ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 406 622
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 485
  • В сърцето на любимия човек
Който иска да прекрати даден спор, не продължава с репликите  Peace

# 1 486
Темата за звезни клюки Е клюкарска. Мястото и е в Клюкарника (то ако нейното не е, защо въобще остава името Клюкарник).
Продължавам да смятам обаче, че темите тип Покажи ми красота, Правописната, Вицове, Смешки от форумите, Къде кого видях, Звездни компромати, Спамо-чата и т.н. са за форум Развлечение, а в Клюкарника трябва да останат само дискусионните теми по различни въпроси, за които няма конкретен форум.
Клюкарникът е за теми, за които няма специализиран форум. Той по начало си бе дефиниран така.
Не се подвеждай по еднаквото звучене.

# 1 487
Темата за звезни клюки Е клюкарска. Мястото и е в Клюкарника...

И аз смятам така!

# 1 488
  • София
  Днес цял ден не бях поглеждала тук и сега изведнъж се оказвам с камара нови отговори на теми от Сървайвър от 2006-та и Биг Брадър 2008-ма години. newsm78

# 1 489
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Тайна,явно проблема не е само в твоя телевизор +1!Над 40 отговори на стари теми....

# 1 490
  • София
  Днес цял ден не бях поглеждала тук и сега изведнъж се оказвам с камара нови отговори на теми от Сървайвър от 2006-та и Биг Брадър 2008-ма години. newsm78

С оглед на изключително нарасналия обем от дискусии и тематики и с цел по-добра подреденост, по-лесна ориентация и преминаване към по-удобна навигация в сайта, са създадени множество нови тематични категории и форуми.
...

Новите форуми ще се появяват постепенно и постепенно в тях ще бъдат прехвърляни съответните теми.
Предвид огромния обем от теми, които трябва да бъдат прегледани и преместени, това няма да стане за един или два дни, като в първите няколко дни е възможно да има теми, които се намират във форуми с неподходящи заглавия.

При местенето на стари теми е възможно системата да Ви прати известие (ако имате включен абонамент за дадената тема или форум), както и в списъците с Нови отговори и Следени теми да се появят много стари теми.
Маркирате, кликвате "Спри следенето".

# 1 491
  • София
  Благодаря за бързия отговор!

# 1 492
  • София
Имаше тема в която госпожи по математика решаваха и обясняваха задачки,но немога да я намеря...
Ама те решават и такива от основно и от средно образование,попадат и в деца от 7 до 18...къде ли да ги търся? newsm78

# 1 493
# 1 494
  • София
Мерси!Сложих си я в известията за да не я търся пак! Peace

# 1 495
  • София
Как да виждам новите теми от всички раздели, които са излезли скоро?
Не 4 подбрани, а всички.
 "Активни теми" не ми работи от месеци вече!

# 1 496
В новата версия, която ще бъде представена следващата седмица, е предвидена отделна страница с абсолютно всички нови теми (не отговори, а нови пуснати теми), сортиране по дата/час на създаването им.

Що се касае до Активни теми - моля, обяснете по-подробно какъв е проблемът.
Какво Ви се показва в списъка Активни теми?
Там списъкът е сортиран на база последни публикации в темите. Т.е. може темите да са стари, но в момента да са активни, т.е. да има пресни отговори по тях.

# 1 497
При мен в "Нови отговори" се оказаха 135 теми! Някои, в които съм писала през 2007-ма... и не е писано в тях от тогава.

# 1 498
При мен в "Нови отговори" се оказаха 135 теми! Някои, в които съм писала през 2007-ма... и не е писано в тях от тогава.

При местенето на стари теми е възможно системата да Ви прати известие (ако имате включен абонамент за дадената тема или форум), както и в списъците с Нови отговори и Следени теми да се появят много стари теми.

# 1 499
  • София
Що се касае до Активни теми - моля, обяснете по-подробно какъв е проблемът.
Какво Ви се показва в списъка Активни теми?
Там списъкът е сортиран на база последни публикации в темите. Т.е. може темите да са стари, но в момента да са активни, т.е. да има пресни отговори по тях.

Въобще не ми е активен бутона.
Натискам го и си седя в моите "отговори".
Наясно съм, че там може да има и нови отговори на стари теми.

Общи условия

Активация на акаунт