ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 636
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 5 520
  • на брега на морето
Някаква огромна реклама ме преследва - при отговор в тема, в профила ми.

# 5 521
Разбираш ли нещо от тази реклама? На мен по същия начин ми се появява на Хром при отговор. newsm78

# 5 522
  • София
Инсталирах Аdblock, но всеки път ми излизат реклами на Мондо за Малкия принц като заемат цялата дясна страна на монитора и долната част от страницата. Какво да направя за да ги разкарам? Страшно изнервящо е. Проблема не се реши при смяна на браузера и Хром и Мозила все едно и също. Проблема ми е само в сайта.

Направете и двете по една снимка, за да се види за какво става въпрос. Може проблема да не е от сайта, а да сте прихванали рекламен вирус на компютъра и да се наложи почистване.

# 5 523
Аз пак да попитам: Някакъв шанс да се изведат На път в България и На път в чужбина  индекса, за да не се налагат 3-4 кликания докато ги достигне човек?
И освен това, когато си в тема в На път в чужбина например, като стигнеш края на страницата й, нямаш опция да отидеш на темите в този подфорум, а само в Туризъм, т.е. трябва да скролнеш нагоре, за да можеш да се върнеш на началната страница на подфорума.

Или поне обяснете логиката на подобно подреждане, белким ми се изясни, та да не питам отново.

# 5 524
Нямам вируси, сканирах и всичко е наред.
Блокирах да видим докога.
Благодаря.

# 5 525
Тази неидентифицирана "тема" според мен е попаднала по някакво недоразумение в "Бъдещи майки":

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=834390.0;topicrefid=6

# 5 526
Няколко пъти ми изключва форумът с грешка 500?!

# 5 527
Някой да го оразмери, моля.  bouquet
Ако има желаещи.

# 5 528
  • Ямбол
Той ти е оразмерен точно. А и не знам дали можеш да товариш модаратори и с това. От толкова много аватарни теми, ти в модераторската дойде да ти оразмеряват.

# 5 529
Офф. Акаша ми го оразмери, ама не става.
Извинявам се за проваленото ти утро с моя въпрос.
Модератор ли си вече, че правиш забележки?
Риторичен е, не отговаряй, аман вече.

# 5 530
  • Ямбол
При мен защо става, а при теб не?
Не ми отговаряй, отговори си на себе си.

# 5 531
Щото сме прости някои.
Поне си смени картинката с готина. Хората сигурно са в потрес. Стана чудо.
 Laughing

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 11:20 от Дари- Ана П. М.

# 5 532
От сутринта се появи отново любимата грешка 500. До момента 4 пъти.

# 5 533
  • на брега на морето

Направете и двете по една снимка, за да се види за какво става въпрос. Може проблема да не е от сайта, а да сте прихванали рекламен вирус на компютъра и да се наложи почистване.
Вече я няма, приятно е без нея.

# 5 534
  • ту тук, ту там
Когато отворя началната страница в мобилната версия, виждам, че имам непрочетени нови отговори. Когато кликна на нови отговори, излиза съобщение, че нямам непрочетени такива. Влязох през компютъра и се оказа, че наистина е писано по "моите" теми. На какво може да се дължи? Случва ми се няколко пъти днес!

Общи условия

Активация на акаунт