ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 965
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 225
Защото темата е заключена.

# 226
Може ли пак списъка кой къде може да пише във форумите?

# 227
В момента единствените ограничения са върху форумите за обяви за покупко-продажби. В тях не могат да публикуват потребители, които нямат поне 50 отброени мнения.

# 228
Странно, значи аз трябва да мога да пиша навсякъде, но отворих няколко теми, където не мога, а не бяха заключени със сигурност. Например в туристическия и в храненето. Но теми не мога да посоча, беше преди няколко дни... Ако попадна на такава тема, ще пиша.

# 229
Извинете ме за въпроса......но как да цитирам само избрана част от мнение .  newsm78 Блондинка съм и...нещо не мога да се оправя   Laughing

# 230
  • гр. София
Цитираш цялото мнение както си е, после влизаш в него и триеш излишното.

# 231
  • В сърцето на любимия човек
Извинете ме за въпроса......но как да цитирам само избрана част от мнение .  newsm78 Блондинка съм и...нещо не мога да се оправя   Laughing

Даваш цитат от бутона над мнението и после изтриваш частта, която е излишна, например:

......но как да цитирам само избрана част от мнение .

ПП: Със Зимна роза сме писали едновременно  Peace

# 232
Извинете ме за въпроса......но как да цитирам само избрана част от мнение .  newsm78 Блондинка съм и...нещо не мога да се оправя   Laughing

Joy Joy щото и аз   Joy Joy Joy

Ама нема да се отказваме Peace Peace

# 233

Благодаря smile3525 Аз горе долу вече налучквам Peace

# 234

Сериозно?  Joy  Така го правех и аз , но мислех, че има някакъв друг начин, а не този ( най-прост и примитивен)
Благодаря, значи съм умница  Embarassed

# 235
Извинявайте, но защо броячът на отговори брои назад? Не че ме интересува точният им брой, но все пак е странно. Днес нарочно го наблюдавах и от 607 мистериозно намаляха на 599. Последното превъртане назад стана като натиснах бутона за отговор за да напиша това мнение. Нямам нищо изтрито.

# 236
Чек, аз виждам 696 мнения под ника ти.

# 237

А аз виждам 599.  Mr. Green

# 238
Това, което е на скрийншота, показва броя на темите, в които имате публикации и в които има нови отговори, които не сте прочели и съвсем естествено, когато отворите някоя от тези теми, то тази бройка ще намалява. Ако прочетете всички теми, в които сте писали или ако ги маркирате като прочетени, ще станат 0 и съответно няма да показва нищо индикаторът до Отговори горе.

# 239

А аз виждам 599.  Mr. Green

Това е, защото съм блондинка.  hahaha  Joy Ти правилно си написала - отговори, не брой мнения. Следващото ми предположение е, че си отворила темите и затова намаляват непрочетените отговори?

Общи условия

Активация на акаунт