ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 398 945
  • 5 744
  •   1
Отговори
# 2 505
  • на брега на морето
В момента чета Цветолечението по д-р Бах. Всичко е наред с изключение профила на тази съфорумка http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=160191 - тресе се неудържимо, текстът се къса.

# 2 506
Здравейте, може ли да се заключи тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791112.0;topicrefid=20, защото явно няма никакъв шанс да се върне на първоначално зададените въпроси, а вместо това се превърна в поле за изява на обичайните страдащи от логорея.

# 2 507
  • София
В момента чета през мобилната версия и при мен има подобно явление като при Котьо Тръмп, само че при мен примигват полетата с никовете и понякога изчезват.

# 2 508
Как да си изтрия поста пуснат преди седмица?

# 2 509
Как да си изтрия поста пуснат преди седмица?

Не можеш, правилата не си ли чела.... Tired

# 2 510
  • София
Копирам си питането от другата тема, защото там вече две седмици няма отговор:

В подфорум "Бебета" най-отдолу на екрана ми стои една неподвижна лента с "бременност, новородено, бебе, дете", която ме препраща към статии на тази тематика. Може ли по някакъв начин да я махна? Не ми е необходима, а ми скрива част от списъка с темите и трябва да скролвам надолу. Много е дразнещо. Rolling Eyes

Другото, което ме интересува, е има ли някъде бутон за пряк достъп до Моите групи? Сега влизам само през списъка, който стои вляво от "Нови отговори", но не е удобно да минавам винаги оттам.

# 2 511
  • София
Соник, аз за първи път я виждам, т.е. не съм обръщала внимание. Явно не ми е пречела. Не би трябвало по някакъв начин да ви пречи.

Аз мога да блокирам изображението с Ад блока, но остават само надписи.

http://scr.hu/0ws9/307lt
http://scr.hu/0ws9/ck1ly

Мисля че няма по-пряк достъп до "Моята BG-Mamma".
При мен единствения проблем е, че трябва да кликвам "Още".

# 2 512
  • в огледалото на живота
Добре де,ще обясни ли някой в крайна сметка това'трепване','прескачане','премигване' или както там си го наричаме на какво се дължи ?
Не спира и не спира и ужасно,ама ужасно много е дразнещо..... Tired
Коментираме го толкова потребители от толкова време,а отговор поне аз не съм прочела насреща....

# 2 513
Добре де,ще обясни ли някой в крайна сметка това'трепване','прескачане','премигване' или както там си го наричаме на какво се дължи ?Не спира и не спира и ужасно,ама ужасно много е дразнещо..... Tired
Коментираме го толкова потребители от толкова време,а отговор поне аз не съм прочела насреща....

Вече си мисля, че е нарочно, да се клика повече. Peace

# 2 514
  • Испания
Добре де,ще обясни ли някой в крайна сметка това'трепване','прескачане','премигване' или както там си го наричаме на какво се дължи ?

За сметка на това моят пост беше изтрит много бързо, макар че бях споделила в него проблем.

# 2 515

За сметка на това моят пост беше изтрит много бързо, макар че бях споделила в него проблем.

Ооо, и от моя пост има трито! Sunglasses

# 2 516
  • Ямбол
.....
Вече си мисля, че е нарочно, да се клика повече. Peace
Когато ти се е заредила дадена страница, няма никакво значение дали кликаш за да скролираш.
Аз се чудя как се раждат конспиративните теории и как изобщо някой може да ги помисли, обаче ето на, имало хора, които могат лесно да бъдат манупулирани и да вярват на очевидни глупости.

А иначе и аз имам теория за проблема с това наместване, но не смея да я споделя. При мен е изключително рядко и вече почти не се случва.

# 2 517
При мен е изключително рядко и вече почти не се случва.

А при мен започва да зачестява  Crossing Arms

# 2 518
  • в огледалото на живота

А иначе и аз имам теория за проблема с това наместване, но не смея да я споделя. При мен е изключително рядко и вече почти не се случва.
Защо не .. Rolling Eyes
Ако не получим отговор на проблема,поне да науча нещо според виждането на другите.. Simple Smile

# 2 519
  • Ямбол
Защото не съм сигурна дали е така, защото може и да греша.
Но не ми се смейте Blush, както аз се смея на теорията за конспирация на споделящите я.

Скрит текст:
Когато отвориш някоя тема през бутон "ново", изчиташ набързо няколко поста и вече си превъртяла на следващите, но машината ти дали поради жега, дали поради слаби параметри, дали заради слаб нет, дали заради самия форум, зарежда бавно и докато зареди изцяло, ти вече си превъртяла, затова те връща на мястото откъдето би следвало да започнеш да четеш. Ако не превърташ или ако зареждането е бързо, този проблем няма да го има. При мен почти го няма, но и аз имам доста реклами изключени и други такива разни лепкави програми предотвратени. Това е моята теория, не знам колко е близо до истината, но аз за себе си така си го обяснявам.

Общи условия

Активация на акаунт