ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 715
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 915
Благодаря за отговора, наистина така се получава Simple Smile

# 916
# 917
# 918
  • в сърцето на един мъж...
Може ли да помоля да отковете и заключите старата тема и да заковете тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772121.0. Благодаря предварително!

# 919
На фона на проблемите на другите, моят може да се вижда маловажен, но не мога да не споделя.

Преди време бях питала за едно квадратче, и Мамма (ако не се лъжа) ми отговори, че не би трябвало да го виждам. Е да, ама продължавам да го виждам.
Не че ми пречи нещо, но ако е бъг - трябва да се отстрани, а ако не е бъг и има някаква функция, бих искала да зная каква, за да я ползвам (евентуално)  Simple Smile

това и аз го имам  Peace

И аз виждам това квадратче.
Не съм сигурна дали предположението ми е вярно, но то е видимо само в коментарите ми, за които не са изтекли 24 часа от публикуването им. При по-стари мои мнения квадратчето го няма.
Може да проверите дали и при вас е така.
Пак остава въпроса защо се появява и каква функция има Simple Smile

# 920
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Смали ми се шрифта, не знам как го постигнах. Не се оправя с контрол+средния бутон на мишката, така е само във форума, на други страници е ОК. Ще ме насочите ли какво съм оплескала   bouquet ?

# 921
  • КиТ
Да не си натиснала отстрани има а- и А+
Съответно а-,намалява шрифта във форума  Thinking

# 922
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плами, златна си   bouquet   bouquet   bouquet
Увеличих си оттам и сега е идеално Hug.

# 923
  • КиТ
Аз това го открих при първата смяна на форума  Crazy Hug

# 924
  • Ямбол
ще помоля в темата в 1-ви пост някъде  в началот да се добави това
Скрит текст:
Активен купон

maff0320

Действа веднъж на всеки акаунт  до 7-ми април ...за поръчка над 20$

Действа само от мобилното приложение!!!
благодаря!

# 925
  • София
ще помоля в темата в 1-ви пост някъде  в началот да се добави това
Скрит текст:
Активен купон

maff0320

Действа веднъж на всеки акаунт  до 7-ми април ...за поръчка над 20$

Действа само от мобилното приложение!!!
благодаря!

Готово  Hug

# 926
Искам да сложа картинка в тема, но как да разбера какъв размер да й задам?

Картинката е тази https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/67986_61 … _1573509271_n.jpg
Информация за изображението показва 729 × 960 пиксела (мащабирано до 429 × 565 пиксела)
Искам като я сложа в темата в скобата на имг да задам размера така

Тук съм го задала така:
img width=405 height=600]https://cdn.bg-mamma.com/sTne/7e0e9f5a.jpg[/img] без първата скоба на имг

Въпроса ми е на тази снимка по-горе как да разбера какви числа да напиша? Не се сещам предния път как го направих.  Blush

Дано ясно да съм обяснила какво питам - като индианец съм.  smile3537

# 927
  • София
Естел Бързоход, можеш да зададеш само единия размер, в който си сигурна. Т.е., ако искаш да е широка 300 пиксела, задаваш , а височината сама ще се смали пропорционално.
Ако искаш да е с конкретна височина, тогава задаваш и съответно широчината автоматично ще се напасне към тази височина.

Надявам се, че правилно съм разбрала въпроса и обяснението ми е разбираемо.

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 13:06 от Адри́

# 928
  • В сърцето на любимия човек
В темата Интериорен стил по аматьорски  - 22 на стр. 6 ми излиза следната грешка за злонамерен софтуер:
Скрит текст:
Предполагам, че е от някоя картинка и ще съм благодарна, ако отстраните проблема   bouquet

# 929
Естел Бързоход, можеш да зададеш само единия размер, в който си сигурна. Т.е., ако искаш да е широка 300 пиксела, задаваш , а височината сама ще се смали пропорционално.
Ако искаш да е с конкретна височина, тогава задаваш и съответно широчината автоматично ще се напасне към тази височина.

Надявам се, че правилно съм разбрала въпроса и обяснението ми е разбираемо.
Разбрах те.  Peace
Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт