ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 525
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 665
  • Варна
Също така много неприятно досажда магазинното меню.  Sad
Преминавайки с мишката през него надясно се отваря падащо меню,  което скрива новите отговори... Досадно и некомфортно ми е.

[/quote]Ей това ми е проблема на мен. Даже бях постнала снимка и аз. Колкото и бързо да се старая да премина от бакспейс към нови отговори, все ги закачам тези магазинските.  Twisted Evil

За въпросната розова линия ми е все тая, откакто не ми покрива първата тема с нови отговори. По простата причина, че трудно ще я улуча без да искам.

# 4 666
  • Ямбол
Магазинното меню съм го разкарала точно както и лентата. Десен бутон върху всяко и изчезва.

# 4 667
Това с лентите и рекламите, си е политика на форума. Нали те плащат заплатите на Бубанка и другите. Вие май искате да чукате Дявола във въздуха, ама Г-н Гущеров има последна дума. Как не са затрили последните страници...?

# 4 668
  • Ямбол
Това с лентите и рекламите, си е политика на форума. Нали те плащат заплатите на Бубанка и другите. Вие май искате да чукате Дявола във въздуха, ама Г-н Гущеров има последна дума. Как не са затрили последните страници...?
Още колко ще се "радваме" на това недоразумение?

# 4 669
А дали е недоразумение? Ако беше, щеше вече да го няма. Това си е бизнес- т.е. пари.

# 4 670
Лили, пак остана неразбрана.  Wink Hug

# 4 671
  • София
Лили, пак остана неразбрана.  Wink Hug

Laughing Тотално.

# 4 672
И готово - махна се дрисливата лента.
ммммм... замириса ми  hahaha

# 4 673
Пак същите хора, пак същият чат, а отговор на моя въпрос няма!  Rolling Eyes

Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионна, а предполага стил "въпрос-отговор".
Темата е за въпроси към модератори и администратори и моля потребители да не отговарят на въпроси на други потребители, особено в случай, че не са запознати детайлно с проблема/въпроса и не са 100% убедени в правотата на твърденията си.

# 4 674
newsm78

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 21:28 от bongo_2007 ®

# 4 675
  • Ямбол
Пак същите хора, пак същият чат, а отговор на моя въпрос няма!  Rolling Eyes

Моля, ако имате въпроси, изискващи отговори от модератори и администратори, задайте ги тук, в тази тема.
Темата не е дискусионна, а предполага стил "въпрос-отговор".
Темата е за въпроси към модератори и администратори и моля потребители да не отговарят на въпроси на други потребители, особено в случай, че не са запознати детайлно с проблема/въпроса и не са 100% убедени в правотата на твърденията си.
Аз съм задала своя въпрос. Твоя не виждам къде е.

# 4 676
# 4 677
Бижу, нямаше как да ти отговоря по-рано, но имах предвид показаното от Barbabeau. Дано вече да си отстранила лентата.
Не съм Tired С първия опит стана, после се появи пак без да пипам нищо, и после каквото и да правих, не се махна.

# 4 678
Не мога да я махна лентата! Naughty
Нито с филтър, нито с десен бутон. Twisted Evil
Имам АдБлок+. Peace
С Мозила съм.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 08:00 от DeVa®

# 4 679
Аз махнах лентата с Adblock  Peace Със стайла нещо не успях да се справя, но за сметка на това чрез него си имам нова много хубава тема на Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт