ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 559
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Да питам и аз нещо модераторите. От половин час търся актуалната тема "Майчинството счетоводно". Защо в "Разширено търсене" ми изкарва резултати от 25.05.2012 - тема 49, при положение, че в момента актуалната тема е № 58?!

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search2;params=YWR2YW5j … ufCd8MA==;start=0

# 646
Защото от тема 50 до настоящата заглавието е изписвано без интервали
"Майчинството счетоводно-58", а не "Майчинството счетоводно - 58"
Така "Майчинството счетоводно-58" се приема за една дума.

Актуалната тема е закована винаги във форум Бъдещи майки.

# 647
  • София
Защото от тема 50 до настоящата заглавието е изписвано без интервали
"Майчинството счетоводно-58", а не "Майчинството счетоводно - 58"
Така "Майчинството счетоводно-58" се приема за една дума.

Актуалната тема е закована винаги във форум Бъдещи майки.

Благодаря  Hug Помислих нещо подобно, но не можех да гадая как е изписано. Във въпросния форум не се сетих да проверя, защото темата се отнася не само за бъдещи, но и за настоящи майки и заковаването ѝ там води до известно объркване Peace

# 648
  • София
Вчера пуснах тема в "Деца в училищна възраст" за предстоящо родителско кафене в Асоциация Родители. Днес не я намирам в публикациите си, от което заключавам, че е изтрита. Миналия месец пуснах тема за предишното родителско кафене, след като получих разрешение от Мамма, и не допусках, че ще е проблем да пусна отново. Асоциация Родители е сдружение с нестопанска цел. Бих искала да разбера с какво тази тема е нарушила правилата.

# 649
# 650
Миналия месец пуснах тема за предишното родителско кафене, след като получих разрешение от Мамма, и не допусках, че ще е проблем да пусна отново.

Това бе питането миналия път.

Мога ли да пусна тема за предстояща инициатива на Асоциация Родители- родителски кафенета, посветени на ключови теми в областта на възпитанието и отглеждането на децата? Асоциация Родители е некомерсиална организация.

Бе подчертано, че Асоциацията е некомерсиална, но не бе уточнено, че става въпрос за платено събитие.

Такса за участие:
За един участник – 7 лв.
За членове на Асоциация Родители – 5 лв.
За двама родители – 10 лв.

Едното е в противоречие с другото.
Подобни публикации се допускат тук за единици организации (сп. 9 месеца, училища за бременни и т.н. с подобни такси за участие) след изрична договорка за медийно партньорство, уточнени параметри и взаимност.
Допускането на подобна публикация е прецедент, който би довел до казуси от типа "защо за едни може, а за други не".

Нямам против и бихме подкрепили медийно подобни инициативи, но пътят на такова партньорство е друг.

# 651
Здравейте,
бях пуснал във форум "На пазар" една анкета за попълване в google docs на 21.02.2014 за едно проучване. Сега виждам че е изтрита... Бихте ли ми казали причината поради която е изтрита? В анкетата нямаше никакви реклами или обяви, бяха просто 8 да/не въпороса. Може би не съм я публикувал във верния форум? Или ако пропускам нещо което е трябвало да направя преди това моля да ми кажете...

поздрави

# 652
  • София
Благодаря за отговора, Мамма!

# 653
Здравейте,
бях пуснал във форум "На пазар" една анкета за попълване в google docs на 21.02.2014 за едно проучване. Сега виждам че е изтрита... Бихте ли ми казали причината поради която е изтрита? В анкетата нямаше никакви реклами или обяви, бяха просто 8 да/не въпороса. Може би не съм я публикувал във верния форум? Или ако пропускам нещо което е трябвало да направя преди това моля да ми кажете...
поздрави

Цитат
Забранено е недоговореното провеждане на проучвания (социологически, маркетингови и др.). При желание за провеждане на некомерсиални проучвания, моля, свържете се с нас.

# 654
Благордаря за бързия и точен отговор!

# 655
  • Оптимист по принуда
Реклама ли е това:
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=764680.msg27525525#msg27525525

# 656
  • Sofia
Съвсем.
Благодаря.

# 657
# 658
Добър вечер, много се извинявам за безпокойството,но преди малко потребител  Danailova1026 - от темата  Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765985.0
 ме информира,че са и изтрити постове от доста страници и не може да публикува нищо в тази тема, ако можете да ми обясните къде и в какво се е провинила и за колко време ще е наказанието и .
С уважение Свет_Варна  bowuu

# 659
  • София
Наказанието е временно. Да прочетете правилата на форума.
Пускала е пост след пост в рамките на минута, само със снимки. Това е спам.

Общи условия

Активация на акаунт