ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 622
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 4 965
Къде мога да създам тема за форум въпрос

# 4 966
Зависи от темата на въпроса Ви.
За да имате възможност да пуснете нова тема, трябва да се присъедините към групата, в която желаете да я публикувате. Когато влезете в дадената група, в десния край на дебелата синя лента, върху която е изписано заглавието й, имате червено поле "включете се".
Все пак, преди да пуснете нова тема, проверете дали има текуща, в която се обсъжда сходен или същия въпрос и публикувайте Вашия пост там.

# 4 967
За да имате възможност да пуснете нова тема, трябва да се присъедините към групата, в която желаете да я публикувате. Когато влезете в дадената група, в десния край на дебелата синя лента, върху която е изписано заглавието й, имате червено поле "включете се".
Все пак, преди да пуснете нова тема, проверете дали има текуща, в която се обсъжда сходен или същия въпрос и публикувайте Вашия пост там.
Понеже никаде не мога да намеря тема за ето този въпрос може ли да ми помогните,Въпросъте- Стипендиите за майки студентки който са от 100лв на месец само държавните или и колежите ги плащат, и кои ги плаща всъност самия колеж или социалните понеже се подавали във университета тези документи

# 4 968
Понеже никаде не мога да намеря тема за ето този въпрос може ли да ми помогните,Въпросъте- Стипендиите за майки студентки който са от 100лв на месец само държавните или и колежите ги плащат, и кои ги плаща всъност самия колеж или социалните понеже се подавали във университета тези документи

Има такава тема вече  Peace

# 4 969
една примерна тема:
Студенти от всички университети - обединявайте се за взаимопомощ Simple Smile

белла дона, ако има по-подходяща, моля за линк

# 4 970
Бубанка, не е ли време да помислите за тестове за грамотност, за пускане на теми, все пак .

# 4 971
# 4 972
  • София
Бубанка, не е ли време да помислите за тестове за грамотност, за пускане на теми, все пак .
Медицинско от психодиспансер; Свидетелство за съдимост, IQ тест;...

# 4 973
  • Ямбол
Махнах всички затормозяващи реклами, но сега ми излиза празно поле на мястото на темите, които следя. Налага се да рефрешвам постоянно, за да се появят.  Rolling Eyes

И докога тази тема ще се ползва като своебразен чат? Защо не се почиства след абсурдни постове, като тези, в които се обсъждат никовете на потребителите?!

# 4 974
И докога тази тема ще се ползва като своебразен чат? Защо не се почиства след абсурдни постове, като тези, в които се обсъждат никовете на потребителите?!

Темата е разчистена, остана въпросът на Лиляна, който е абсолютно нормален, но аз все още не съм отговорила.
Тези никове /точки, пеперудки и подобни/, дори и затормозяващи другите потребители пореди невъзможност да ги произнесат по разумен начин, не са против правилата на форума. Никовете, изписани на китайски, арабски и по друг начин с изключение на кирилица и латиница, не са допустими. Също е желателно текстът, изписан на латиница да бъде лесно разбираем от редовия потребител без допълнителна употреба на преводач.

АнМари, е забравила фейс-контрола - портретна снимка и друга в цял ръст.

# 4 975
Защо да са затормозяващи? На никого не му се налага да ги произнася, а както е видно при задаването на въпроса, потребителката  е успяла да ги напише тук еднозначно, защо да не може да се направи по същия начин и когато се обръща към тях в друга тема?

# 4 976
Обръщението в случая е въпрос на личен избор. Аз бих ги цитирала, не бих се обърнала към потребителите с "точките" или "пеперудките", което може да затормози друг потребител поради незнание как да цитира постовете им например /което е по-често срещано отколкото предполагате/.
Уточнението е, че тези никове не нарушават правилата и няма причина да бъдат променяни.

# 4 977
  • Ямбол
Добре, благодаря. Аз вече реших какво да използвам за обръщение или ще цитирам, както досега. А и всички тези екранни имена си имат други, с които са се регистрирали.

# 4 978
Тази група http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=829435.0
не е ли в разрез с правилата на форума?
Това е публичен форум, а има правила за участие в тема. Как е възможно да има правила за участие в една единствена тема. Това не е частен клуб members only. Ами дори в отчетните на бебета може да се включи човек, без да има дете родено в съответния месец. Тези правила са пълен абсурд и защо модераторите на публичен форум не са направили нищо по въпроса.
Утре може да се въведат правила за всяка тема по държави например- не си в съответната държава, нямаш право да пише.

# 4 979
  • Кърджали
Jade Rose, аз доколкото разбрах, "правилата" които са си сложили са за участие в някаква тяхна игра за подаряване на книги. Иначе в темата може да си пише който иска.... Т.е., не виждам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт