ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 837
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 905
Тези, които са "имали" моливчета, дали пък не сте си ги изчезнали сами с Адблока? Щото преди няколко дни някой така си беше изчезнал иконите да известия и нови отговори...
Не са. Аз съм с адблок и имам моливчета всякакви.
Трудно ми е да разбера как програма за блокиране на реклами може да причини подобно нещо. Би ли пояснила, ако обичаш, за да съм подготвена ако евентуално ме сполети? Thinking

# 1 906
  • София
Защо да не може. Зависи колко е умна програмката и доколко позволява на потребителя да действа.
Ето така например може да си скриеш каквото искаш
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/elemhidehelper/
Пък ако няма удобен интерфейс, може много интересни ефекти да се получат Simple Smile

# 1 907
Ставаше дума по-скоро да скриеш каквото не искаш, но със специалисти като теб не споря.  Stop

# 1 908
И в Имена, и в Клюкарника мненията ми са все 531. Не трябва ли да са различна бройка?  Rolling Eyes

# 1 909
  • София
Ставаше дума по-скоро да скриеш каквото не искаш, но със специалисти като теб не споря.  Stop
Точно де Simple Smile, ако няма удобен интерфейс и човек не знае какво прави, може да скрие и каквото не иска.

# 1 910
  • в морето до колене
Трудно ми е да разбера как програма за блокиране на реклами може да причини подобно нещо. Би ли пояснила, ако обичаш, за да съм подготвена ако евентуално ме сполети? Thinking

Аз не съм най-сведущият човек, който може да обясни, щото не съм особено адванснат юзърEmbarassed И точно затова като си инсталирах преди време Адблока, с него блокирах някои елементи от един сайт с "влачене" ... и поради прекалено усърдие си бях "завлачила" там нещо нужно, та бая се припотих, докато го разблокирам.
В бг.мамма аз лично само рекламите съм блокирала, но имаше цели инструктажи, как да се "скрият" цели полета с нови елементи на форума.
И е факт, че в темата за последните промени една съфорумка се оплакваше, че и липсват малките иконки в горната лента до профила, които уведомяват за новите отговори в следените теми. И после каза, че е намерила кодовете, с които са били блокирани от Адблока и ги е премахнала. В резултат на което иконите се появили отново.
Та изказах предположение, дали моливчето не го е сполетяла същата съдба...

Не пречи да проверят. Ако се окаже, че не е това причината - пак ще повторят за проблема си тук...

# 1 911
  • Ямбол
Тези, които са "имали" моливчета, дали пък не сте си ги изчезнали сами с Адблока? Щото преди няколко дни някой така си беше изчезнал иконите да известия и нови отговори...
Не са. Аз съм с адблок и имам моливчета всякакви.
С АдБлок може да се блокира и ръчно. И този, който не разбира и/или не чете какво ще му се блокира след като кликне някъде, се прецаква сам.
Аз например съм си махнала хороскопа, но остана наименованието "Хороскоп". Не го махнах, защото ми излезе, че ще се махнат всякакви надписи от този тип, не помня точно кой h2, h3, или h4.
Така някой си е махнал моливчето, ако е махал например страничната лява лента, която между другото не знам някой ползва ли я.

# 1 912
Е, ако проблемът е, че някой използва нещо, с което не може да се справи...  Grinning
Винаги съм допускала, че повечето потребители са грамотни или поне предпазливи.
Мячик, извинявай. Грешно съм те разбрала, че посочваш адблок като източник на проблемите.  Wink

# 1 913
  • в морето до колене
Винаги могат да станат грешки.  Grinning
My point exactly.

Така някой си е махнал моливчето, ако е махал например страничната лява лента, която между другото не знам някой ползва ли я.

Аз я ползвам.  Поне една от иконите в нея със сигурност.
Само оттам си включвам/изключвам следенето на темите.  Sunglasses

# 1 914
И в Имена, и в Клюкарника мненията ми са все 531. Не трябва ли да са различна бройка?  Rolling Eyes

Мненията са всичките ти и се виждат такива на всякъде, а просто ранга ти се сменя в различните подфоруми на база колко точно мнения имаш конкретно там.

# 1 915
  • Русе
Моля за съдействие от някой мод.

В тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718202.0;topicrefid=20, в първият пост да се направи редакция  Praynig

На мястото на подчертаното (да се изтрие)
В градската болница, физиотерапията:
- не се минава през детското отделение.
- искат талон за физиотерапия издадено от лекар (без значение какъв)
- имате право на само един вид процедура, до 7 бр.
- втори, трети вид процедура се заплаща по 3лв./бройката.
- може и на частно - 3лв./процедурата.
- през уикенда правят само платени.

да се сложи това:
- не се минава през детското отделение.
- искат талон за физиотерапия  N 3, издадено от лекар (без значение какъв)
- имате право на 20 процедури с направлението, разпределени в дните (работни) които ще сте там.
- правят се и платени процедури.
- през уикенда правят само платени.
- тел. на др. Станева - лекар във Физиотерапията - 0896711957. Много е любезна.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 22:29 от Ели_дечкин

# 1 916
  • Телиш/Плевен
От менюто на началната страница има ли бърз достъп към лентичките, календар на бременността и именник? Търсих, но не открих. newsm78

# 1 917
И преди бях а адблок, но всичко си беше на място.
Сега не е.
Ето снимка

# 1 918
Мячик, благодаря! Hug

# 1 919
  • Ямбол
Izma, най-вероятно си затрила с Адблок нещо, защото и триъгълничето с удивителна пред "Информирай модератор" също ти липсва.
Виж с някой друг браузър дали ще е така или просто изключи блокиращата приставка и пак виж дали ще има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт