ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 750
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Ямбол
Виждам нова подредба и имена на подфорумите. Модераторският екип ли ще  разпредели вече съществуващите теми?

Нови категории и форуми

# 1 291
Простете невежеството ми, но как от главната страница да вляза в, да речем, Нашите деца от 6 до 18 години? И изобщо в 90% от новосъздадените подфоруми?

# 1 292
  • Ямбол
Те май още не са създадени. Предстои да се създадат.

# 1 293

Не е така, Лили.  Simple Smile Влез от главната страница, от менюто в ляво в Деца. Там попадаш на  Деца от 1 до 6 години. Преди от там имаше начин да отидеш  в Деца в училищна възраст, Детски ясли и градини и общо отчетен + тези по години.
Сега такова чудо няма. Имената на новите подфоруми вече съществуват, но дори от падащото меню не може да ги избереш.

# 1 294

В посочената тема е обяснено много добре, че промяната ще става в продължение на няколко дни, защото е трудно да се преместят толкова теми за един ден. Ето цитат от там:

Новите форуми ще се появяват постепенно и постепенно в тях ще бъдат прехвърляни съответните теми.
Предвид огромния обем от теми, които трябва да бъдат прегледани и преместени, това няма да стане за един или два дни, като в първите няколко дни е възможно да има теми, които се намират във форуми с неподходящи заглавия.

# 1 295
  • Ямбол

Не е така, Лили.  Simple Smile Влез от главната страница, от менюто в ляво в Деца. Там попадаш на  Деца от 1 до 6 години. Преди от там имаше начин да отидеш  в Деца в училищна възраст, Детски ясли и градини и общо отчетен + тези по години.
Сега такова чудо няма. Имената на новите подфоруми вече съществуват, но дори от падащото меню не може да ги избереш.
Да, сега ги правят. Сигурна съм, че ще има откъде да ги видим общо и откъде да влизаме.
Наистина липсва точна карта на форумите на този сайт. Сега тази падаща лента вече не е актуална.
Но вярвам, че са помислили за това.

# 1 296
И ще настане истински катаклизъм с толкова много подфоруми Simple Smile То като бяха 5 на кръст пак се пускаха сума теми не където трябва.. а сега как ще се нацели най-правилния - мъкаааааа  Laughing

# 1 297
И не само, duhi_puhi. Това е най-малкият проблем. Половината форуми не се виждат от потребител, който не ги знае от преди промените.
Направете един прост тест с десет души, на които форума им е непознат и ги накарайте да ви намерят Деца с увреждания и хронични заболявания или дори Семейни отношения.

# 1 298
  • Ямбол
И не само, duhi_puhi. Това е най-малкият проблем. Половината форуми не се виждат от потребител, който не ги знае от преди промените.
Направете един прост тест с десет души, на които форума им е непознат и ги накарайте да ви намерят Деца с увреждания и хронични заболявания или дори Семейни отношения.
Така е. Забелязала съм, че неориентираните си пускат темите тук, в правилата.

# 1 299
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Аз като ги знам от преди промените да не би да мога да ги видя!
Романтични сериали било станало форум, а не подфорум в резултат сега е неоткриваем. Единственият начин да го намеря е от някоя тема там, в която съм писала. Значи ако не съм писала, не бих могла да намеря нищо. Добре, че освен че чета, от време на време и пиша.

# 1 300
....
Аз като ги знам от преди промените да не би да мога да ги видя!
Романтични сериали било станало форум, а не подфорум в резултат сега е неоткриваем. Единственият начин да го намеря е от някоя тема там, в която съм писала. Значи ако не съм писала, не бих могла да намеря нищо. Добре, че освен че чета, от време на време и пиша.

+1  за същия подфорум. Кога ще стане видим знае ли се?

И да си повторя въпрос от преди 2 дни- не мога да изтривам собствени постове.Това следствие от тези промени ли е?

# 1 301
Виждам нова подредба и имена на подфорумите. Модераторският екип ли ще  разпредели вече съществуващите теми?

Да. Ще стане постепенно.

+1  за същия подфорум. Кога ще стане видим знае ли се?

Още днес трябва да бъдат добавени в менюто горе, а съвсем скоро ще има много по-удобна навигация.

И да си повторя въпрос от преди 2 дни- не мога да изтривам собствени постове.Това следствие от тези промени ли е?

Триенето на публикации никога не е било разрешено, освен в случаите, когато публикацията е последна в темата и не е прочетена.

# 1 302
Виждам нова подредба и имена на подфорумите. Модераторският екип ли ще  разпредели вече съществуващите теми?

Да. Ще стане постепенно.

+1  за същия подфорум. Кога ще стане видим знае ли се?

Още днес трябва да бъдат добавени в менюто горе, а съвсем скоро ще има много по-удобна навигация.

Триенето на публикации никога не е било разрешено, освен в случаите, когато публикацията е последна в темата и не е прочетена.
Благодаря за отговорите.
За изтриването - имах такава опция (бутон) и беше току-що постнат коментарът ми.
В момента не виждам "редактиране", но вече се обърках докога имам тази възможност. И тази опция ли е за само за последна публикация ?

# 1 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Горе на страницата, над тема, където е подфорум->тема, подфорумът не е активен на отваряне с клик върху него. Става въпрос за "Свободно време и забавления". А горе в падащото меню пък си е старата подредба с "Хоби". Как да се добера до този нов подфорум, за да видя как са подредени нещата в него?

# 1 304
Извинявам се, но не разбрах въпросът.
Все още не са добавени новите форуми в менюто, не са и местени теми в тях.

Ще се появят в менюто и ще може да ги видите.

Ако имате предвид

(къщичка) > Свободно време и забавления > Филми > ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

къщичката е линк към началната страница
Свободно време и забавления е категория
Филми е форумът - работещ линк
Търся филм.... - е темата, също работещ линк към първата и страница

Общи условия

Активация на акаунт