часа да искам да пусна нова, а моят пост да е все още последен. ОК, редактирам, но когато някой иска да прослуша моите песни, само първата е вградена като видео, а останалите препращат към ютуб, където се налага да ни гърмят реклами в слушалките и т.н. Лично на мен това ми убива желанието да видя какво е пуснал човекът пред мен, дори и да е от тези, които знам, че слушат готина музика.
Отделно, не разбирам защо темата си вървеше няколко години без постоянно модериране, а сега изведнъж започна да се трие на поразия. Как преди не пречеше, а сега е извън правилата (да, знам, че формално е, но преди никой не си правеше труда да издребнява така)?

Общи условия

Активация на акаунт