ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 958
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 100
100% вирус

http://www.exterminatelab.com/remove-livejasmincom-virus

jasmin и livejasmin e едно и също.

Филтрирам адреса в публикацията ви.

# 2 101
Благодаря!!!

# 2 102
  • София
Моля да ми отговорите, защо, когато имам включени известия към някоя тема и тя приключи след 50 страници, не ми се включват известия и към новосъздадената тема (която всъщност е продължение на старата)?
Така губя темите, които ме интересуват.

# 2 103
Няма как автоматично да Ви се включват известия за нова тема.

Обикновено в края на всяка отчетна тема се дава линк към новата, така че като отворите старата тема да може да се прехвърлите в новата.
Може да включите известията и на ниво група, като системата ще Ви известява за новите теми, публикувани в тази група.

# 2 104
Здравейте, искам да попитам следното: на основния екран в графата в ляво - "Моите групи", след като са показани групите, към които съм се присъединила излизат и цифри. Какво показват тези цифри? Не са броят на новосъздадени теми или нови отговори в темите, в които съм писала, а какво тогава???

# 2 105
Цифрите са новите теми в дадената група.
Предвидено е и съвсем скоро ще бъде качено отбелязване на новосъздадените теми и изчистване на индикацията след преглед на списъка с темите в групата.

# 2 106
Благодаря Mamma !

# 2 107
Здравейте!
Имам въпрос - нямам възможност да пиша на кирилица и се налага да използвам латиницата. Има ли възможност форума автоматично да преобразува латиницата в кирилица.
Моля помогнете, не мога да се справя сама  Praynig

# 2 108
  • КиТ
Горе в дясно до ника ти пише ЕN ,като го смениш с БГ което пишеш и става  Peace

# 2 109
  • София
В някои от подфорумите, в които пиша преди имаше закована тема със съобщение че темите ще се заключват след 50-та страница. Забелязвам че въпросните предупреждения вече ги няма. Това означава ли, че не е нужно при достигане на 50 страници да се пуска нова тема?

# 2 110
Няма отпадане на ограничението от 50 страници за отчетните теми.

# 2 111
  • София
Темите, в които се обсъжда дадено училище или например темата за частните училища за отчетни ли се смятат? И темата за бързи въпроси и отговори в Кулинарния?

# 2 112
  • Оптимист по принуда
Защо всеки път,когато се опитвам да публ. отговор, в полето Re: е изписано заглавието на темата,но винаги ми излиза надпис да въведа текст от поне 80 символа.Трябва да го копирам и поставям всеки път,за да мога да публикувам...

# 2 113
Защо всеки път,когато се опитвам да публ. отговор, в полето Re: е изписано заглавието на темата,но винаги ми излиза надпис да въведа текст от поне 80 символа.Трябва да го копирам и поставям всеки път,за да мога да публикувам...

И на мен се случва понякога, при по-дълги заглавия на теми. Надписа който излиза мисля, че означава че заглавието трябва да е до 80 символа, аз обикновено изтривам някоя дума в края и така публикувам Peace.

# 2 114
  • Оптимист по принуда
Mibobo, благодаря за разяснението.  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт