ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 591
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 815
  • София
Пуснах тема, че търся кръводарители.
На 20-тата минута изчезна.
Защо?
Изтрита е.
И най-вероятно заради това
Цитат
Ще си заплатя каквото струва.

В клюкарника има подобни теми. Вижте как са оформени.

# 4 816
Защо триете така хората и въобще не ги известявате?!?
В темата на Иренкa става въпрос за кръв и за човешки живот все пак, а не за рекламки на книжки!
Естествено, че когато става въпрос за живота на близък, ще съм готова да си плата и последното нещо за което ще мисля ще са правилата на форума.
Модераторите вместо да трият цялата тема са могли да изтрият само частта със заплащането и да обяснят на Иренкa, че не е разрешено да предлага пари.

# 4 817
  • след Околовръстното
Пуснах тема, че търся кръводарители.
На 20-тата минута изчезна.
Защо?
Изтрита е.
И най-вероятно заради това
Цитат
Ще си заплатя каквото струва.

В клюкарника има подобни теми. Вижте как са оформени.

Баща ми бере душа, а вие ме карате да гледам как са оформени подобни теми?
Идиоти ли сте, какво ли?

# 4 818
  • София
Хора, как очаквате да оставят подобни теми, при условие че са в нарушение на българското законодателство?

# 4 819
  • след Околовръстното
Хора, как очаквате да оставят подобни теми, при условие че са в нарушение на българското законодателство?

Кръвен център отказва да даде кръв, защото няма!
Това по кой закон казваш, че беше?
И какъв беше проблема на модератора да ми обясни къде съм сгрешила, преди тихомълком да замете всичко.

# 4 820
  • София
Поведението на даден кръвен център какво общо има с триенето на теми във форума?

ПП Разбирам че ти е изключително напрегнато, но моля... не мисля, че някой от този форум има вина. Просто пусни тема за безвъзмездно даряване на кръв.

# 4 821
Иренка, стискам палци всичко да е наред с баща ти!  bouquet Толкова е просто тоя, дето е изтрил темата, да драсне едно обяснение на Иренка къде е сбъркала. Както се казва, да не се случва на човек да попада в нейната ситуация, само законодателства и оформяне на теми  ще са му в главата тогава. Нямаше и да се разбере какъв е проблемът, а можеше и желаещи кръводарители да се намерят по-бързо. Сега до безкрайност ще се разисква кой крив и кой прав. ooooh!

# 4 822
МАМА беше пуснала скоро такава тема. Виж как е оформена. Когато си притеснен, допускаш грешки. Запази самообладание, въпреки положението. Ще успееш.

# 4 823
Жестоко е да карате някой, който се намира в положението на  Иренкa, да се рови и да търси теми!
Нищо не пречи на някой модератор да изтрие единствено частта със заплащането и да закове темата!
А да изтриеш една такава тема, без да уведомиш автора, е подло и нечовешко!

ПП а и някой се оплака, че търсачката не работи

Темата на Мamma: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=824224.msg30033980#msg30033980

# 4 824
Как се спира получаването на ЛС?  Пробвах, но не става, може само за конкретен потребител.
Нямам намерение да ставам личен с никой тук, така че опция ЛС не ми трябва.
Признавам, не съм се заел да изучавам в детайли настройките на форума .

Късно имах възможност да отговоря, извини ме и тръгнах да ти пиша ЛС  Laughing с което установих, че си се справил.

# 4 825
  • в морето до колене
Искам да ви помоля (по традиция вече  Grinning) да сте снизходителни и да ни позволите "да прескочим" над 50. страница в темата за Оскарите.
В момента сме на средата, но чатът тече с пълна сила  Sunglasses и не знам, докъде ще стигнем.

Сутринта след церемонията първата ми работа ще е да направя нова тема.

За всеки случай да посоча, коя е темата все пак - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=825293.0
Макар че вие сами сте я сложили начело на препоръчаните теми на заглавната страница на форума. Така че се надявам да не ни "биете през пръстите" посред нощ.  Praynig

# 4 826
  • София
Списъкът на темите изчезна при мен, появяват се само лявата странична лента и горното поле, след много рефреш по някога зацепва и списъка, но общо взето го няма

# 4 827
Списъкът на темите изчезна при мен, появяват се само лявата странична лента и горното поле, след много рефреш по някога зацепва и списъка, но общо взето го няма
Не си сама. Simple Smile

# 4 828
  • гр. София
Абсолютно всичко изчезна при мен, ето това се вижда:

Нищо не става като цъкна да си видя новия отговор. До тази тема стигнах през клюкарника - избрах го от заглавната страница и после от него цъкнах на сивия надпис "правила" от дясната страна.
Горе решетката не работи.
Видно от скрийншота, синята лента горе също не е на добро място, защото закрива бутоните.

# 4 829
  • София
и аз съм така както Зимна роза!
Какво става????  Close
Аз стигнах до тук от моите публикации!

Общи условия

Активация на акаунт