ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 402 747
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 305
Какъв е смисълът да има отделни подфоруми за отчетните бременски за всеки месец... след като всеки подфорум съдържа една единствена тема  newsm78

# 1 306
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Извинявам се, но не разбрах въпросът.
Все още не са добавени новите форуми в менюто, не са и местени теми в тях.

Ще се появят в менюто и ще може да ги видите.

Ако имате предвид

(къщичка) > Свободно време и забавления > Филми > ТЪРСЯ филм, сериал.............Тема 6

къщичката е линк към началната страница
Свободно време и забавления е категория
Филми е форумът - работещ линк
Търся филм.... - е темата, също работещ линк към първата и страница
Да, точно това имах предвид Peace. Преди не беше ли активна и категорията, да препраща към списък на подфорумите в нея? Както е сега да речем "Хоби" горе в падащото меню?

# 1 307
Преди години беше активна категорията. Доста отдавна нямаме страница на категория, но скоро ще има отново.

Какъв е смисълът да има отделни подфоруми за отчетните бременски за всеки месец... след като всеки подфорум съдържа една единствена тема  newsm78

Както вече споменах няколко пъти, ще има нова навигация, ще има и нови функции, като например в бързите връзки да се добавя по желание на потребителя любимите подфоруми и т.н.

А в тези форуми няма да има само по една тема, вътре може да се пренесат и теми от рода Бременни с термин април от София и други подобни отчетни, които комбинират едновременно термин и някакъв друг обединяващ признак. Често има и теми от рода Среща на бременните с термин октомври във Варна (например) и т.н.

# 1 308
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ясно, благодаря Simple Smile. Аз тръгнах да кликам, за да видя как изглежда, понеже на начална страница и в падащото меню са още в стар вид категориите. Значи ще почакаме, докато се актуализират и там.

# 1 309
Здравейте ..

Опитах се да си променя е-мейл адреса и паролата , като трябваше да получа писмо за активация ,но не получих такова и сега не мога да си влезна в профила , който е :
ravvenr
и за това трябваше да регистрирам този за да мога да ви пиша .
Ако може да го оправите.

# 1 310
Този подфорум е достъпен за писане и за нерегистрирани потребители.

# 1 311
Бубанка, преди време Мамма ми беше отговорила, че във форума не може да се пише като гост. Направих току-що опит да пиша в тази тема като си излязох от профила, но ми излезе съобщение да си въведа данните  Peace 

# 1 312
Благодаря, явно съм пропуснала промяната  Blush

# 1 313
  • Ямбол
Днес форумът ми зарежда изключително бавно.

# 1 314
Форумът едва ми се отваря. При мен ли е проблема?

# 1 315
  • София
При мен същия проблем.

# 1 316
Не е при вас проблемът. Вероятно се правят някакви промени в момента.

# 1 317
А аз мислех,че само от чужбина е така.
Даже вчера цял ден до 17 часа изобщо не се отваряше.

# 1 318
И при мен беше бавно, но после видях, че е имало профилактика(или нещо подобно).

# 1 319
  • Kопенхаген
Много е тежък сайта от чужбина  Tired

Общи условия

Активация на акаунт