ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 922
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 1 935
Естел явно аз не се изразявам правилно и за това не ме разбираш, ще се опитам да обясня с пример.  Мненията ти се отброяват на всякъде където пишеш във форума, не както преди в конкретни подфоруми ....и ако към момента имаш 500 то те са толкова за целия форум бг мама и така се виждат в който и форум да се намираш. Но, когато си в Клюкарник системата вижда, че там имаш написани 200бр (от твоите 500) и ти слага ранг Ентусиаст (примерно), когато отидеш в друг форум системата отчита, че там от твоите 500 имаш само 30 писани в този подфорум и ти слага ранг Новак, но мненията ти на всякъде се виждат 500.
Дали ме разбра  Rolling Eyes ила ако не съм права, нека модератор ме поправи.

# 1 936
  • Ямбол
И аз мисля така. Реално къде колко мнения имаш можеш да видиш в статистиките си на профила: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=71169;sa=statPanel

# 1 937
Благодаря ти, Лиляна. Peace
Хайде сега някой да ми обясни как с 8401 мнения в Родители, отглеждащи сами децата си, съм с ранг регистриран в същата група? Thinking

Ето, за справка:

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=283021;sa=statPanel

Питах и в темата за ранговете, там никой не се вясва да отговори. Crazy

# 1 938
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Броячът ще отчете досегашните ти мнения, чак след като напишеш първото си мнение в групата след промените във форума.

# 1 939
Жива да си, Джойbouquet

# 1 940
  • Ямбол
Хепи мама ми разби логиката на пух и прах.
Няма начин да съм направила хиляди мнения в Клюкарник след нововъведенията, ако оттогава се отчита, защото там съм почетен член.
Очаквам тогава и аз обяснението за отчитането.

# 1 941
Обяснявам отново, Лиляна- хилядата ти мнения в Клюкарника са за целия ти престой в него. Започват да се отчитат обаче едва след като напишеш мнение в някоя тема от раздела след влизането в сила на новата визия. Преди това, докато само си четеш, броячът стои на стартова позиция.

# 1 942
Обяснявам отново, Лиляна- хилядата ти мнения в Клюкарника са за целия ти престой в него. Започват да се отчитат обаче едва след като напишеш мнение в някоя тема от раздела след влизането в сила на новата визия. Преди това, докато само си четеш, броячът стои на стартова позиция.

Оказва се, че е точно така. Peace

# 1 943
  • Ямбол
Благодаря, Джой, сега разбрах.

# 1 944
За нищо. Аз го забелязах случайно в КиТ това, един цял ден си четях и бях регистрирана, после писах и минах веднага към ветераните.

# 1 945
Здравейте, много бих искала да разбера как мога да публикувам своя обява на вашия сайт! Благодаря предварително!

# 1 946
И в Имена, и в Клюкарника мненията ми са все 531. Не трябва ли да са различна бройка?  Rolling Eyes

Мненията са всичките ти и се виждат такива на всякъде, а просто ранга ти се сменя в различните подфоруми на база колко точно мнения имаш конкретно там.
Пак гледам и са еднакви.  Confused Rolling Eyes
Да, защото това е броят на всичките ти мнения. Където и да влезеш, ще виждаш едно и също число. Само рангът ти ще е различен в различните подфоруми.

# 1 947
  • София
Здравейте, много бих искала да разбера как мога да публикувам своя обява на вашия сайт! Благодаря предварително!

Правилата:
Цитат
Допускат се обяви само за покупко-продажба на бебешки стоки и артикули за бременни и кърмачки само за лична употреба в определените за това форуми за обяви, спазвайки указаните в тях правила.

# 1 948
мибобо, Лиляна, благодаря ви!   bouquet Вече разбрах.  Peace

Лиляна, Джой, благодаря ви!  Wink Hug Hug  bouquet

# 1 949
  • Варна
Къде са лентичките?

Общи условия

Активация на акаунт