ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 632
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз не пиша в " Звездни компромати", но я разглеждам и чета с удоволствие. Вчера се наложи да търся профила на joy_r, за да открия темата.
То не че в детския раздел нещата са по-добри. Появиха се десетки форуми и подфоруми. Как да се сети човек, че примерно темата за избор на ученическа раница е в подфорум " Основно образование"?

# 1 471
  • Ямбол
Лиляна, ти няма ли да се спреш да ръфаш при всяка възможност? В Звездни компромати пишат много хора, четат сто пъти повече и когато видиш 70 потребители на балкона на друга тема (например такава, списвана и поддържана от теб), ще имаш правото да раздаваш присъди.
Я, къде видя присъда? Направих уточнение.
Изобщо нямам намерение да си меря с теб каквото и да било. Щом на теб ти е важно и то от първостепенна важност темите, които правиш - добре, не ми подскачай на всяка дума. Уточнението ми е напълно точно. Нито съм казала къде да ти е темата, нито аз съм я преместила.

# 1 472
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Явно трябва да ти бъде разяснено- в тази тема се обръщаме към модераторите. Ти не си такъв, вметките и уточненията ти са ненужни и, както е видно, в повечето случаи злонамерени. Трябва ли да се изредят още хора като Дидева, които имат проблем със забутването на тема, която следят, на неподходящо и неоткриваемо място, за да усетиш, че "уточненията" ти са неуместни?
А на мен какво ми е от първостепенна важност нито някога ще разбереш, нито имаш основания и право да коментираш.

# 1 473

То е видно, че от първостепенна важност за теб е да има повече хора на балкона на темата ти. Което не означава нищо.

# 1 474
  • Варна
Това е бъг на мобилната версия и само през нея може да се види този "дублиран" клюкарник.
Не е само в мобилната. И на мен ми излизаше дублиран Клюкарник, както и дублирани Бъдещи майки. Сигурно и други биха се появили, но не съм ровила.
Ето и дублиран Искам бебе:
http://prikachi.com/images/617/7355617x.jpg

# 1 475
  • Ямбол
Явно трябва да ти бъде разяснено- в тази тема се обръщаме към модераторите. Ти не си такъв, вметките и уточненията ти са ненужни и, както е видно, в повечето случаи злонамерени. Трябва ли да се изредят още хора като Дидева, които имат проблем със забутването на тема, която следят, на неподходящо и неоткриваемо място, за да усетиш, че "уточненията" ти са неуместни?
А на мен какво ми е от първостепенна важност нито някога ще разбереш, нито имаш основания и право да коментираш.
Аз също се обръщам към тези, за които е темата да дам едно уточнение, понеже ме сложи в кюпа на потребителите, които искали нещо. Става дума само за някои, не за всички. Уточнението на Дидева е в друга връзка.
А дали ще коментирам кое ти е от първостепенна важност според мен, според това, което аз виждам, ти не си тази, която ще определиш моето мнение.
Не аз се хваля и меря кой стои на балкона на темите. И ако е толкова важна и велика тази тема, няма значение къде ще бъде тя, хората ще си я намерят.
Аз като потребител имам мнение също и го споделям с администраторите - да, перфектно е мястото, на което са решили да преместят тази въпросна тема.

# 1 476
  • София
Не е голям проблем, но ми е малко смешно, че под-под-форума " Нашите деца от 6 до 18 години" се намира в подфорума  "Деца от 7 до 18 г."

# 1 477
То е видно, че от първостепенна важност за теб е да има повече хора на балкона на темата ти. Което не означава нищо.
Поредният анализатор Laughing. Списващите в темата се оплакаха, дойдох и попитах. А това, че Лилянчето така и не можа за толкова време да намери покой и да спре да се обажда навсякъде, където види ника ми, предизвика и съответната реакция. Дали ти или тя четете темата не е от значение, има достатъчно много хора, които го прарвят, и които не знаят в момента къде да я търсят. Самата тема не е "моя", в момента я пускам аз, след време ще го прави друг, както и преди да започна аз да я подновявам.

# 1 478
Моля да преустановите напълно излишната дискусия тук.
В момента текат реорганизации. Цялостната организация, структура и навигация ще я видите реално при пускането на обновлението.

За темата... върнах я и се надявам да е ок и да се приключи с това въпросът.
Продължавам да смятам обаче, че темите тип Покажи ми красота, Правописната, Вицове, Смешки от форумите, Къде кого видях, Звездни компромати, Спамо-чата и т.н. са за форум Развлечение, а в Клюкарника трябва да останат само дискусионните теми по различни въпроси, за които няма конкретен форум.

# 1 479
  • София
Бутона Отговори нещо не работи като хората. Влизам си в темите с нови отговори, прочитам някоя тема, после пак кликвам на Отговори и като ми зареди страницата, прочетената току що тема пак си е там, пак със същото последно мнение.

# 1 480
За всички теми в списъка ли се случва или за една-две?

Причините може да са няколко:

1. Да има редактирана публикация

2. Последната публикация да е изтрита

3. Да е проблем на локален кеш на браузера Ви

# 1 481
  • Ямбол
....
Продължавам да смятам обаче, че темите тип Покажи ми красота, Правописната, Вицове, Смешки от форумите, Къде кого видях, Звездни компромати, Спамо-чата и т.н. са за форум Развлечение, а в Клюкарника трябва да останат само дискусионните теми по различни въпроси, за които няма конкретен форум.
Аз също смятам така. Те са и с номера тези теми и вече са нещо като отчетни.
Дали трябва да изпратим и от другите теми някой да извряка, че му били натирили темата?
И смешките са клюкарски и там обсъждаме най-клюкарски кой какво се изцепва по темите.
Само на Джой ли темата ще има привилегията да остане в Клюкарника?
И защо тази тема получи привилегия?

# 1 482
Все още продължава разместването.
При пускането на новата навигация всички теми ще бъдат подредени по правилните форуми и всеки ще има бърз и лесен достъп до форумите, в които пише.

# 1 483
Темата за звезни клюки Е клюкарска. Мястото и е в Клюкарника (то ако нейното не е, защо въобще остава името Клюкарник). Така желаят потребителите, които я посещават. Тя НЕ Е моя (дано това те накара да се озаптиш, но надали)!
Лично мое виждане е и че останалите посочени теми също трябва да са в Клюкарника, а не в Развлечение, където е пълно с отчетни теми, каквито те не са.

# 1 484
  • Ямбол
....дано това те накара да се озаптиш, но надали...

Моля да преустановите напълно излишната дискусия тук.
....
И аз се присъединявам към тази молба  Praynig
Каквото съм имала да внеса като уточнение и мнение по разместването съм го направила не с цел да влизам в диалог. Дали ще се озаптя  не е твоя работа, Джой и не е предмет на темата, че да го вмъкваш. Stop

Общи условия

Активация на акаунт