ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 209
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 480
По принцип не използвам таблет и смартфон, но за нуждите на статистиката днес за първи път тествах мобилната версия през таблет 1.0 GHz с доста слаб интернет (около 128 kbpc  Sunglasses ).

Нямах никакъв проблем - страниците се зареждаха доста бързо.
Четох поне час без да се логна, никакви забележки към изгледа, навигацията и скоростта.

# 481
  • София
И аз днес за  първи път пробвах форума през  таблет - много по-добре се чете новата версия в сравнение с предишната, пък и изглежда по-добре, но на таблета  Peace

# 482
Такааа от няколко дни много често ми се случва следното: когато искам да отида на началната страница цъкам "BG-MAMMA"-та горе в ляво. Да де обаче от няколко дни често ми се случва като го цъкна да ме праща на празна бяла страница, озаглавена "Special". Адреса обаче, който се изписва отгоре е следния (Адреса може и да е вирус, така че вие преценете дали да го отваряте) http://pp.developunit.info/z/?eid=780&hid=891122161198692279 … 34641573355750765 . Когато го копирам и го поставя в нов подпрозорец ми излиза някакъв рекламен сайт с някакви лодки и се казва "Make Money Online"... демек спам! Пускам антивирусната, не ми открива нищо като вирус. Проверих си добавките на Мозилата (тъй като понякога сама си инсталира някакви добавки) - нямам добавка, която да е свързана с подобен сайт или каквито и да било реклами. Въпросът ми е: в моя компютър ли е проблемът или във "вашия"!?

# 483
# 484
Благодаря   bouquet Сега ще се мъча да го махна, че направо ме побърква!  #Cussing out

Така... премахнах всичко, което се сетя, инсталирах тази програма malware... нещо си, откри ми 4 заплахи, премахнах ги, сега остава само да чакам и да видя дали пак ще се появи. Благодаря отново! Ако не бях попитала тук, надали щях да разбера, че имам някакъв проблем с компютъра   bouquet

Последна редакция: пт, 07 фев 2014, 12:59 от Purple Peanut

# 485
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=478177.75
Тази тема се появява с картинка на заглавната лента, а е много стара и заключена..
Не ги ли проверяват тия теми преди да ги пуснат като акцент  newsm78

# 486
Имало е нови отговори, които модератор е отделил и заключил темата, след като вече е била маркирана като акцент.
Извиняваме се, модераторско недоглеждане.

# 487
Имало е нови отговори, които модератор е отделил и заключил темата, след като вече е била маркирана като акцент.
Извиняваме се, модераторско недоглеждане.
Едва ли - последният отговор е от 2010 Simple Smile Едва ли тогава е ималко такива акценти Simple Smile Simple Smile
Както и да е  Hug

# 488
Имало е нови отговори от тези дни, т.е. темата е била повдигната и активна.
Отбелязана е с акцент от редактор.
След което модератор не е обърнал внимание, че е акцентирано върху темата, отделил е новите мнения, оставяйки само старите вътре в темата, и я е заключил.

# 489
Имало е нови отговори от тези дни, т.е. темата е била повдигната и активна.
Отбелязана е с акцент от редактор.
След което модератор не е обърнал внимание, че е акцентирано върху темата, отделил е новите мнения, оставяйки само старите вътре в темата, и я е заключил.
Peace

# 490
Къде и как да си видя личната титла? За какво има поле за нея а тя не се вижда никъде освен ако не си цъкна на профила?

И изпращането на лично съобщение е усложнено ненужно.

# 491
По принцип не използвам таблет и смартфон, но за нуждите на статистиката днес за първи път тествах мобилната версия през таблет 1.0 GHz с доста слаб интернет (около 128 kbpc  Sunglasses ).

Нямах никакъв проблем - страниците се зареждаха доста бързо.
Четох поне час без да се логна, никакви забележки към изгледа, навигацията и скоростта.

Аз вчера влязох и от таблет. Много добре изглежда. И много бързо ми се зарежда.

# 492
Къде и как да си видя личната титла? За какво има поле за нея а тя не се вижда никъде освен ако не си цъкна на профила?

Личната титла, в твоя случай Ентусиаст, я пише точно до ника ти, пише я и като си натиснеш аватара.

Съобщение пак от там пращаш. Не го намирам за усложнено.

# 493

Личната титла, в твоя случай Ентусиаст, я пише точно до ника ти, пише я и като си натиснеш аватара.
Ентусиаст е рангът й. Личната й титла е ptica selica и наистина се вижда само като влезеш в профила.

# 494
Оооо, грешката е моя тогава.
Извинете ме. Изобщо не съм запозната с тия подробности.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт